Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
Opis foruma: Ovdje možete naći informacije o filmovima
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=30428 Datum ispisa: 06.Lipanj/Jun.2026 u 21:17 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Whiteout (2009)Objavio: AcaNDr
Tema: Whiteout (2009)
Datum objave: 07.Sijecanj/Jan.2010 u 00:52
Žanr: Drama / Misterija
Scenario: Jon Hoeber (Montana, 1998.), Erich Hoeber (Montana, 1998.), Chad Hayes (House of Wax, 2005.), Carey
Režija: Dominic Sena (Swordfish, 2001.)
Glavne uloge: Kate Beckinsale, Gabriel Macht, Columbus Short, Tom Skerritt, Alex O'Loughlin, Shawn Doyle
Godina proizvodnje: 2009
Zemlja porekla: SAD / Kanada / Francuska
Trajanje: 101 min
See Your Last Breath
Sinopsis: Film
je snimljen prema grafičkoj noveli Grega Ruckae i Stevea Liebera.
Carrie Stetko (Kate Beckinsale) je američki šef policije koja dobija
zadatak da na Antarktiku reši prvi slučaj ubistva koji je uvlači u
šokantnu misteriju. Ostalo je još samo tri dana do zime, i Carrie mora
da reši ubistvo pre nego što Antarktik potone u tamu, a ona ostane sama
sa ubicom.
Rezime: Kate
Beckinsale je ljupka kao i uvek, i daje sve od sebe u svojoj glumačkoj
performansi, ali samrtnički sporo odvijanje radnje i neinspirisani
zaplet ostavljaju Whiteout u hladnoći.
http://www.whiteoutmovie.com/ - Official site
http://www.youtube.com/watch?v=4Ev9cIe4FFY -
Trivija: - Kate Beckinsale bila je prvi izbor producenta Joela Silvera za glavnu ulogu. - Projekat se nalazio u statijumu razvoja još 2002. godine. U to vreme, Reese Witherspoon je trebalo da glumi u filmu. - Film je u bioskope dostavljan pod šifriranim nazivom "Snowbound".
------------- I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren
Odgovori: Objavio: outside
Datum objave: 07.Sijecanj/Jan.2010 u 01:01
je li netko pogledao,da javi dojmove,,očekujem dosta od ovog filma,,Kate Beckinsale,,aaaaaaaaaaaa
Objavio: AcaNDr
Datum objave: 07.Sijecanj/Jan.2010 u 01:02
outside piše:
je li netko pogledao,da javi dojmove,,očekujem dosta od ovog filma,,Kate Beckinsale,,aaaaaaaaaaaa
I ja isto,ma ne moze da bude losa,kad je ona u filmu
------------- I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren
Objavio: outside
Datum objave: 07.Sijecanj/Jan.2010 u 01:07
AcaN piše:
outside piše:
I ja isto,ma ne moze da bude losa,kad je ona u filmu
slažem se u potpunosti...
njezin mi je najbolji film Vacancy,koja filmčina
Objavio: bojanadj
Datum objave: 07.Sijecanj/Jan.2010 u 01:13
Film je čist promašaj
------------- Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
Datum objave: 07.Sijecanj/Jan.2010 u 01:22
bojanadj piše:
Film je čist promašaj
koji,whiteout..ma ne vjerujem ti
Datum objave: 07.Sijecanj/Jan.2010 u 01:23
Pa, ok, ne moraš....(moram vas sve izbrisati i sa skajpa i sa msn...previše znate o meni )
------------- Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
Datum objave: 07.Sijecanj/Jan.2010 u 01:30
bojanadj piše:
Pa, ok, ne moraš....(moram vas sve izbrisati i sa skajpa i sa msn...previše znate o meni )
hahahahahaha....baš sam mislio da si ozbiljno odgovorila,,kad ono u zagradi taj dobro znani smajl......Mislim da smo AcaN i ja ustvrdilli da film ne može biti loš
Objavio: darije
Datum objave: 07.Sijecanj/Jan.2010 u 02:17
AcaN piše:
neinspirisani
zaplet ostavljaju Whiteout u hladnoći.
Gledao ga ja danas. Ova rečenica vrlo lepo oslikava ceo film. Volim ovakve filmove, kao... sneg, led, misteriozno ubistvo... ali je ovde nekako falilo "nešto". E sad, to nešto, može biti dublja radnja i detaljnije obrađeni likovi, a možda i nešto treće... Iako se u uvodnom rezimeu kaže "samrtnički sporo odvijanje radnje", ja se ne bih složio sa tim; pre bih rekao kao da imamo preskoke u radnji, nekako se događaji i scene ređaju kao zasebne slike koje imaju (kao) neki zajednički smisao, čak je po mom skromnom mišljenju, sve nekako zbrzano. Fali "duše" ovom filmu ili, kao što već rekoh - dubine. Iskreno, da nema Kate Beckinsale u filmu, teško da bih ovo pisao nakon gledanja. Napisao bih tja (ili gna), prosečan Holivudski filmić i dao mu ocenu 4. Ovako dobija jaču 6. Ono što mi se svidelo jesu "pejzaži" Antarktika...
-------------
Objavio: icemaher
Datum objave: 08.Sijecanj/Jan.2010 u 21:58
outside piše:
Mozes samo u pocetak da ocekujes jednu scenu ostatak nije bitan, nista se bolje ne desava Za pocetak ocena 8/10(nema nekih detalja) a dalje 3/10, standardna krimi misterija koju sam odmah razresio, znao sam sve (moracu da prestanem da gledam krimi serije, uvek pogadjam sta ce se desiti) Moracu da prestanem i da citam postove bojani, poceo sam da pisem isto
------------- https://www.tvtime.com/en/user/66431209/profile" rel="nofollow - TV TIME
Objavio: buja
Datum objave: 08.Sijecanj/Jan.2010 u 22:16
Dakle, suprotno od očekivanoga, nema ljubavne priče. nema da se u izvanrednoj situaciji glavni likovi zbliže i upoznaju u biblijskom smislu.... hehehehehe
Ipak je osnova strip, pa je lako zaključiti tko je tko. Mora biti netko od poznatih likova, neće se kao glavni krivac na kraju uvesti novi lik... Ipak, OK je film za zimsko popodne u toploj sobi... ako zadrijemaš, neće biti velike štete...;-)
------------- buja
Da je život ozbiljna stvar, ne bi bio tako masovna pojava!
Datum objave: 08.Sijecanj/Jan.2010 u 22:17
icemaher piše:
outside piše:
Mozes samo u pocetak da ocekujes jednu scenu ostatak nije bitan, nista se bolje ne desava Za pocetak ocena 8/10(nema nekih detalja) a dalje 3/10, standardna krimi misterija koju sam odmah razresio, znao sam sve (moracu da prestanem da gledam krimi serije, uvek pogadjam sta ce se desiti) Moracu da prestanem i da citam postove bojani, poceo sam da pisem isto
hahahaha..bojana jesi to ti...ma znam gledao sam film,,i bezveze je...i samo ona scena na početku je vrijedna spomena
buja piše:
Dakle, suprotno od očekivanoga, nema ljubavne priče. nema
da se u izvanrednoj situaciji glavni likovi zbliže i upoznaju u
biblijskom smislu.... hehehehehe
Ipak je osnova strip, pa je lako zaključiti tko je tko. Mora biti
netko od poznatih likova, neće se kao glavni krivac na kraju uvesti
novi lik... Ipak, OK je film za zimsko popodne u toploj sobi... ako
zadrijemaš, neće biti velike štete...;-)
ovo si dobro rekao,,baš sam bio zadrijemao,ali se pojavila kate pa se opet razbudio.....i hvala ti na prijevodu koji je odličan
Datum objave: 08.Sijecanj/Jan.2010 u 23:23
bojanadj piše:
Film je čist promašaj
Eto, lepo sam vam rekla a vi mi niste verovali
Datum objave: 10.Sijecanj/Jan.2010 u 01:28
Ja mogu reci da sam prezadovoljan sa filmom.Ono sto pise "samrtnički sporo odvijanje radnje" je po meni apsolutno smesno.To je verovatno napisao neko ko vise voli leto,nego zimu,jer ovde toga nema.Jednostavno mi je film legao i nisam uopste imao tih momenata kad bi primetio da radnja ide usporeno i da sam sebi govorio "Ajde malo brze,ajde kad ce kraj" NE,naprotiv.Bas sam uzivao u svakom delu filma,prvenstveno zbog atmosvere.Mozda su to neki ljudi zaklJucili,jer pola filma glume samo nekoliko glumaca
A da ne pricam o atmosveri,e tu bi dao vise nego ocenu 10 . Strasno kako je dobro odradjen ceo film,sto se tice zime,zimskih pejsaza i temperatura ispod 65 stepeni.E sad tek vidim kako zive kraljevski i ostali pingvini na temperaturama do -80 i brzini vetra preko 250km/h,a gde sve u momentu smrzne.Totalno je sve realno preneseno na film.
Samim tim je ova zima digla celokupan dojam o filmu na visok nivo,e sta bi bilo da su snimali na Sejselima
- Armin van Buuren
Objavio: darije
Datum objave: 10.Sijecanj/Jan.2010 u 01:35
AcaN piše:
Ono sto pise "samrtnički sporo odvijanje radnje" je po meni apsolutno smesno... ... nisam uopste imao tih momenata kad bi primetio da radnja ide usporeno i da sam sebi govorio "Ajde malo brze,ajde kad ce kraj" NE,naprotiv.Bas sam uzivao u svakom delu filma,prvenstveno zbog atmosvere.
Slažem se skroz.
AcaN piše:
Strasno kako je dobro odradjen ceo film,sto se tice zime,zimskih pejsaza i temperatura ispod 65 stepeni.E sad tek vidim kako zive kraljevski i ostali pingvini na temperaturama do -80 i brzini vetra preko 250km/h,a gde sve u momentu smrzne.Totalno je sve realno preneseno na film.
Ali mi onda objasni kako nam naša Kate ide bez zaštitne maske na licu na -65°?
-------------
Objavio: blackpearl
Datum objave: 10.Sijecanj/Jan.2010 u 01:40
pa da bi pokazala svoje lepo lice
sry na spamu
-------------
Objavio: xyd
Datum objave: 10.Sijecanj/Jan.2010 u 03:35
darije piše:
mozda joj je to nova reklama za puder koji stiti od hladnoce :)
Datum objave: 10.Sijecanj/Jan.2010 u 09:49
darije piše:
AcaN piše:
Ono sto pise "samrtnički sporo odvijanje radnje" je po meni apsolutno smesno... ... nisam uopste imao tih momenata kad bi primetio da radnja ide usporeno i da sam sebi govorio "Ajde malo brze,ajde kad ce kraj" NE,naprotiv.Bas sam uzivao u svakom delu filma,prvenstveno zbog atmosvere.
Slažem se skroz.
AcaN piše:
Strasno kako je dobro odradjen ceo film,sto se tice zime,zimskih pejsaza i temperatura ispod 65 stepeni.E sad tek vidim kako zive kraljevski i ostali pingvini na temperaturama do -80 i brzini vetra preko 250km/h,a gde sve u momentu smrzne.Totalno je sve realno preneseno na film.
Pa verovatno je Bau Bau Pa nisam bio dole,da znam da li treba ili ne
Pa kad se jedna stvar uklopi u pregrst drugih realnih stvari,ona postane sitnica i ne moze da pokvari celokupan dojam,da je film sto se tice atmosvere vise nego realan
Naravno da ima nekih tih sitnica,ali kao sto rece,vise sam nego odusevljen,da bi ih svrstao u neke zamerke u filmu.
- Armin van Buuren
Objavio: beogradski
Datum objave: 08.Rujan/Sep.2025 u 00:47
Ponovo sam odgledao ovaj film i slazem se sto je bojanadj napisala da je film cist promasaj i ocenicu ga sa ''Loshe'', naravno ) Eto izvikan reziser Dominik Sena i poznata glumica Kate Beckinsale a film je....