Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Uputstva
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Sub file koji ne moze da otvori subtitle workshop
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Sub file koji ne moze da otvori subtitle workshop

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
streberche View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj streberche Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Sub file koji ne moze da otvori subtitle workshop
    Objavljeno: 21.Rujan/Sep.2010 u 15:49
Pozdrav!

Sa filmom dobila sam rar file koji kada se extrahuje dobijam dva file-a od kojih je jedan sub,a drugi  IDX file.

Kada pustim film i oba file-a su istog imena sa filmom titl radi,ali samo sub file ne radi i ne moze da se pregleda u Subtitle workshop-u.Confused

U cemu je caka?

Unapred zahvalna

streberche

Na vrh
zkarlov View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zkarlov Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Rujan/Sep.2010 u 16:05
Jedini način za konvertiranje iz sub/idx u srt(koliko ja znam)

http://www.afterdawn.com/guides/archive/convert_subtitles_from_sub-idx_to_srt.cfm
Na vrh
Babusnica View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Babusnica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Rujan/Sep.2010 u 16:05
O kom filmu je rec ? Mozda ga ima na sajtu ? btw ovde imas tutorial 
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj streberche Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Rujan/Sep.2010 u 16:16
Nema titla na sajtu,zato i pitam.

Hvala probacu Smile
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj streberche Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Rujan/Sep.2010 u 16:29
Nema sanse da ukapiram sta treba da radim sa ovim programom Confused

Hvala na pomoci drugari
Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Rujan/Sep.2010 u 16:34
Mora se ripovati, isto ko da se ripuje iz DVD. Mislim da moze i preko SubRip da se odrede IDX fajlovi.
http://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=26796&title=uputstvo-za-subrip
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj streberche Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Rujan/Sep.2010 u 16:46
Sa ovim Subtitle Edit 2.9.3. programom koji File encoding da obelezim? Ponudjeno je 1. ANSI 1252
2. UTF-7 3.UTF-8 4.Unicode 5. Unicode (big endian)

Na vrh
Movie Master View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Rujan/Sep.2010 u 21:01
Obavezno ANSI 1250 (za latinicu) i ANSI 1251 (za ćirilicu).
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj streberche Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Rujan/Sep.2010 u 22:54
Nesto ne radim kako valja... Cry

Hvala puno na savetima,valjda ce neko drugi ko ume da barata programima za prevode da okaci titl ...
Na vrh
Babusnica View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Babusnica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Rujan/Sep.2010 u 22:56
a koji film je u pitanju ?
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj streberche Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Rujan/Sep.2010 u 23:08
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Rujan/Sep.2010 u 23:17
Pošalji mi idx i sub (nemoj da ih pakuješ u rar ili zip inače nikad nećeš zalepiti u attach zbog njihove provere na viruse) na nele34@yahoo.com, srediću ga ja. Ili još bolje, postavi ih u raru na Rapid, Megaupload, ili gde ti već odgovara, pa mi daj link na PM.

Ažurirao Movie Master - 21.Rujan/Sep.2010 u 23:19
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj streberche Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Rujan/Sep.2010 u 23:31
Poslala sam ti mail Smile

Hvala unapred drugari
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Rujan/Sep.2010 u 23:52
Preuzeo, strpi se malo.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj streberche Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Rujan/Sep.2010 u 23:56
Rec nisam rekla Confused
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Rujan/Sep.2010 u 01:10
Sorry. rekao sam to da ne misliš da ništa ne radim.

Poslao sam ti dva maila sa ovim što je urađeno. Prvi definitivno ne valja (rađeno SubRip-om),
drugi mislim da je OK, rađen je na ovaj način: http://forum.videohelp.com/threads/281310-How-to-convert-IDx-Sub-to-Srt-w-o-typing-a-manuscript  i malo doteran u SW.

Ažurirao Movie Master - 22.Rujan/Sep.2010 u 01:42
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj streberche Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Rujan/Sep.2010 u 01:45
Radi Clap
bojica_plesacica

Hvala Ti mnogo na trudu. 
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Rujan/Sep.2010 u 01:52
Nema na čemu. Da nije tebe bilo, ni ja ne bih naučio nešto nešto novo.
Ovo sa gornjeg linka je ubedljivo najlakši način za čupanje titla iz Idx & Sub fajlova i to bez kucanja slova do besvesti kao sa SubRip-om ili SubResync-om (koji iz nekog razloga sada nije hteo ni da radi).
Na vrh
minjabuuu View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj minjabuuu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2011 u 14:52
Originalno postovano od strane Movie Master Movie Master piše:

Poslao sam ti dva maila sa ovim što je urađeno. Prvi definitivno ne valja (rađeno SubRip-om),
drugi mislim da je OK, rađen je na ovaj način: http://forum.videohelp.com/threads/281310-How-to-convert-IDx-Sub-to-Srt-w-o-typing-a-manuscript  i malo doteran u SW.

Možeš li i meni da pošalješ na mail taj što je ok, ako ti se još uvek nalazi u sentboxu? Embarrassed
Ako može, onda na: milicaaav@gmail.com

Htela sam da počnem da prevodim film i tražila sam engleski, ili titl na bilo kom drugom jeziku, ali sam svuda nailazila na ta dva što neće da se otvore i guglajući, slučajno naiđem na ovu temu.
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2011 u 23:06
Originalno postovano od strane minjabuuu minjabuuu piše:

Originalno postovano od strane Movie Master Movie Master piše:

Možeš li i meni da pošalješ na mail taj što je ok, ako ti se još uvek nalazi u sentboxu? Embarrassed
Ako može, onda na: milicaaav@gmail.com

Htela sam da počnem da prevodim film i tražila sam engleski, ili titl na bilo kom drugom jeziku, ali sam svuda nailazila na ta dva što neće da se otvore i guglajući, slučajno naiđem na ovu temu.

Poslato.Wink
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,168 sekundi.