Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Muzika
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Najbolji gitarista na svetu je...
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Najbolji gitarista na svetu je...

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Najbolji gitarista na svetu je...
    Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2010 u 20:14
Radio BBC saopštio je da je Džon Frušante proglašen za najboljeg gitaristu u poslednje tri decenije.

Foto: Petar Stojanović

U anketi radija učestvovalo je 30.000 ljudi, koji su na prvo mesto postavili bivšeg gitaristu Red Hot Chili Peppers, Džona Frušantea.

Na drugom mestu je Sleš, bivši član Guns n Roses, a treći Met Belami iz grupe Muse.

Četvrti je Džoni Mar (The Smiths), a slede ga Tom Morelo (Rage Against The Machine), Kirk Hamet (Metallica), Prins, Džek Vajt (White Stripes)...

Na listi su i Džoni Grinvud (Radiohead) i Piter Bak (REM).

Frušante (39) je krajem prošle godine drugi put u karijeri napustio "Peperse", i objavio deseti solo album. U grupi ga je zamenio Džoš Klinghofer.

Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2010 u 20:15
cudo brate nadam se da ce u sledecoj anketi i tebe imati u vidu Clap

Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2010 u 21:31

Predaleko sam ja od toga brate. LOL 

Nego, Frusciante je stvarno dobar gitarista... ali NAJBOLJI?!??!?! Confusedbup Čoveče, niko sa ove liste ne bi ušao ni na top 10 najboljih. Očigledno da su "poznavaoci" sudili. Neka neko od njih odsvira ovako nešto, pa da pričamo:

Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2010 u 21:35
Lista je sranje... Pa di su Eric Sardinas, Rory Galagher i dr. aktivni zadnjih 30 godina...
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2010 u 22:39
Znaš šta bi ti ovi glasači rekli na to pitanje? "Rory Who...?!" LOL
Na vrh
PsOaligator View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj PsOaligator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2010 u 22:56
Originalno postovano od strane cudak_31177 cudak_31177 piše:

LOLLOLLOL
Mislim stvarno lista je piss  , iako volim Frushantea, ali stvarno nidje veze sa vezom...
Mene su poslali iz štaba...ja ću vam pomoći...
Na vrh
Sebastijan View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sebastijan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2010 u 23:01
Jimmy Page, Gary Moore, Santana, Satriani, Richie Blackmore, Joe Pass, Yingwie Mallmasten, David Gilmour itd

OVI TAKOĐE NIKAD NISU VIDELI GITARU Confused
Savete primaj uz vino, a upotrebljavaj ih uz vodu.
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2010 u 00:10
Dimebag Darell, Steve Lukather, Duane Allman... Ma da ne nabrajam, samo u Srbiji ima boljih gitarista od onih sa gornje liste, a ako gledamo kroz staru Jugoslaviju - pa naši gitaristi bi ih pojeli za doručak! Vlatko, Točak, Paja Vučković - tehnički, Brankovići iz Alogije (recimo) brzinom itd... Da ne tupim - ovo je lista trenutnih "hit" gitarista, nikako lista najboljih...
Na vrh
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sebastijan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2010 u 00:17
Ma jeste brate ali tragično je što oni kažu "najbolji" u zadnjih 30 godina mislim...
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2010 u 00:31
Zamisli da držiš radio stanicu. I dođe ti Stevo Damljanović i kaže "Evo ti prijatelju 10 000 evra da pričaš na tvom radiju kako si sproveo istraživanje i kako sam ja najpopularniji pevač narodne muzike." Da li bi to uradio? LOL  
Na vrh
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sebastijan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2010 u 00:38
Ma neeeeeeeeeeeeee LOL
Na vrh
asvalttina View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj asvalttina Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2010 u 01:26
omg..cak ni satriania..

"I’m old enough to bleed, I’m old enough to breed, I’m old enough to crack a brick in your teeth while you sleep."
Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2010 u 02:59
marketing.
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2010 u 16:10
Originalno postovano od strane cudak_31177 cudak_31177 piše:

Točno to, ovo je lista: Who's hot and who's not! LOL LOLLOLtipični američki teen bullshit Angry
Na vrh
bArCaFaN View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

FoLLoW tHe leAdeR

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bArCaFaN Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2010 u 19:35
Slash je konza!!!
Na vrh
makspower View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj makspower Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2010 u 15:10
Sa njihove liste Morelo, Kirk i Slash bi se mogli naci u prvih 10 ali nikako ostali!
Na vrh
makspower View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj makspower Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2010 u 15:11
cudak slazem se sa tobom kod nas je bilo mnogo boljih gitarista zadnjih 30 god!

Ažurirao makspower - 19.Travanj/Apr.2010 u 15:13
Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2010 u 15:15
Ovo je više komercijala.

Meni valjaju Yngwie Malmsteem, John 5 , i gitarist grupe Motorhead (ne znam mu ime)
Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2010 u 15:17
evo moje dvije dobre;

Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2010 u 18:59
Negde sam pročitao, ili čuo, ne sećam se više, i ne znam je li istina...
Dakle, u jednom intervjuu pitali Erica Slowhand Claptona, ko mu je uzor, ko mu se dopada, i sl. a on odgovorio otprilike ovako (parafraziram): "Ima na Balkanu jedan gitarista sa čudnim imenom, Točak ili tako nekako, voleo bih da sviram gitaru kao on..."
E, sad, rekoh, ne znam da li je ovo baš istina ili nije, ali... Točak, po meni, tačno može sve ove momke sa te top liste da stavi u mali džep...

Ažurirao Johhny Q - 19.Travanj/Apr.2010 u 19:02
Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,242 sekundi.