a šta da radim
Web: Titlovi.com
Kategorija: HI-TECH i informatički svijet
Ime foruma: Software
Opis foruma: Za sva pitanja, probleme i diskusije o programima.
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=36364
Datum ispisa: 05.Lipanj/Jun.2026 u 01:35 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: a šta da radim
Objavio: rade.c
Tema: a šta da radim
Datum objave: 17.Rujan/Sep.2010 u 21:51
problem do problema.prvo mi je počelo sa slikom na monitoru.i na netu a i u mojim datotekama kad je pomjeram gore-dolje ne ide tečno nego na preskok,kad povučem mišom dole stoji dok ne zaustavim miša i onda pokaže mjesto gde je ,,zaustavljena vožnja,,.a sad mi i bs čupa ,,dlake iz nosa,,kad stavim sliku preko čitavog ekrana ide 2-3 sekunde i onda ko usporeni snimak a zvuk i titl odoše,a kad je smanjena slika film ide a opet zvuk i titl idu naprijed.probao sam sa SW ali ništa ne popravlja.imam aviru,ccleaner,spybot i niko ništa ne nađe.jel mu ima lijeka ili je zreo za rušenje?????unapred hvala na bilo kojoj pomoći.
|
Odgovori:
Objavio: Dee_Monk
Datum objave: 17.Rujan/Sep.2010 u 21:57
Ja bih po kratkom postupku-Srusio i ubacio novi sistem Xp,7,vista....
------------- Hajde, Bože, budi drug, pa okreni jedan krug unazad planetu....
|
Objavio: nebojsa66
Datum objave: 17.Rujan/Sep.2010 u 22:00
Bez viste...
-------------
Nisam lud, mater me testirala!
|
Objavio: prijatel-MKD
Datum objave: 17.Rujan/Sep.2010 u 22:04
Za BS, jel ti to tako za HD video rezolucije? Pokusaj za dvdripove.
Za Net, skini novi update za mozilu i flash player.
Za kom. datoteke, pokusaj umesto Thumbnails pregled datoteke da budu manji kao Tiles ili Icons, kad vec imas ogroman broj foldera ili fajlova na jednom mjestu.
------------- 0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие! You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
|
Objavio: snajp
Datum objave: 17.Rujan/Sep.2010 u 22:29
|
To može da bude iz mnogo razloga (koliko sam shvatio tvoj problem), ali da krenemo uvek od onih jednostavnijih: 1. Za BS player - vrati originalna podešavanja, pa pusti film, vidi da li se stanje popravilo, 2. Skini GOM player i probaj opet pustiš isti taj film i vidi da li je stvar do playera ili do nečeg drugog (kodeka ili sistema). 3. Ne znam koje si zadnje kodeke ili programe instalirao, može da bude i do toga (ako je krenulo "loše" posle instaliranja nekog programa ili kodeka - napiši koji je to program), 4. Može da bude i neka glupost kao pun hard disk (ne kažem da jeste), a može da bude i mnogo drugih stvari. U suštini kočenje miša i programa (ako sam te dobro razumeo) može ponekad da bude i naznaka nekog mehaničkog kvara (pregrejavanja neke komponente računara, grafičke kartice, oštećeni hard disk) - ali, da ne odem opet na još neku drugu stranu, i to ti ne želim. U suštini - za ovako online rešavanje tvog problema, trebaće malo više podataka, jer ovako se radi samo o nagađanju šta bi moglo sve da bude - a može da bude mnoogo toga i pored ovog što sam naveo. Veliki pozdrav. Snajp
------------- I am Connor MacLeod of the Clan MacLeod. I was born in 1518 in the village of Glenfinnan on the shores of Loch Shiel. And I am immortal.
|
Objavio: icemaher
Datum objave: 17.Rujan/Sep.2010 u 23:15
probaj novi directx ili nove drajvere za graficku, zvucnu.
------------- https://www.tvtime.com/en/user/66431209/profile" rel="nofollow - TV TIME
|
Objavio: Movie Master
Datum objave: 18.Rujan/Sep.2010 u 00:25
Mislim da si već dobio najbolji odgovor. Preinstaliraj windows i drajvere za matičnu, grafičku i muzičku karticu, i ako ti se to dešava samo sa instaliranim OS, nešto od komponenti kompa je na umoru. Ako je sve u redu, instaliraj ostalo od programa što ti treba, prvo office ili šta već koristiš i ako je i dalje sve u redu, audio-video kodeke. Ako i posle toga bude sve u redu, jedan po jedan program. Ako na kraju sve bude u redu, znači da ti je neki program ili virus napravio brljotinu. Ako je neki od onih koje stalno koristiš, možda je neki update napravio lom ( nešto slično mi se desilo sa update-om za G-Force, što sam rešio vraćanjem na staro). Sada napravi imidž particije sa svežom instalacijom i čuvaj ga kao oči u glavi. Kada opet dođe do loma, vratićeš imidž za par minuta i nastaviti dalje.
-------------
|
Objavio: ByShebo
Datum objave: 18.Rujan/Sep.2010 u 04:24
Možda ti je i nešto jednostavno. Prvo deinstaliraj programe za preslike koje već imaš (power iso, deamon tools, iso buster...), pa nakon toga one za arhiviranje (winrar, 7-zip, izarc...), pa sve osim jednog antivirusnog programa. Može biti da ti se kose neki od njih, oni koje si nedavno instalirao.
|
Objavio: rade.c
Datum objave: 18.Rujan/Sep.2010 u 08:42
ok ljudi,hvala vam na velikom spektru stvari koje mogu biti uzrok mog problema.probaću ići po redu pokušavati dok ne riješim ili mi ne dosadi,a onda ko ,,blizankinje,,do temelja.
ekipa 
|
|