Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - dvd pržilica
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

dvd pržilica

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
daredevil View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj daredevil Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: dvd pržilica
    Objavljeno: 17.Listopad/Oct.2004 u 21:28
kupujem dvd pržilicu
koja je preporuka?
javite sto prije!!

Na vrh
elkaz View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj elkaz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Listopad/Oct.2004 u 21:32

DVD pisač, DVD±RW & DVD±R, TEAC, DV-W512G, 12x, black, bulk

683,00

tp ti je moja preporuka.

Rokaj,snimaj glavu klimaj, žiže daj zarolaj...

Na vrh
eXecutioner View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eXecutioner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Listopad/Oct.2004 u 22:46
dobar je Teac, ali za tu cijenu je bolji Nec 3500
Na vrh
nidzom View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nidzom Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2004 u 09:24
Ali TEAC je TEAC a NEC je NEC ... TEAC puno bolje cita DVD medije i CD medije i meni je bar puno pouzdaniji od NEC-a. Drug mi ima taj TEAC tako da znam, a imao je i NEC pa ga je prodao i kupio i TEAC i puno mu se vise svidja nego NEC. Svakako ti preporucivam da uzmes TEAC. Pozdarv od NIKOLE!
Na vrh
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2004 u 11:07

Nec ND-2500 DVD/RW - cijena : 450 Kn    pod garancijom još 9-10 mj.

Ja prodajem!Ako si zainteresiran na PM

Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Zli titlovi.net moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2004 u 13:29
Zašto meni na Pioneeru DVR-108 DVD-RW propadaju dvdovi usred procesa.I to kvalitetni mediji(Verbatim,Phillips)?!Koristim Neru 6.3.

Ažurirao žile
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eXecutioner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2004 u 16:17
mozda aspi driveri ne valjaju, mozda trebas novi firmware... puno je toga u igri...
Na vrh
elkaz View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj elkaz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2004 u 17:23
Ja sam čuo da jeftinije nec-ove dvd pržilice ne čitaju sve medije pogotovo one jeftinije, ja ti svakako preporučam teac jel kako kaže nidzom teac je ipak teac...
Rokaj,snimaj glavu klimaj, žiže daj zarolaj...

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eXecutioner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2004 u 18:35
nije li teac orijentiran na + format? meni se osobno svidaju nec i pioneer jer su podjednako i za + i - format. Kao i plextor, ali on je izvan konkurencije (cijenom)

Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2004 u 19:40
Neznam odaklen toliko ljudi protiv Neca. Strašno kvalitetni uređaji. Ja sam osobno snimio oko 200tinjak dvda i nikad problema. Odlični uređaji. I sa + i s -. I s cdima.
I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
daredevil View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj daredevil Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2004 u 20:19
Ljudi probleb riješen
Kupio sa Nec model 3500
16x speeda
To mi je bio najsolidarniji izbor
a i zadovoljan sam

stroj je pila
Na vrh
daredevil View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj daredevil Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2004 u 20:21
A i cijena nije neka pretjerana

700 kunića
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eXecutioner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2004 u 21:39
pa nije cijena vec toliko visoka... meni je samo zao gledati moj LG kojeg sam platio 600 kn, a sad ga ne mogu ni za 100kn prodati... zalosno
Na vrh
administrator View Drop Down
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj administrator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2004 u 21:41

Bitno da si ti zadovoljan kupljenim.

Originalno postovano od strane daredevil daredevil piše:

Ljudi probleb riješen
Kupio sa Nec model 3500
16x speeda
To mi je bio najsolidarniji izbor
a i zadovoljan sam

stroj je pila

Srdačan pozdrav
Nikola : nikola@titlovi.net
Psi laju a karavan prolazi !!!

Na vrh
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2004 u 21:46
Nec je odlična pržilica, nikad s njom nisam imao problema...Podjednako čita i + i - .
Na vrh
tonch View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tonch Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2004 u 22:36
pa ovako sto se tice necovih dvd przica rade one i sve ok ali se i kvare... za sad kod svih koje poznajem nakon nekoliko mjeseci dogodi se isti problem da jednostavno vise ne zeli citat dvd-e, neznam dalje to seriska greska il sta!!
tip u servisu reko mi je da je sa istm problemom svi dolaze,
al na kraju ti daju novu dvd przilicu...
Na vrh
pimpycom View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pimpycom Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2004 u 20:52

Kupi LiteOn Dvd Przilicu neces pozaliti , vjeruj mi , mani se izvikanih marki,

Na vrh
Pero View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Pero Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2004 u 11:20

Imam NEC ND-1300 savršeno radi (jest da je stariji model 4X). Kad sam ju ugradio nije htjela prihvatiti sve medije al skinuo sam najnoviji firmware i od onda sve medije očitava.

Originalno postovano od strane elkaz elkaz piše:

Ja sam čuo da jeftinije nec-ove dvd pržilice ne čitaju sve medije pogotovo one jeftinije, ja ti svakako preporučam teac jel kako kaže nidzom teac je ipak teac...

www.kamikaza2003.cjb.net
Na vrh
Pero View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Pero Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2004 u 11:22

LiteOn iliti JVC. Pržilice koje se od svih najmanje kvare al frend ju ima i svaki drugi dvd pukne prilikom finaliziranja dvda. (probao sve žive medije i kod svakog isto)

Originalno postovano od strane pimpycom pimpycom piše:

Kupi LiteOn Dvd Przilicu neces pozaliti , vjeruj mi , mani se izvikanih marki,

www.kamikaza2003.cjb.net
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Zli titlovi.net moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2004 u 22:10
Pa jebiga ja imam najnoviju pioneerku pa mi propadaju no-name dvdovi kod finaliziranja(ne svi), a opet je bila najbolji dvd pekač mjeseca u pcplayu...Nema tu brand ili ne.Jebiga sranja se dešavaju.Tako mi je i plextor CD\RW 5224A imao fazone i nije htio peć traxdatine cdove...A opet ove nove firme se moraju trudit da imaju što manje falševa da se dokažu...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.