| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
a šta da radim |
Odgovori
|
| Korisnik | |
rade.c
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 29.Kolovoz/Aug.2009 Lokacija: italija Status: Offline Points: 364 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: a šta da radimObjavljeno: 17.Rujan/Sep.2010 u 21:51 |
|
problem do problema.prvo mi je počelo sa slikom na monitoru.i na netu a i u mojim datotekama kad je pomjeram gore-dolje ne ide tečno nego na preskok,kad povučem mišom dole stoji dok ne zaustavim miša i onda pokaže mjesto gde je ,,zaustavljena vožnja,,.a sad mi i bs čupa ,,dlake iz nosa,,kad stavim sliku preko čitavog ekrana ide 2-3 sekunde i onda ko usporeni snimak a zvuk i titl odoše,a kad je smanjena slika film ide a opet zvuk i titl idu naprijed.probao sam sa SW ali ništa ne popravlja.imam aviru,ccleaner,spybot i niko ništa ne nađe.jel mu ima lijeka ili je zreo za rušenje?????unapred hvala na bilo kojoj pomoći.
|
|
![]() |
|
Dee_Monk
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 18.Studeni/Nov.2009 Lokacija: Nedođija BB Status: Offline Points: 3300 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Rujan/Sep.2010 u 21:57 |
|
Ja bih po kratkom postupku-Srusio i ubacio novi sistem Xp,7,vista....
|
|
|
Hajde, Bože, budi drug, pa okreni jedan krug unazad planetu....
|
|
![]() |
|
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Ludi Milojko Pridružen: 08.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Avernum Status: Offline Points: 19362 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Rujan/Sep.2010 u 22:00 |
|
Bez viste...
|
|
|
Nisam lud, mater me testirala! |
|
![]() |
|
prijatel-MKD
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 16.Srpanj/Jul.2008 Lokacija: MKD Status: Offline Points: 4668 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Rujan/Sep.2010 u 22:04 |
|
Za BS, jel ti to tako za HD video rezolucije? Pokusaj za dvdripove.
Za Net, skini novi update za mozilu i flash player. Za kom. datoteke, pokusaj umesto Thumbnails pregled datoteke da budu manji kao Tiles ili Icons, kad vec imas ogroman broj foldera ili fajlova na jednom mjestu. |
|
|
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist. |
|
![]() |
|
snajp
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Pridružen: 13.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: "Western" zona Status: Offline Points: 1095 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Rujan/Sep.2010 u 22:29 |
|
To može da bude iz mnogo razloga (koliko sam shvatio tvoj problem), ali da krenemo uvek od onih jednostavnijih: 1. Za BS player - vrati originalna podešavanja, pa pusti film, vidi da li se stanje popravilo, 2. Skini GOM player i probaj opet pustiš isti taj film i vidi da li je stvar do playera ili do nečeg drugog (kodeka ili sistema). 3. Ne znam koje si zadnje kodeke ili programe instalirao, može da bude i do toga (ako je krenulo "loše" posle instaliranja nekog programa ili kodeka - napiši koji je to program), 4. Može da bude i neka glupost kao pun hard disk (ne kažem da jeste), a može da bude i mnogo drugih stvari. U suštini kočenje miša i programa (ako sam te dobro razumeo) može ponekad da bude i naznaka nekog mehaničkog kvara (pregrejavanja neke komponente računara, grafičke kartice, oštećeni hard disk) - ali, da ne odem opet na još neku drugu stranu, i to ti ne želim. U suštini - za ovako online rešavanje tvog problema, trebaće malo više podataka, jer ovako se radi samo o nagađanju šta bi moglo sve da bude - a može da bude mnoogo toga i pored ovog što sam naveo. Veliki pozdrav. Snajp Ažurirao snajp - 17.Rujan/Sep.2010 u 22:30 |
|
|
I am Connor MacLeod of the Clan MacLeod. I was born in 1518 in the village of Glenfinnan on the shores of Loch Shiel. And I am immortal.
|
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Rujan/Sep.2010 u 23:15 |
|
probaj novi directx ili nove drajvere za graficku, zvucnu.
|
|
![]() |
|
Movie Master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017. Pridružen: 24.Svibanj/May.2006 Lokacija: Na korak do... Status: Offline Points: 5671 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2010 u 00:25 |
|
Mislim da si već dobio najbolji odgovor. Preinstaliraj windows i drajvere za matičnu, grafičku i muzičku karticu, i ako ti se to dešava samo sa instaliranim OS, nešto od komponenti kompa je na umoru. Ako je sve u redu, instaliraj ostalo od programa što ti treba, prvo office ili šta već koristiš i ako je i dalje sve u redu, audio-video kodeke. Ako i posle toga bude sve u redu, jedan po jedan program. Ako na kraju sve bude u redu, znači da ti je neki program ili virus napravio brljotinu. Ako je neki od onih koje stalno koristiš, možda je neki update napravio lom ( nešto slično mi se desilo sa update-om za G-Force, što sam rešio vraćanjem na staro). Sada napravi imidž particije sa svežom instalacijom i čuvaj ga kao oči u glavi. Kada opet dođe do loma, vratićeš imidž za par minuta i nastaviti dalje.
|
|
|
|
![]() |
|
ByShebo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 25.Sijecanj/Jan.2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Points: 400 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2010 u 04:24 |
|
Možda ti je i nešto jednostavno. Prvo deinstaliraj programe za preslike koje već imaš (power iso, deamon tools, iso buster...), pa nakon toga one za arhiviranje (winrar, 7-zip, izarc...), pa sve osim jednog antivirusnog programa. Može biti da ti se kose neki od njih, oni koje si nedavno instalirao.
|
|
![]() |
|
rade.c
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 29.Kolovoz/Aug.2009 Lokacija: italija Status: Offline Points: 364 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2010 u 08:42 |
|
ok ljudi,hvala vam na velikom spektru stvari koje mogu biti uzrok mog problema.probaću ići po redu pokušavati dok ne riješim ili mi ne dosadi,a onda ko ,,blizankinje,,do temelja.
ekipa ![]() |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |