Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kiss Tomorrow Goodbye (1950)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Kiss Tomorrow Goodbye (1950)

Kiss Tomorrow Goodbye

Kiss Tomorrow Goodbye (1950)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Kiss Tomorrow Goodbye

Godina:

1950

Žanr:

kriminalistički, triler, film noir

Trajanje:

102 min

Režija:

Gordon Douglas

Scenarij:

Harry Brown
, Horace McCoy

Glavne uloge:

James Cagney
  >  Ralph Cotter
Ward Bond
  >  Insp. Charles Weber
Luther Adler
  >  Keith 'Cherokee' Mandon
Steve Brodie
  >  Joe 'Jinx' Raynor
Helena Carter
  >  Margaret Dobson
William Frawley
  >  Byers
Herbert Heyes
  >  Ezra Dobson
Robert Karnes
  >  Det. Gray
John Litel
  >  Police Chief Sam Tolgate
Barton MacLane
  >  Lt. John Reece
Barbara Payton
  >  Holiday Carleton
Frank Reicher
  >  'Doc' Darius Green
Dan Riss
  >  District Attorney
Kenneth Tobey
  >  Det. Fowler
Rhys Williams
  >  Vic Mason

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Gajtana View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gajtana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Kiss Tomorrow Goodbye (1950)
    Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2011 u 15:29
       Kiss Tomorrow Goodbye

Žanr: Krimi, Drama, Noir
Godina: 1950
Država: SAD
Trajanje: 102 minute
Uloge: James Cagney, Barbara Payton, Helena Carter
IMDb

Radnja filma:
Kiss Tomorrow Goodbye je baziran na romanu Horace McCoy-a, a prati priču Ralph Cotter's-a koji bježi iz zatvora uz pomoc Holiday Carleton sestre drugog robijasa koji je gine...

Trailer:

Prijevod radi: ByShebo

Ažurirao Gajtana - 15.Sijecanj/Jan.2011 u 15:33
Kad pitaju kako ste, uvijek recite ODLIČNO! Razveseliti će te prijatelje i rastužiti neprijatelje!
Na vrh
ByShebo View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ByShebo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Ožujak/Mar.2011 u 19:10
Prijevod: http://titlovi.com/titlovi/titlovi.aspx?prijevod=kiss+tomorrow+goodbye

Pravi gangsterski film, po mom ukusu. S užitkom sam ga prevodio.Thumbs Up
Na vrh
A2D2 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Lonesome Cowboy

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj A2D2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Ožujak/Mar.2011 u 19:21
Ako posjeća na Asphalt Jungle ili ostala Cagnijeva remek djela odma' ga skidam...Smile

U prijevod ne sumljam...Ipak ga je majstor svog zanata uradio...Wink

Ažurirao A2D2 - 07.Ožujak/Mar.2011 u 19:25
Nitko nije toliko bogat da može bez osmjeha i nitko toliko jadan da ga ne bi zaslužio.
Na vrh
ByShebo View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ByShebo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Ožujak/Mar.2011 u 19:48
Originalno postovano od strane A2D2 A2D2 piše:

Ako posjeća na Asphalt Jungle ili ostala Cagnijeva remek djela odma' ga skidam...Smile

U prevod ne sumljam...Ipak ga je majstor svog zanata uradio...Wink

Hvala, hvala, ovakvo nešto se rijetko pročita kad prevodiš filmove do 100 downloada u godinu dana.LOL Nije remek djelo, ali te intenzivno drži uz ekran. Cagney je br.1 u tom filmu i priča je odlična (snimljen je po nekoj knjizi). Dosta podsjeća na "White Heat", ali to je samo plus (kod mene). S "Džunglom na Asfaltu" baš i nema nekih dodirnih točaka. Taj film je ipak nešto posebno i po meni je najbolji film noir, čak i ispred "Sunset Blv", "Mildred Pierce", "Malteškog Sokola", "White Heat"... i brojnih drugih velikih.
Na vrh
A2D2 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Lonesome Cowboy

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj A2D2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Ožujak/Mar.2011 u 19:57
Hvala na detaljnoj analizi....

Skidam ga pošto volim Cagneya ,a i samim tim što sam ljubitelj starih crno bijelih filmova, ma starih filmova općenito...

Kolega još jednom hvala na prijevodu ,pa da mi što nešto slabije poznajemo engleski istinski uživamo...
Nitko nije toliko bogat da može bez osmjeha i nitko toliko jadan da ga ne bi zaslužio.
Na vrh
ByShebo View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ByShebo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Ožujak/Mar.2011 u 20:10
Nema na čemu. Bit će još prijevoda za dobre stare noire. 
Na vrh
A2D2 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Lonesome Cowboy

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj A2D2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Ožujak/Mar.2011 u 20:23
Super !!!

Imam hrpu Noira koje još nisam pogledao, a to su mi pored screwball komedija najjomiljeniji filmovi...

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,227 sekundi.