Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Imaginarium Of Doctor Parnassus -titl-pitanje
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Imaginarium Of Doctor Parnassus -titl-pitanje

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
ddavid14 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddavid14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Imaginarium Of Doctor Parnassus -titl-pitanje
    Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2010 u 20:03
Evo samo da pitam dali je i vama ovakav titl ili samo meni,do sada sve štimalo sa titlovima,na EastEurop mi je porihtano u SubtitleWorkshop i ok je!
Sad sam skino ovaj prijevod:
Meni pokazuje ovako u SW-
-Dame i gospodo...priđite!
-da osvijetlite našu jedinu noć ovdje.
-Jer ove noći,
-mi ćemo ući u sam um...
-Da! Ima više od tisuću godina!
...neznam,pitam samo,jel to nekakva greška u prijevodu ili je to do mene(SW)!?
Hvala!

Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2010 u 20:30
Takav titl ako ti sva slova, kvacice prikaze normalno u notepad i wordpad, daje odgovor da je taj prevod uradjen u notepad ili wordpad, nije u SW... E sad kako bese procedura da to vratis od taj unicode u ANSI central european ne pamtim, siguran  sam da neko zna

Na vrh
Filaret View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Filaret Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2010 u 20:42

Otvori titl sa notepad>file >save as> ANSI u encoding prozoru, a all files u Save as type >save.

Onda bi trebalo da imaš normalna slova.

Na vrh
ddavid14 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddavid14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2010 u 23:17
Originalno postovano od strane Filaret Filaret piše:

Otvori titl sa notepad>file >save as> ANSI u encoding prozoru, a all files u Save as type >save.

Onda bi trebalo da imaš normalna slova.

Hvala puno,pomoglo je,sad je OK!!Wink
Na vrh
MajaG72 View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MajaG72 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2010 u 23:37
Sva je prilika da je prevod radjen u Jubler-u. Ja sam promenila kvacice u Subtitle Workshopu.
Kopiras znak, Ctrl+R, Paste, a dole slovo koje mu odgovara.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2010 u 01:58
Zamenio sam prevodi i u bazi zbog drugih. Wink
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,246 sekundi.