Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Whiteout (2009)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Whiteout (2009)

Whiteout

Whiteout (2009)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Polarna noć

Godina:

2009

Žanr:

kriminalistički, misterij, akcija, triler

Trajanje:

101 min

Režija:

Dominic Sena

Scenarij:

Carey W. Hayes
, Chad Hayes
, Erich Hoeber
, Jon Hoeber
, Greg Rucka
, Steve Lieber

Glavne uloge:

Kate Beckinsale
  >  Carrie Stetko
Tom Skerritt
  >  Dr. John Fury
Shawn Doyle
  >  Sam Murphy
Erin Hicock
  >  Rhonda
Paula Jean Hixson
  >  Lab Tech
Arthur Holden
  >  McGuire
Dennis Keiffer
  >  Russian Guard
Joel Keller
  >  Jack
Steve Lucescu
  >  Mooney
Gabriel Macht
  >  Robert Pryce
Craig A. Pinckes
  >  Aircraft Tech
Bashar Rahal
  >  Russian Pilot
Jesse Todd
  >  Rubin
Roman Varshavsky
  >  Russian Guard
Alex O'Loughlin
  >  Russell Haden
Columbus Short
  >  Delfy
Julian Cain
  >  Russian Co-pilot
Andrei Runtso
  >  Russian Guard

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Whiteout (2009)
    Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2010 u 00:52

Žanr: Drama / Misterija

Scenario: Jon Hoeber (Montana, 1998.), Erich Hoeber (Montana, 1998.), Chad Hayes (House of Wax, 2005.), Carey

Režija: Dominic Sena (Swordfish, 2001.)

Glavne uloge:
Kate Beckinsale, Gabriel Macht, Columbus Short, Tom Skerritt, Alex O'Loughlin, Shawn Doyle

Godina proizvodnje: 2009

Zemlja porekla: SAD / Kanada / Francuska

Trajanje:
101 min

See Your Last Breath

Sinopsis:
Film je snimljen prema grafičkoj noveli Grega Ruckae i Stevea Liebera. Carrie Stetko (Kate Beckinsale) je američki šef policije koja dobija zadatak da na Antarktiku reši prvi slučaj ubistva koji je uvlači u šokantnu misteriju. Ostalo je još samo tri dana do zime, i Carrie mora da reši ubistvo pre nego što Antarktik potone u tamu, a ona ostane sama sa ubicom.

Rezime: Kate Beckinsale je ljupka kao i uvek, i daje sve od sebe u svojoj glumačkoj performansi, ali samrtnički sporo odvijanje radnje i neinspirisani zaplet ostavljaju Whiteout u hladnoći.

Official site

Trivija:
- Kate Beckinsale bila je prvi izbor producenta Joela Silvera za glavnu ulogu.
- Projekat se nalazio u statijumu razvoja još 2002. godine. U to vreme, Reese Witherspoon je trebalo da glumi u filmu.
- Film je u bioskope dostavljan pod šifriranim nazivom "Snowbound".

Ažurirao AcaN - 07.Sijecanj/Jan.2010 u 00:53
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2010 u 01:01
je li netko pogledao,da javi dojmove,,očekujem dosta od ovog filma,,Kate Beckinsale,,aaaaaaaaaaaaEmbarrassed
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2010 u 01:02
Originalno postovano od strane outside outside piše:

je li netko pogledao,da javi dojmove,,očekujem dosta od ovog filma,,Kate Beckinsale,,aaaaaaaaaaaaEmbarrassed

I ja isto,ma ne moze da bude losa,kad je ona u filmu Smile
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2010 u 01:07
Originalno postovano od strane AcaN AcaN piše:

I ja isto,ma ne moze da bude losa,kad je ona u filmu Smile

slažem se u potpunostiThumbs Up...

njezin mi je najbolji film Vacancy,koja filmčinaSmile

Ažurirao outside - 07.Sijecanj/Jan.2010 u 01:12
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2010 u 01:13
Film je čist promašaj 
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2010 u 01:22
Originalno postovano od strane bojanadj bojanadj piše:

Film je čist promašaj 

koji,whiteout..ma ne vjerujem tiLOLTongue
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2010 u 01:23
Pa, ok, ne moraš....(moram vas sve izbrisati i sa skajpa i sa msn...previše znate o meni LOL )
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2010 u 01:30

Pa, ok, ne moraš....(moram vas sve izbrisati i sa skajpa i sa msn...previše znate o meni LOL )

hahahahahaha....baš sam mislio da si ozbiljno odgovorila,,kad ono u zagradi taj dobro znani smajl...LOLLOLLOLLOL...Mislim da smo AcaN i ja ustvrdilli da film ne može biti lošLOLLOLLOLLOLLOLLOL

Ažurirao outside - 07.Sijecanj/Jan.2010 u 01:30
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2010 u 02:17

neinspirisani zaplet ostavljaju Whiteout u hladnoći.

Gledao ga ja danas. Ova rečenica vrlo lepo oslikava ceo film. Volim ovakve filmove, kao... sneg, led, misteriozno ubistvo... ali je ovde nekako falilo "nešto". E sad, to nešto, može biti dublja radnja i detaljnije obrađeni likovi, a možda i nešto treće... Iako se u uvodnom rezimeu kaže "samrtnički sporo odvijanje radnje", ja se ne bih složio sa tim; pre bih rekao kao da imamo preskoke u radnji, nekako se događaji i scene ređaju kao zasebne slike koje imaju (kao) neki zajednički smisao, čak je po mom skromnom mišljenju, sve nekako zbrzano. Fali "duše" ovom filmu ili, kao što već rekoh - dubine.
Iskreno, da nema Kate Beckinsale u filmu, teško da bih ovo pisao nakon gledanja. Napisao bih tja (ili gna), prosečan Holivudski filmić i dao mu ocenu 4. Ovako dobija jaču 6.
Ono što mi se svidelo jesu "pejzaži" Antarktika...

Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2010 u 21:58

Mozes samo u pocetak da ocekujes jednu scenuLOLLOL ostatak nije bitan, nista se bolje ne desavaLOLLOLLOL Za pocetak ocena 8/10(nema nekih detaljaLOL) a dalje 3/10, standardna krimi misterija koju sam odmah razresio, znao sam sveLOL (moracu da prestanem da gledam krimi serije, uvek pogadjam sta ce se desitiLOL)
Moracu da prestanem i da citam postove bojani, poceo sam da pisem istoLOLLOLLOLLOL
Na vrh
buja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
12.11.1954. - 31.10.2011.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj buja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2010 u 22:16
Dakle, suprotno od očekivanoga, nema ljubavne priče. nema da se u izvanrednoj situaciji glavni likovi zbliže i upoznaju u biblijskom smislu.... hehehehehe
Ipak je osnova strip, pa je lako zaključiti tko je tko. Mora biti netko od poznatih likova, neće se kao glavni krivac na kraju uvesti novi lik... Ipak, OK je film za zimsko popodne u toploj sobi... ako zadrijemaš, neće biti velike štete...;-)
buja

Da je život ozbiljna stvar, ne bi bio tako masovna pojava!
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2010 u 22:17
Originalno postovano od strane icemaher icemaher piše:

Mozes samo u pocetak da ocekujes jednu scenuLOLLOL ostatak nije bitan, nista se bolje ne desavaLOLLOLLOL Za pocetak ocena 8/10(nema nekih detaljaLOL) a dalje 3/10, standardna krimi misterija koju sam odmah razresio, znao sam sveLOL (moracu da prestanem da gledam krimi serije, uvek pogadjam sta ce se desitiLOL)
Moracu da prestanem i da citam postove bojani, poceo sam da pisem istoLOLLOLLOLLOL

hahahaha..bojana jesi to tiLOLLOLLOLLOL...ma znam gledao sam film,,i bezveze je...i samo ona scena na početku je vrijedna spomenaLOL

Originalno postovano od strane buja buja piše:

Dakle, suprotno od očekivanoga, nema ljubavne priče. nema da se u izvanrednoj situaciji glavni likovi zbliže i upoznaju u biblijskom smislu.... hehehehehe
Ipak je osnova strip, pa je lako zaključiti tko je tko. Mora biti netko od poznatih likova, neće se kao glavni krivac na kraju uvesti novi lik... Ipak, OK je film za zimsko popodne u toploj sobi... ako zadrijemaš, neće biti velike štete...;-)

ovo si dobro rekao,,baš sam bio zadrijemao,ali se pojavila kate pa se opet razbudio..LOL...i hvala ti na prijevodu koji je odličanClap

Ažurirao outside - 08.Sijecanj/Jan.2010 u 22:37
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2010 u 23:23

Film je čist promašaj 

Eto, lepo sam vam rekla a vi mi niste verovali LOLLOLLOL

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2010 u 01:28

Ja mogu reci da sam prezadovoljan sa filmom.Ono sto pise "samrtnički sporo odvijanje radnje" je po meni apsolutno smesno.To je verovatno napisao neko ko vise voli leto,nego zimu,jer ovde toga nema.Jednostavno mi je film legao i nisam uopste imao tih momenata kad bi primetio da radnja ide usporeno i da sam sebi govorio "Ajde malo brze,ajde kad ce kraj" NE,naprotiv.Bas sam uzivao u svakom delu filma,prvenstveno zbog atmosvere.Mozda su to neki ljudi zaklJucili,jer pola filma glume samo nekoliko glumaca

A da ne pricam o atmosveri,e tu bi dao vise nego ocenu 10 LOL.
Strasno kako je dobro odradjen ceo film,sto se tice zime,zimskih pejsaza i temperatura ispod 65 stepeni.E sad tek vidim kako zive kraljevski i ostali pingvini na temperaturama do -80 i brzini vetra preko 250km/h,a gde sve u momentu smrzne.Totalno je sve realno preneseno na film.

Samim tim je ova zima digla celokupan dojam o filmu na visok nivo,e sta bi bilo da su snimali na Sejselima LOL

Ažurirao AcaN - 10.Sijecanj/Jan.2010 u 01:34

- Armin van Buuren

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2010 u 01:35

Ono sto pise "samrtnički sporo odvijanje radnje" je po meni apsolutno smesno...
... nisam uopste imao tih momenata kad bi primetio da radnja ide usporeno i da sam sebi govorio "Ajde malo brze,ajde kad ce kraj" NE,naprotiv.Bas sam uzivao u svakom delu filma,prvenstveno zbog atmosvere.

Slažem se skroz.

Strasno kako je dobro odradjen ceo film,sto se tice zime,zimskih pejsaza i temperatura ispod 65 stepeni.E sad tek vidim kako zive kraljevski i ostali pingvini na temperaturama do -80 i brzini vetra preko 250km/h,a gde sve u momentu smrzne.Totalno je sve realno preneseno na film.

Ali mi onda objasni kako nam naša Kate ide bez zaštitne maske na licu na -65°?Confused

Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2010 u 01:40

pa da bi pokazala svoje lepo lice

sry na spamu blush

Na vrh
xyd View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xyd Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2010 u 03:35

Originalno postovano od strane darije darije piše:

Ali mi onda objasni kako nam naša Kate ide bez zaštitne maske na licu na -65°?Confused

mozda joj je to nova reklama za puder koji stiti od hladnoce :)

http://www.youtube.com/watch?v=QMBZDwf9dok
http://www.erepublik.com/en/referrer/xyyd
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2010 u 09:49
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Ono sto pise "samrtnički sporo odvijanje radnje" je po meni apsolutno smesno...
... nisam uopste imao tih momenata kad bi primetio da radnja ide usporeno i da sam sebi govorio "Ajde malo brze,ajde kad ce kraj" NE,naprotiv.Bas sam uzivao u svakom delu filma,prvenstveno zbog atmosvere.

Slažem se skroz.

Pa verovatno je Bau Bau LOL Pa nisam bio dole,da znam da li treba ili neLOL

Pa kad se jedna stvar  uklopi u pregrst drugih realnih stvari,ona postane sitnica i ne moze da pokvari celokupan dojam,da je film sto se tice atmosvere vise nego realan Wink

Naravno da ima nekih tih sitnica,ali kao sto rece,vise sam nego odusevljen,da bi ih svrstao u neke zamerke u filmu.

Ažurirao AcaN - 10.Sijecanj/Jan.2010 u 09:52

- Armin van Buuren

Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2025 u 00:47
Ponovo sam odgledao ovaj film i slazem se sto je bojanadj napisala da je film cist promasaj i ocenicu ga sa ''Loshe'', naravno ) Eto izvikan reziser Dominik Sena i poznata glumica Kate Beckinsale a film je....
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,602 sekundi.