Film sa najviše grešaka je...
Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Filmovi i serije
Opis foruma: Novosti, izvještaji sa box officea, zanimljivosti... Sve u vezi s filmovima i serijama
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=34818
Datum ispisa: 09.Lipanj/Jun.2026 u 11:52 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Film sa najviše grešaka je...
Objavio: AcaNDr
Tema: Film sa najviše grešaka je...
Datum objave: 08.Srpanj/Jul.2010 u 00:10
|
Nastavak filma "Iron Man" režisera Džona Favroa
proglašen za film sa najviše grešaka u 2010. godini
Internet portal MovieMistakes.com objavio je listu
filmova koji su uspeli da se zlatnim slovima upišu u svetsku
kinematografiju kao filmovi sa najviše grešaka u 2010. godini.
Na prvom mestu, "uglavnom zbog rekvizita koji spontano menjaju mesta iz
scene u scenu", našao se film sa Robertom Daunijem Džuniorom u glavnoj
ulozi, "Iron Man 2".
"Stručnjaci" su izbrojali ukupno 45 grešaka u filmu, a osim "šetajućih
rekvizita" na listi su i "brljotine u scenama borbe" - tačnije trenutak
kada Toni Stark baca aktovku koja je u tom trenutku (trebalo bi da
bude), kod nekog drugog u kolima...što u sledećoj sceni i jeste slučaj.
Na drugom mestu je "Shutter island" Martina Skorsezea sa 34 greške, od
kojih je jedna "živi mrtvak", tačnije mrtva osoba koja trepće i diše, a
druga modrica koja se vidi u jednom kadru, nestaje u drugom i tako
krioz ceo film, dok je na trećem "A-Team" sa 31 greškom.
"Kick-Ass" ima samo 15 grešaka, a "Alisa u zemlji čuda" Tima Bartona u
kojem Alisa čas trči u baletankama, čas u cipelama sa štiklicom, 12
grešaka.
Kompletnu listu možete pogledati http://www.moviemistakes.com/year2010 - OVDE .
(MONDO)
------------- I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren
|
Odgovori:
Objavio: nebojsa66
Datum objave: 08.Srpanj/Jul.2010 u 00:15
Da, u A-Teamu sam skontao par grešaka, ali za Shutter Island baš i nisam nešto posebno obraćao pažnju... iako sam ga odgledao nekoliko puta, možda nisu toliko uočljive... 
P.S. Ali sve je to normalno. Bože dragi, pa od 2 sata filma moralo se naći grešaka... To se u snimanju toliko ne vidi. Naprave oni puno više, ali se u post-produkciji to smanji... No opet ih bude..
-------------
Nisam lud, mater me testirala!
|
Datum objave: 08.Srpanj/Jul.2010 u 00:33
Mislim da te "Bau Bau" prave namerno. Jedno vreme sam pratio, ali vise ne, samo znam da sam u alisi primetio one baletanke i cipele...
------------- I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren
|
Objavio: Sentinel
Datum objave: 08.Srpanj/Jul.2010 u 00:41
ma ja nikad nista ne primjetim, previse se uzivim u film vi koji to skontate ne znate gledat filmove :P
------------- Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se http://www.albinoblacksheep.com/flash/youare" rel="nofollow - OVDJE
|
Datum objave: 08.Srpanj/Jul.2010 u 00:43
Nije da ne znamo gledat, nego primjećujemo detalje...
-------------
|
Datum objave: 08.Srpanj/Jul.2010 u 00:45
|
nebojsa66 piše:
Nije da ne znamo gledat, nego primjećujemo detalje...
|
ma naravno, tjesi se 
------------- Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se http://www.albinoblacksheep.com/flash/youare" rel="nofollow - OVDJE
|
Datum objave: 08.Srpanj/Jul.2010 u 00:47
ima jedan horor film ne znam koji je (kad bi se potrudio setio bi se), tacno se vidi odskocna daska i zombi kako nalece na nju i kako skace nekih 3,4 metra...
- Armin van Buuren
|
Datum objave: 08.Srpanj/Jul.2010 u 00:52
Ma ne tješim se... A koja je to posebna tehnika kojom se uživljavaš u film?? Možda se i mi možemo okušati?   
-------------
|
Objavio: cudak_31177
Datum objave: 08.Srpanj/Jul.2010 u 00:53
|
Ja te greške nikad ne primetim, a posle kad ih prikazuju bude ono "Jebote, kako sam toliko ćorav!?!?!"
-------------
|
Datum objave: 08.Srpanj/Jul.2010 u 00:55
|
zavalis se lijepo u naslonjac, noge u poviseni polozaj, uz tebe omiljeno picence i laganini... naravno mrak i osama
|
Datum objave: 08.Srpanj/Jul.2010 u 00:58
ma ja ne primjetim sve, nego neke onako očite koje mi zapadnu za oko... Porbat ću Senti ovu tehniku, možda su noge na visokom položaju ključan faktor u ne primjećivanju...  
-------------
|
Objavio: bojanadj
Datum objave: 08.Srpanj/Jul.2010 u 07:13
Objavio: morph.kuja
Datum objave: 30.Srpanj/Jul.2010 u 23:32
AcaNDr piše:
Mislim da te "Bau Bau" prave namerno. Jedno vreme sam pratio, ali vise ne, samo znam da sam u alisi primetio one baletanke i cipele... |
U filmovima Kill Bill neke greske su namjerno napravljene kao odraz akcionih filmova "B" produkcije iz sedamdesetih godina. U filmu Fight Club zbog stilistickog oblikovanja filma (Glavni lik ima nesanicu), neke greske su cisti izraz reditelja. Ovo su samo neki od slucajeva.
------------- "But man is not made for defeat," he said. "A man can be destroyed but not defeated."
E.H.
|
Objavio: cenobit
Datum objave: 31.Srpanj/Jul.2010 u 16:03
|
Ja sam primetio po meni najvecu gresku u istoriji kinematografije u crtanom filmu Dinosaur(2000) kad mali Dinosaur u jednoj sceni odrona kamenja vikne -Jesus Christ-
|
Objavio: prijatel-MKD
Datum objave: 31.Srpanj/Jul.2010 u 16:09
cenobit piše:
Ja sam primetio po meni najvecu gresku u istoriji kinematografije u crtanom filmu Dinosaur(2000) kad mali Dinosaur u jednoj sceni odrona kamenja vikne -Jesus Christ- |
Ne zezaj. Ovakvo nesto je vrh koji prelazi semu reklamiranja brendova u vreme "filmskih dogadzaja" kad jos te brendove nisu postojale.

------------- 0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие! You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
|
Objavio: Dee_Monk
Datum objave: 01.Kolovoz/Aug.2010 u 08:36
Citao sam nesto malo o tome i mislim da tu titulu nosi Terminator 2
------------- Hajde, Bože, budi drug, pa okreni jedan krug unazad planetu....
|
Datum objave: 01.Kolovoz/Aug.2010 u 10:54
cenobit piše:
Ja sam primetio po meni najvecu gresku u istoriji kinematografije u crtanom filmu Dinosaur(2000) kad mali Dinosaur u jednoj sceni odrona kamenja vikne -Jesus Christ- |
a u gladijatoru sto se vidi mlaznjak i kod nas u Zoni Zamfirovoj gde se vidi semafor 
- Armin van Buuren
|
Objavio: Dee_Monk
Datum objave: 01.Kolovoz/Aug.2010 u 15:38
Objavio: makspower
Datum objave: 09.Kolovoz/Aug.2010 u 15:24
cenobit piše:
Ahaha jel moguce da to kaze!!? Pa svaka cast u pravu si da je najveca greska!!!
|
|