Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

’potopljeni’ siemens M55

Web: Titlovi.com
Kategorija: HI-TECH i informatički svijet
Ime foruma: Hardware
Opis foruma: Sve vezano uz hardware pronađite ili pitajte na ovom forumu. Ne znate što i gdje kupiti? Pitajte i diskutirajte na ovom forumu.
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=3353
Datum ispisa: 05.Lipanj/Jun.2026 u 03:16
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: ’potopljeni’ siemens M55
Objavio: mzelenko
Tema: ’potopljeni’ siemens M55
Datum objave: 24.Srpanj/Jul.2004 u 16:54

Uz veoma neobične okolnosti...da Vam sada ne pričam moj 'ljubimac' zajedno samnom je pao u bazen...

Dali netko ima iskustva s padanjem mobitela u vodu, i dali je proradio.

Unaprijed hvala na odgovorima.

Odgovori:
Objavio: Alex
Datum objave: 24.Srpanj/Jul.2004 u 19:35
Meni su već 3 pala i ništa strašnog,još si dobio besplatno pranje!!!!!!!!!!!

-------------
I'll be back

Objavio: Bikonja
Datum objave: 24.Srpanj/Jul.2004 u 21:48

Ako si ga nakon toga pokusavo upaliti i tako, najvjerojatnije ga mos odjebat... Ako si ga odmah ugasio, ocistio, osusio onda ima sanse...

Osobno mi nikad nije pao mob u vodu, ali kak znam dosta vremena u siemensu provoditi pa pricam tamo malo sa likovima, cuo sam da je prico za nekog klinca kao pao mu mob u vodu i brzo ga ugasio i za 15 minuta dofuro u siemens i ocistili ga i radio mobitel....

Naravno, ima ljudi koji imaju srece pa ga ni ne obrisu ni ne ugase a i dalje radi...

-------------
Kad narastem, bit cu normalan...

Datum objave: 25.Srpanj/Jul.2004 u 00:31

Sve ok ! 

Inače ovo mi je drugi koji je upao. Davno mi je Nokia 3200 upala i proradila za pola sata.

Objavio: elkaz
Datum objave: 25.Srpanj/Jul.2004 u 13:40
Meni je upao u vodu m55 i osušio sam ga na radijatoru i sve radi ok...

-------------
Rokaj,snimaj glavu klimaj, žiže daj zarolaj...

Datum objave: 25.Srpanj/Jul.2004 u 20:01
Jel ti i baterija radi ? Meni je baterija izgleda crknula.

Objavio: elkaz
Datum objave: 25.Srpanj/Jul.2004 u 22:11
Radi kao nov to me doista začudilo, valjda imam sreče...

-------------
Rokaj,snimaj glavu klimaj, žiže daj zarolaj...

Objavio: fLiP
Datum objave: 29.Srpanj/Jul.2004 u 15:03

3310 mi je završio u govnima,nisam ni želio provjeravat dal radi

5110(tako nešto,ne sječam se) u vodu,crklo.

eto

-------------
....

Datum objave: 30.Srpanj/Jul.2004 u 12:04
Originalno postovano od strane fLiP fLiP piše:

3310 mi je završio u govnima

Objavio: Bikonja
Datum objave: 16.Kolovoz/Aug.2004 u 10:18

Rotflmao... Vidio sam sad na moru na plazi dete bacilo staroj valjda ili kome vec 3310 u vodu i gotovo, crkla :)
conlusion, nokia sux :)

-------------
Kad narastem, bit cu normalan...

Objavio: SIBIR
Datum objave: 15.Sijecanj/Jan.2005 u 18:15
i ja sam imo m55 i uletio sam u vodu snjim i odma sam ga rastavio i stavio iznad radijatora(ne na njega) i sušio cijeli dan.mal sam ga kasnije sa fenom sušio nakon tog i upalio je i normalno radio samo što je bio malo sporiji.ako neko treba neke melodije il neš za siemens m55 i te modele javite se na fotak@net.hr pa ću vam poslat

-------------
sibir

Objavio: rhymerator
Datum objave: 16.Sijecanj/Jan.2005 u 01:14

Evo jedne dogodovstine sa mobitelom moga druga, inace njegov tata je pekar - drze privatnu pekaru (iako to zvucilo ne bitno za ovu pricu na prvi pogled). Tata mu je pozajmio mobil. na odredjeno vreme jer je svoj sje*ao, stojao mu je u dzepu kosulje koji je bio otkopcan, te je po zavrsetku radnog vremena, njegovom ocu, koji je cisteci tepsije od peciva, i odvajajuci mast i ulje u onu kofu (kao za krecenje velicine 10-15litara) upao mobilni i potopio se u mast i ulje, to je bio VRHUNAC DEVASTACIJE MOBILNIH!

-------------
e-mail: rhymerator86@yahoo.com

Objavio: SIBIR
Datum objave: 16.Sijecanj/Jan.2005 u 17:35
A DA SAD,SAD ČEMO SE JOŠ I POČET SPRDAT I PRIČAT VICEVE NA RAČUN ONIH OKJI SU SJE*ALI SVOJ MOB

-------------
sibir

Objavio: pinkojunior
Datum objave: 21.Sijecanj/Jan.2005 u 22:23

menije je upala nokia 3210 u kipuću vodu gdje se svinje pažunjaju za klanje. rastavijo sam ga osušio fenom, stavio na radirator i nakon tri dana proradio bez ikakvih problema još ga i sad imam. srečom pa svinja u tom trenutku nije bila u koritu inače bi ga zafelšo ravnio u kantu iako bi radio.

Datum objave: 26.Sijecanj/Jan.2005 u 00:59

Radi moj siemens još i danas. T-com mi je priznao garanciju i zamijenili su bateriju.

Sada imam novi problem s tim istim mobitelom. Možda ste vidjeli thread gdje tražim display. Naime 'stjecajem čudnih okolnosti' displey mi je pukao po dijagonali i sada vidim samo pola ekrana. ;)

Ali dobar je mobitel. Čudim se što uopće radi nakon takvog udarca.

btw. Mogao bih ga odnijeti opet na garanciju, u siemensu stvarno svašta priznaju.

Datum objave: 26.Sijecanj/Jan.2005 u 15:00
Ma nije problem zamijeniti display samo mi je lik tražio 150 kuna, a to je pola mobitela. Bolje mi je onda prodati moj u dijelove i dobijem 150 kuna, i za onih 150 kuna uzmem noviji M55. Ovaj moj je dosta strahota preživio.

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk