| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Kiss Tomorrow Goodbye (1950) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Gajtana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Junior moderator
Pridružen: 03.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Points: 5466 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Kiss Tomorrow Goodbye (1950)Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2011 u 15:29 |
|
Kiss Tomorrow Goodbye
Žanr: Krimi, Drama, Noir
Godina: 1950 Država: SAD Trajanje: 102 minute Uloge: James Cagney, Barbara Payton, Helena Carter IMDb Radnja filma:
Kiss Tomorrow Goodbye je baziran na romanu Horace McCoy-a, a prati priču Ralph Cotter's-a koji bježi iz zatvora uz pomoc Holiday Carleton sestre drugog robijasa koji je gine... Trailer:
Prijevod radi: ByShebo
Ažurirao Gajtana - 15.Sijecanj/Jan.2011 u 15:33 |
|
|
Kad pitaju kako ste, uvijek recite ODLIČNO! Razveseliti će te prijatelje i rastužiti neprijatelje!
|
|
![]() |
|
ByShebo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 25.Sijecanj/Jan.2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Points: 400 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Ožujak/Mar.2011 u 19:10 |
|
Prijevod: http://titlovi.com/titlovi/titlovi.aspx?prijevod=kiss+tomorrow+goodbye
Pravi gangsterski film, po mom ukusu. S užitkom sam ga prevodio.
|
|
![]() |
|
A2D2
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Lonesome Cowboy Pridružen: 18.Studeni/Nov.2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Points: 4209 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Ožujak/Mar.2011 u 19:21 |
|
Ako posjeća na Asphalt Jungle ili ostala Cagnijeva remek djela odma' ga skidam...
![]() U prijevod ne sumljam...Ipak ga je majstor svog zanata uradio... ![]() Ažurirao A2D2 - 07.Ožujak/Mar.2011 u 19:25 |
|
|
Nitko nije toliko bogat da može bez osmjeha i nitko toliko jadan da ga ne bi zaslužio.
|
|
![]() |
|
ByShebo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 25.Sijecanj/Jan.2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Points: 400 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Ožujak/Mar.2011 u 19:48 |
Hvala, hvala, ovakvo nešto se rijetko pročita kad prevodiš filmove do 100 downloada u godinu dana. Nije remek djelo, ali te intenzivno drži uz ekran. Cagney je br.1 u tom filmu i priča je odlična (snimljen je po nekoj knjizi). Dosta podsjeća na "White Heat", ali to je samo plus (kod mene). S "Džunglom na Asfaltu" baš i nema nekih dodirnih točaka. Taj film je ipak nešto posebno i po meni je najbolji film noir, čak i ispred "Sunset Blv", "Mildred Pierce", "Malteškog Sokola", "White Heat"... i brojnih drugih velikih. |
|
![]() |
|
A2D2
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Lonesome Cowboy Pridružen: 18.Studeni/Nov.2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Points: 4209 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Ožujak/Mar.2011 u 19:57 |
|
Hvala na detaljnoj analizi....
Skidam ga pošto volim Cagneya ,a i samim tim što sam ljubitelj starih crno bijelih filmova, ma starih filmova općenito... Kolega još jednom hvala na prijevodu ,pa da mi što nešto slabije poznajemo engleski istinski uživamo... |
|
|
Nitko nije toliko bogat da može bez osmjeha i nitko toliko jadan da ga ne bi zaslužio.
|
|
![]() |
|
ByShebo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Ožujak/Mar.2011 u 20:10 |
|
Nema na čemu. Bit će još prijevoda za dobre stare noire.
|
|
![]() |
|
A2D2
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Ožujak/Mar.2011 u 20:23 |
|
Super !!!
Imam hrpu Noira koje još nisam pogledao, a to su mi pored screwball komedija najjomiljeniji filmovi... |
|
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |