| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Minority Report (2002) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Minority Report (2002)Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2011 u 16:38 |
|
Žanr: naučna fantastika Trajanje: 145 min. Glavne uloge: Tom Cruise, Colin Farrell, Samantha Morton, Lois Smith U Washingtonu D.C., 2054. godine ubijanje je eliminirano. Budućnost će se moći predvidjeti, a krivci kazniti prije nego zločin počine... Iz same jezgre elitnih jedinica za sprječavanje zlocina (Pre-crime) - duboko u strukturi Ministarstva pravosuđa, sve dokaze za presudu - slike koje aludiraju na vrijeme, mjesto i ostale detalje - pribavljaju "vidovnjaci" (Pre-cogs), tri fizička bića čije se vizije ubojstava nikada nisu pokazale pogrešnim. To su najnaprednije snage za suzbijanje zločina u zemlji, njihov sistem je savršen. Nitko nije predaniji poslu od vodećeg člana odjela, šefa Johna Andertona (Tom Cruise). Shrvan tragičnim gubitkom, Anderton svu svoju strast usmjerava na sistem koji bi potencijalno mogao poštedjeti tisuće ljudi od tragedije kakvu je on proživio. Šest godina kasnije, nadolazeće glasanje koje bi sistem trebao inagurirati na nacionalnoj razini, dodatno ga uvjerava da jedinice za sprječavanje zločina funkcioniraju kako treba. Anderton nema razloga za sumnju......sve do trenutka kada postane osumnjičenik br. 1. filmski.net Ažurirao NaEdenCovekBratMu - 09.Ožujak/Mar.2015 u 15:28 |
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2011 u 16:44 |
|
nije mi jasno, sto ja ovaj film nisam gledao ranije.... Nije me nesto privlacio, ali eto, veceras sam ga pogledao i rece sam sebi " Kakav si ti konj, kad to nisi gledao ranije". Vidi se da je film skoro star deset godina.. Mislim, sto se tice efekata, jer bas u nekim navratima se vidi kako je lose uradjen... Zanimljiva prica, moram priznati. Jeste da smo mi daleko od te 2054. ali bi nam sad dobro dosla neka takva policija, koja predvidja ubistva, tj. sprecava ih, ali dobro..... Kad sam video te vidovnjake, prvo sto sam se zapitao, isto kao i Kolin Farel "kako mi znamo da li su se ta ubistva stvarno trebala desiti, posto znamo da nisu, jer su sprecena" I vide čuda, kao da sam vidovit i cela radnja filma se u stvari i desava oko toga, da li su pogresili ili ne....
jedina zamerka u filmu su gore spomenuti efekti, ali sve ostalo mi je super... |
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
NaEdenCovekBratMu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda Pridružen: 02.Srpanj/Jul.2011 Lokacija: Titluša Donja Status: Offline Points: 23296 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2015 u 13:36 |
|
Gledao sam sinoć na TV-u sa albanskim prevodom.
![]() Nisam baš sve razumeo jer su mnogo tiho pričali (a ne želim kad je TV previše glasan ),a albanski ne razumem, ali zanimljiv film, efekti su po meni skroz okej... ![]() U glavnom, dopao mi se film. Preporuka!
![]() |
|
![]() |
|
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Kolovoz/Aug.2019 u 22:03 |
|
S obzirom ko je pisac ( Philip K. Dick (short story) očekivao sam daleko više.
Nisam čitao knjigu, možda (ili verovatno) je bolja od filma ALI... ...ekranizacija je puna udarnih rupa. Ideja je sasvim interesantna ali je realizacija slabija. Očekivao sam epilog jedne sporedne priče,... gluma je ok ali je tok priče poprilično džombast. Čak se i kraj naslućuje. A najslabija karika je motiv glavnog negativca. I pre svega izvedba/realizacija. Mogao je to drugačije, nefatalno da odradi. * plus generalno je smešno osuditi nekoga za nešto što nije uradio iako je nameravao pa je sprečen. Ima valjda i drugi pravni lek. Lična ocena: 5,6 (Solidno ali precenjeno) Ažurirao Danilo-Naissus - 24.Kolovoz/Aug.2019 u 22:10 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |