Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Počinje izbor za novog Supermena

Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Filmovi i serije
Opis foruma: Novosti, izvještaji sa box officea, zanimljivosti... Sve u vezi s filmovima i serijama
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=37972
Datum ispisa: 08.Lipanj/Jun.2026 u 23:50
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: Počinje izbor za novog Supermena
Objavio: AcaNDr
Tema: Počinje izbor za novog Supermena
Datum objave: 21.Studeni/Nov.2010 u 19:22
20.11.2010.
POČINJE IZBOR NOVOG SUPERMENA, SPREMITE SE ZA GLASINE

Producent Kristofer Nolan i reditelj Zak Snajder počeli su potragu za glumcem koji će dobiti ulogu novog Supermena, a za sada je poznato malo detalja oko toga šta oni tačno traže. Po svojoj prilici će novi sretnik, koji će krenuti stopama Kristofera Riva i Brendona Ruta, biti nepoznat publici, a moguće je da će dovesti nekoga ko se malo oprobao na televiziji. Navodi se da će oni razgovarati sa stotinama potencijalnih kandidata starih između 28 i 32 godine.

Naravno, prva imena su se već pojavila u glasinana - Armi Hamer (igrao u "The Social Network) i Džoe Manganielo (vukodlak u "True Blood") ali prvi ima 24, a drugi 34 godine, tako da ne odgovaraju starosnoj dobi koja se traži. Još jedno ime koje trenutno cirkuliše je Ijan Somerhalder iz serije "The Vampire Diaries".
Novi Klark Kent/Kal-El će morati da oslobodi veći deo druge polovine 2011. godine kada će se novi Supermen snimati.

-------------
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Odgovori:
Objavio: Kyrie
Datum objave: 21.Studeni/Nov.2010 u 22:55
Ja cu da igram Supermena.

Objavio: cudak_31177
Datum objave: 22.Studeni/Nov.2010 u 08:38
Meni nije jasno što sklanjaju Ruta, dečko je odlično odigrao. Problem je što svi očekuju da se pojavi novi Kristofer Riv, a to je poprilično nemoguće.

-------------

Objavio: Salvador
Datum objave: 22.Studeni/Nov.2010 u 09:04
Slažem se. možda bi radije trebalo promjeniti režisera. po meni mu nije legao baš ovaj film.Nisam ni zadovoljan  sa scenarijem baš. mada su ga radili isti scenaristi.ma u svim segmentima skoro Stariji supermeni ma koliko jadni bili efekti za današnje poimanje meni su ipak bili dvostruko bolji nego ovaj novi.Mislim da je malo precijenjen. Razočarao me je. očekivao sam više možda je zato takva ocijena kakva je.Moja ocijena 5/10.

Objavio: cudak_31177
Datum objave: 22.Studeni/Nov.2010 u 09:17
Kao velikom fanu Supermena, koga sam kao dete prvi put gledao '82 godine, i Rut i Nolan mi savršeno odgovaraju. Samo na momente se oseća odsustvo duha koji je vladao u starim filmovima, i nimalo nisam razočaran, a scenario je, inače, jedna od epizoda stripa, tako da ni tu ništa nije zasrano. To je moje mišljenje, ovu ekipu ne bih dirao.

-------------

Objavio: Salvador
Datum objave: 22.Studeni/Nov.2010 u 09:41
Prihvačam sve što si rekao ali ja se nekako nisam snašao.Meni je baš taj duh filma propao.A to mi je najvažnije nisu nikakvi efekti.Možda sam prevelik fan starijih da mi sve jednostavno ne paše u novom.Naravno nisam rekao da i ti nisi.Ali ja to gledam na neki svoj način.Po meni noviji filmovi nemaju ono što su imali stariji.Danas se malo opisuje karakter  tako da se čovjek uživi da dobije neki osječaj  i onda bi cijela priča  i bila bolja.Danas u filmovima jako brz proleti sve.Sve se nekao bazira na efekte akciju tako da od filma za par godina zaboraviš sve a stariji uvijek tu ostanu.Nebi htjeo ostaviti dojam da i danas nisu takvi filmovi kad ih ima.Recimo stavit ču primjer Harry Potter zato jer taj film znamo svi. on jako ljepo opisuje karakter glumaca od glavnog pa do nekih sporednih.Znači čovjek se može uživiti u samu ulogu ko da je u njihovom svijetu, i to daje onu čar, taj duh filma.

Iako smatram da je routh dobro odglumio moram priznati da bi ta uloga legla dobro Ian Somerhalderu(Damon) iz The Vampire Diaries.Zadovoljan sam njegovom glumom u toj seriji može glumiti negativca a bogami i dobricu..Nebi bio loš izbor.

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk