| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Ime Filma i IMDB |
Odgovori
|
| Korisnik | |
dojogono
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Ime Filma i IMDBObjavljeno: 30.Kolovoz/Aug.2009 u 11:33 |
|
Prije svega da se zahvalim svima koji učestvuju
u prevodu bilo čega ' od filmova do serija i dokumentarnih. Međutim ,već nekoliko puta sam naišao na neke naslove filmova koje nemogu naći na IMDB. Nije sada da ja hvalim IMDB nego je point da svi mi trebamo imati barem jedan link u opisu filma gdje možemo da vidimo sve reference vezane za film.Da se razumjemo,ne mora to biti IMDB link ili naslov ili ime filma kako je na IMDB stranici,može to biti i neki drugi link pogotovu ako se radi o niskobudžetnim produkcijama. Ukratko : uz naslov filma a na linku prije dovnloada treba postojati link ka IMDB ili nekom od drugih linkova (samo jedan link) gdje se mogu naci i imena glumaca i režisera i kritički osvrt. Nadam se da sam uputio dobronamjernu sugestiju. Lijep pozdrav svima. |
|
![]() |
|
bubba ho-tep
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole Pridružen: 03.Sijecanj/Jan.2005 Status: Offline Points: 12364 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Kolovoz/Aug.2009 u 12:38 |
|
Svi naši titlovi postavljaju se prema imdb nazivu i a.k.a. nazivu ako je potrebno. Trenutno sređujemo bazu i ispravljamo naslove u skladu sa tim. Negdje na pola puta smo...
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |