| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Počinje izbor za novog Supermena |
Odgovori
|
| Korisnik | |||
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Počinje izbor za novog SupermenaObjavljeno: 21.Studeni/Nov.2010 u 19:22 |
||
Producent Kristofer Nolan i reditelj Zak Snajder počeli su potragu za glumcem koji će dobiti ulogu novog Supermena, a za sada je poznato malo detalja oko toga šta oni tačno traže. Po svojoj prilici će novi sretnik, koji će krenuti stopama Kristofera Riva i Brendona Ruta, biti nepoznat publici, a moguće je da će dovesti nekoga ko se malo oprobao na televiziji. Navodi se da će oni razgovarati sa stotinama potencijalnih kandidata starih između 28 i 32 godine. Naravno, prva imena su se već pojavila u
glasinana - Armi Hamer (igrao u "The Social Network) i Džoe Manganielo
(vukodlak u "True Blood") ali prvi ima 24, a drugi 34 godine, tako da
ne odgovaraju starosnoj dobi koja se traži. Još jedno ime koje trenutno
cirkuliše je Ijan Somerhalder iz serije "The Vampire Diaries". |
|||
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|||
![]() |
|||
Kyrie
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 04.Studeni/Nov.2010 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 181 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2010 u 22:55 |
||
|
Ja cu da igram Supermena.
|
|||
![]() |
|||
cudak_31177
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!! Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: Ivanjica Status: Offline Points: 11760 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Studeni/Nov.2010 u 08:38 |
||
|
Meni nije jasno što sklanjaju Ruta, dečko je odlično odigrao. Problem je što svi očekuju da se pojavi novi Kristofer Riv, a to je poprilično nemoguće.
|
|||
|
|
|||
![]() |
|||
Salvador
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač Pridružen: 27.Srpanj/Jul.2010 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 8210 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Studeni/Nov.2010 u 09:04 |
||
|
Slažem se. možda bi radije trebalo promjeniti režisera. po meni mu nije legao baš ovaj film.Nisam ni zadovoljan sa scenarijem baš. mada su ga radili isti scenaristi.ma u svim segmentima skoro Stariji supermeni ma koliko jadni bili efekti za današnje poimanje meni su ipak bili dvostruko bolji nego ovaj novi.Mislim da je malo precijenjen. Razočarao me je. očekivao sam više možda je zato takva ocijena kakva je.Moja ocijena 5/10.
Ažurirao Salvador - 22.Studeni/Nov.2010 u 09:14 |
|||
![]() |
|||
cudak_31177
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!! Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: Ivanjica Status: Offline Points: 11760 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Studeni/Nov.2010 u 09:17 |
||
|
Kao velikom fanu Supermena, koga sam kao dete prvi put gledao '82 godine, i Rut i Nolan mi savršeno odgovaraju. Samo na momente se oseća odsustvo duha koji je vladao u starim filmovima, i nimalo nisam razočaran, a scenario je, inače, jedna od epizoda stripa, tako da ni tu ništa nije zasrano. To je moje mišljenje, ovu ekipu ne bih dirao.
|
|||
|
|
|||
![]() |
|||
Salvador
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač Pridružen: 27.Srpanj/Jul.2010 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 8210 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Studeni/Nov.2010 u 09:41 |
||
|
Prihvačam sve što si rekao ali ja se nekako nisam snašao.Meni je baš taj duh filma propao.A to mi je najvažnije nisu nikakvi efekti.Možda sam prevelik fan starijih da mi sve jednostavno ne paše u novom.Naravno nisam rekao da i ti nisi.Ali ja to gledam na neki svoj način.Po meni noviji filmovi nemaju ono što su imali stariji.Danas se malo opisuje karakter tako da se čovjek uživi da dobije neki osječaj i onda bi cijela priča i bila bolja.Danas u filmovima jako brz proleti sve.Sve se nekao bazira na efekte akciju tako da od filma za par godina zaboraviš sve a stariji uvijek tu ostanu.Nebi htjeo ostaviti dojam da i danas nisu takvi filmovi kad ih ima.Recimo stavit ču primjer Harry Potter zato jer taj film znamo svi. on jako ljepo opisuje karakter glumaca od glavnog pa do nekih sporednih.Znači čovjek se može uživiti u samu ulogu ko da je u njihovom svijetu, i to daje onu čar, taj duh filma.
Iako smatram da je routh dobro odglumio moram priznati da bi ta uloga legla dobro Ian Somerhalderu(Damon) iz The Vampire Diaries.Zadovoljan sam njegovom glumom u toj seriji može glumiti negativca a bogami i dobricu..Nebi bio loš izbor.
Ažurirao Salvador - 22.Studeni/Nov.2010 u 10:36 |
|||
![]() |
|||
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |