Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - ’potopljeni’ siemens M55
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

’potopljeni’ siemens M55

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
mzelenko View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mzelenko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: ’potopljeni’ siemens M55
    Objavljeno: 24.Srpanj/Jul.2004 u 16:54

Uz veoma neobične okolnosti...da Vam sada ne pričam moj 'ljubimac' zajedno samnom je pao u bazen...

Dali netko ima iskustva s padanjem mobitela u vodu, i dali je proradio.

Unaprijed hvala na odgovorima.

Na vrh
Alex View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Alex Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Srpanj/Jul.2004 u 19:35
Meni su već 3 pala i ništa strašnog,još si dobio besplatno pranje!!!!!!!!!!!
I'll be back
Na vrh
Bikonja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bikonja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Srpanj/Jul.2004 u 21:48

Ako si ga nakon toga pokusavo upaliti i tako, najvjerojatnije ga mos odjebat... Ako si ga odmah ugasio, ocistio, osusio onda ima sanse...

Osobno mi nikad nije pao mob u vodu, ali kak znam dosta vremena u siemensu provoditi pa pricam tamo malo sa likovima, cuo sam da je prico za nekog klinca kao pao mu mob u vodu i brzo ga ugasio i za 15 minuta dofuro u siemens i ocistili ga i radio mobitel....

Naravno, ima ljudi koji imaju srece pa ga ni ne obrisu ni ne ugase a i dalje radi...

Kad narastem, bit cu normalan...
Na vrh
mzelenko View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mzelenko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Srpanj/Jul.2004 u 00:31

Sve ok ! 

Inače ovo mi je drugi koji je upao. Davno mi je Nokia 3200 upala i proradila za pola sata.

Na vrh
elkaz View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj elkaz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Srpanj/Jul.2004 u 13:40
Meni je upao u vodu m55 i osušio sam ga na radijatoru i sve radi ok...
Rokaj,snimaj glavu klimaj, žiže daj zarolaj...

Na vrh
mzelenko View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mzelenko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Srpanj/Jul.2004 u 20:01
Jel ti i baterija radi ? Meni je baterija izgleda crknula.
Na vrh
elkaz View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj elkaz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Srpanj/Jul.2004 u 22:11
Radi kao nov to me doista začudilo, valjda imam sreče...
Rokaj,snimaj glavu klimaj, žiže daj zarolaj...

Na vrh
fLiP View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fLiP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Srpanj/Jul.2004 u 15:03

3310 mi je završio u govnima,nisam ni želio provjeravat dal radi

5110(tako nešto,ne sječam se) u vodu,crklo.

eto

....
Na vrh
mzelenko View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mzelenko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2004 u 12:04
Originalno postovano od strane fLiP fLiP piše:

3310 mi je završio u govnima

Na vrh
Bikonja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bikonja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2004 u 10:18

Rotflmao... Vidio sam sad na moru na plazi dete bacilo staroj valjda ili kome vec 3310 u vodu i gotovo, crkla :)
conlusion, nokia sux :)

Kad narastem, bit cu normalan...
Na vrh
SIBIR View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SIBIR Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2005 u 18:15
i ja sam imo m55 i uletio sam u vodu snjim i odma sam ga rastavio i stavio iznad radijatora(ne na njega) i sušio cijeli dan.mal sam ga kasnije sa fenom sušio nakon tog i upalio je i normalno radio samo što je bio malo sporiji.ako neko treba neke melodije il neš za siemens m55 i te modele javite se na fotak@net.hr pa ću vam poslat
sibir
Na vrh
rhymerator View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2005 u 01:14

Evo jedne dogodovstine sa mobitelom moga druga, inace njegov tata je pekar - drze privatnu pekaru (iako to zvucilo ne bitno za ovu pricu na prvi pogled). Tata mu je pozajmio mobil. na odredjeno vreme jer je svoj sje*ao, stojao mu je u dzepu kosulje koji je bio otkopcan, te je po zavrsetku radnog vremena, njegovom ocu, koji je cisteci tepsije od peciva, i odvajajuci mast i ulje u onu kofu (kao za krecenje velicine 10-15litara) upao mobilni i potopio se u mast i ulje, to je bio VRHUNAC DEVASTACIJE MOBILNIH!

e-mail: rhymerator86@yahoo.com
Na vrh
SIBIR View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SIBIR Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2005 u 17:35
A DA SAD,SAD ČEMO SE JOŠ I POČET SPRDAT I PRIČAT VICEVE NA RAČUN ONIH OKJI SU SJE*ALI SVOJ MOB
sibir
Na vrh
pinkojunior View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pinkojunior Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2005 u 22:23

menije je upala nokia 3210 u kipuću vodu gdje se svinje pažunjaju za klanje. rastavijo sam ga osušio fenom, stavio na radirator i nakon tri dana proradio bez ikakvih problema još ga i sad imam. srečom pa svinja u tom trenutku nije bila u koritu inače bi ga zafelšo ravnio u kantu iako bi radio.

Na vrh
mzelenko View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mzelenko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2005 u 00:59

Radi moj siemens još i danas. T-com mi je priznao garanciju i zamijenili su bateriju.

Sada imam novi problem s tim istim mobitelom. Možda ste vidjeli thread gdje tražim display. Naime 'stjecajem čudnih okolnosti' displey mi je pukao po dijagonali i sada vidim samo pola ekrana. ;)

Ali dobar je mobitel. Čudim se što uopće radi nakon takvog udarca.

btw. Mogao bih ga odnijeti opet na garanciju, u siemensu stvarno svašta priznaju.

Na vrh
mzelenko View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mzelenko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2005 u 15:00
Ma nije problem zamijeniti display samo mi je lik tražio 150 kuna, a to je pola mobitela. Bolje mi je onda prodati moj u dijelove i dobijem 150 kuna, i za onih 150 kuna uzmem noviji M55. Ovaj moj je dosta strahota preživio.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,180 sekundi.