| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Film sa najviše grešaka je... |
Odgovori
|
| Korisnik | ||
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Film sa najviše grešaka je...Objavljeno: 08.Srpanj/Jul.2010 u 00:10 |
|
|
Nastavak filma "Iron Man" režisera Džona Favroa proglašen za film sa najviše grešaka u 2010. godini Na prvom mestu, "uglavnom zbog rekvizita koji spontano menjaju mesta iz scene u scenu", našao se film sa Robertom Daunijem Džuniorom u glavnoj ulozi, "Iron Man 2". "Stručnjaci" su izbrojali ukupno 45 grešaka u filmu, a osim "šetajućih rekvizita" na listi su i "brljotine u scenama borbe" - tačnije trenutak kada Toni Stark baca aktovku koja je u tom trenutku (trebalo bi da bude), kod nekog drugog u kolima...što u sledećoj sceni i jeste slučaj. Na drugom mestu je "Shutter island" Martina Skorsezea sa 34 greške, od kojih je jedna "živi mrtvak", tačnije mrtva osoba koja trepće i diše, a druga modrica koja se vidi u jednom kadru, nestaje u drugom i tako krioz ceo film, dok je na trećem "A-Team" sa 31 greškom. "Kick-Ass" ima samo 15 grešaka, a "Alisa u zemlji čuda" Tima Bartona u kojem Alisa čas trči u baletankama, čas u cipelama sa štiklicom, 12 grešaka. Kompletnu listu možete pogledati OVDE. (MONDO) |
||
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
||
![]() |
||
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Ludi Milojko Pridružen: 08.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Avernum Status: Offline Points: 19362 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Srpanj/Jul.2010 u 00:15 |
|
|
Da, u A-Teamu sam skontao par grešaka, ali za Shutter Island baš i nisam nešto posebno obraćao pažnju... iako sam ga odgledao nekoliko puta, možda nisu toliko uočljive...
![]() P.S. Ali sve je to normalno. Bože dragi, pa od 2 sata filma moralo se naći grešaka... To se u snimanju toliko ne vidi. Naprave oni puno više, ali se u post-produkciji to smanji... No opet ih bude.. Ažurirao nebojsa66 - 08.Srpanj/Jul.2010 u 00:17 |
||
|
Nisam lud, mater me testirala! |
||
![]() |
||
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Srpanj/Jul.2010 u 00:33 |
|
|
Mislim da te "Bau Bau" prave namerno. Jedno vreme sam pratio, ali vise ne, samo znam da sam u alisi primetio one baletanke i cipele...
|
||
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
||
![]() |
||
Sentinel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Walking Time-Bomb Pridružen: 30.Studeni/Nov.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2736 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Srpanj/Jul.2010 u 00:41 |
|
|
ma ja nikad nista ne primjetim, previse se uzivim u film
vi koji to skontate ne znate gledat filmove :P Ažurirao luka0037 - 08.Srpanj/Jul.2010 u 02:03 |
||
|
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
|
||
![]() |
||
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Ludi Milojko Pridružen: 08.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Avernum Status: Offline Points: 19362 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Srpanj/Jul.2010 u 00:43 |
|
|
Nije da ne znamo gledat, nego primjećujemo detalje...
|
||
|
||
![]() |
||
Sentinel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Walking Time-Bomb Pridružen: 30.Studeni/Nov.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2736 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Srpanj/Jul.2010 u 00:45 |
|
|
ma naravno, tjesi se Ažurirao luka0037 - 08.Srpanj/Jul.2010 u 02:04 |
||
|
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
|
||
![]() |
||
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Srpanj/Jul.2010 u 00:47 |
|
|
ima jedan horor film ne znam koji je (kad bi se potrudio setio bi se), tacno se vidi odskocna daska i zombi kako nalece na nju i kako skace nekih 3,4 metra...
|
||
|
- Armin van Buuren |
||
![]() |
||
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Srpanj/Jul.2010 u 00:52 |
|
Ma ne tješim se... A koja je to posebna tehnika kojom se uživljavaš u film?? Možda se i mi možemo okušati? ![]() ![]()
|
||
|
||
![]() |
||
cudak_31177
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!! Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: Ivanjica Status: Offline Points: 11760 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Srpanj/Jul.2010 u 00:53 |
|
|
Ja te greške nikad ne primetim, a posle kad ih prikazuju bude ono "Jebote, kako sam toliko ćorav!?!?!" |
||
|
|
||
![]() |
||
Sentinel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Srpanj/Jul.2010 u 00:55 |
|
|
zavalis se lijepo u naslonjac, noge u poviseni polozaj, uz tebe omiljeno picence i laganini... Ažurirao luka0037 - 08.Srpanj/Jul.2010 u 02:05 |
||
|
|
||
![]() |
||
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Srpanj/Jul.2010 u 00:58 |
|
|
ma ja ne primjetim sve, nego neke onako očite koje mi zapadnu za oko...
Porbat ću Senti ovu tehniku, možda su noge na visokom položaju ključan faktor u ne primjećivanju... ![]() ![]()
|
||
|
||
![]() |
||
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Srpanj/Jul.2010 u 07:13 |
|
Ovo i ja mojima redovno govorim
Sigurno ti nisu išle od ruke one igre "pronađi razlike na slikama" u dečijim časopisima ![]() ![]() ![]() Sećam se kad sam sa drugom gledala u bioskopu Jedina strast (ne mogu da se setim eng naziva filma ). Kao idemo da gledamo ljubavni film - na kraju je ispala komedija jer je on bolesnik za otkrivanje grešaka i nebuloza u filmu. ![]() |
||
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
||
![]() |
||
morph.kuja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2010 u 23:32 |
|
U filmovima Kill Bill neke greske su namjerno napravljene kao odraz akcionih filmova "B" produkcije iz sedamdesetih godina. U filmu Fight Club zbog stilistickog oblikovanja filma (Glavni lik ima nesanicu), neke greske su cisti izraz reditelja. Ovo su samo neki od slucajeva. Ažurirao morph.kuja - 30.Srpanj/Jul.2010 u 23:33 |
||
|
E.H. |
||
![]() |
||
cenobit
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2010 u 16:03 |
|
|
Ja sam primetio po meni najvecu gresku u istoriji kinematografije u crtanom filmu Dinosaur(2000) kad mali Dinosaur u jednoj sceni odrona kamenja vikne -Jesus Christ-
|
||
![]() |
||
prijatel-MKD
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 16.Srpanj/Jul.2008 Lokacija: MKD Status: Offline Points: 4668 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2010 u 16:09 |
|
Ne zezaj. Ovakvo nesto je vrh koji prelazi semu reklamiranja brendova u vreme "filmskih dogadzaja" kad jos te brendove nisu postojale. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||
|
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist. |
||
![]() |
||
Dee_Monk
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 18.Studeni/Nov.2009 Lokacija: Nedođija BB Status: Offline Points: 3300 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Kolovoz/Aug.2010 u 08:36 |
|
|
Citao sam nesto malo o tome i mislim da tu titulu nosi Terminator 2
|
||
|
Hajde, Bože, budi drug, pa okreni jedan krug unazad planetu....
|
||
![]() |
||
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Kolovoz/Aug.2010 u 10:54 |
|
a u gladijatoru sto se vidi mlaznjak i kod nas u Zoni Zamfirovoj gde se vidi semafor ![]() |
||
|
- Armin van Buuren |
||
![]() |
||
Dee_Monk
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 18.Studeni/Nov.2009 Lokacija: Nedođija BB Status: Offline Points: 3300 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Kolovoz/Aug.2010 u 15:38 |
|
pu kako nisam skontao taj semafor,ae ako neko ima taj film neka uzme sliku i okaci....loool
![]() |
||
|
Hajde, Bože, budi drug, pa okreni jedan krug unazad planetu....
|
||
![]() |
||
makspower
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 28.Sijecanj/Jan.2009 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 40 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2010 u 15:24 |
|
Ahaha jel moguce da to kaze!!? Pa svaka cast u pravu si da je najveca greska!!!
|
||
![]() |
||
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |