| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Ice Age: Dawn of the Dinosaurs (2009) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Ice Age: Dawn of the Dinosaurs (2009)Objavljeno: 03.Srpanj/Jul.2009 u 21:40 |
|
Originalni naslov: Ice Age 3: Dawn of the Dinosaurs Žanr: animirani, avantura, komedija Godina izdanja: 2009. Zemlja: SAD Izdavač/Distributer: 20th Century Fox Uloge: John Leguizamo, Queen Latifah, Denis Leary, Ray Romano, Simon Pegg, Seann William Scott Režija: Carlos Saldanha, Mike Thurmeier Scenaristi: Michael Berg, Peter Ackerman Producenti: Lori Forte, John C. Donkin Ledeni junaci iz blokbastera "Ledeno doba" i "Ledeno doba 2: Otapanje" se vracaju u neverovatnoj avanturi za sve generacije. Skret i dalje pokusava da uhvati oduvek zeljeni zir (a mozda ce pre uspeti da pronadje ljubav svog zivota), Meni i Eli ocekuju rodjene njihovog mini-mamuta, Sid upada u nevolju kada pokusava da napravi svoju porodicu otimajuci jaja dinosaurusa, a sabljasti tigar Dijego se preispituje da li je postao previse ’’nezan’’ druzeci se sa svojim drugarima. Na zadatku da spasu bespomocnog Sida, druzina ulece u misteriozni podzemni svet gde dolaze u bliski kontakt sa dinosaurusima, neprijateljski nastrojenim biljkama i zivotinjama i tako upoznaju jednooku lasicu, Baka. "Ledeno doba 3: Dinosaurusi dolaze", najnoviji je nastavak hit serijala "Ledeno doba", koji je do sada zaradio preko 1.2 milijarde dolara sirom sveta. Film " Ledeno doba 3: Dinosaurusi dolaze" rezirao je Karlos Saldana, koji je rezirao drugi i bio koreditelj prvog filma u serijala. Film je producirala kuca Blue Sky Studios, zasluzna za naslove kao sto su serijal "Ledeno doba" i "Horton’’. Ažurirao icemaher - 08.Veljaca/Feb.2011 u 19:06 |
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
N.B.G.
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Sick Boy Pridružen: 29.Srpanj/Jul.2008 Status: Offline Points: 2520 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Srpanj/Jul.2009 u 22:38 |
|
|
|
|
![]() |
|
Buki
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Weed Expert Pridružen: 06.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 10025 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2009 u 11:00 |
|
Također čekam s nestrpljenjem, ali strpiti ću se dok se ne pojavi kvalitetna verzija
|
|
![]() |
|
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Joe Purdy - music legend Pridružen: 16.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 6250 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2009 u 15:34 |
|
i ja jedva čekam,,ali mislim da ću se strpiti do dvd rip-a,,,,
|
|
![]() |
|
Ivona
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Srpanj/Jul.2009 u 10:36 |
|
pozdrav ekipa... počela sam skidati ovaj film/crtani na preporuku prijatelja.. rekao je da je super pa čim ga pogledam javim... ali vjerujem da će biti super jer su mu prethodila 2 super dijela...
|
|
![]() |
|
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Joe Purdy - music legend Pridružen: 16.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 6250 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Srpanj/Jul.2009 u 10:42 |
|
pozdrav i tebi,,ja bi ti samo preporučio da pričekaš malu bolju verziju filma,,jer cam je uistinu loša verzija i može ti pokvariti film,,a sada kako ti hoćeš
|
|
![]() |
|
Ivona
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Srpanj/Jul.2009 u 10:51 |
|
nije baš da se razumijem u te stvari koja verzija je bolja ali svakako bi htjela da je bolja slika jer sam gledala film Proročanstvo sa Nicholas Cage-om pa sam odustala... el mi možeš pomoći i reći na što da obratim pažnju kad skidam neki film... trenutno skidam ovako: Ice_Age_3_Dawn_Of_The_Dinosaurs_ENGLiSH_CAM_XviD_MAXSPEED
|
|
![]() |
|
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Srpanj/Jul.2009 u 11:00 |
|
e ovako znači imaš kvalitete filmova:(redoslijed od najgore do najbolje) cam,,telesync,telecine,screener,dvd screener,dvd rip,,
e sad ti skidaš cam verziju Ice_Age_3_Dawn_Of_The_Dinosaurs_ENGLiSH_CAM_XviD_MAXSPEED što je najgora verzija(to je nekto snimao u kino sa digitalnom kamerom),,ja iskreno ništa neskidam što nije dvd rip,jer loša kvaliteta filma mi jako uništi film i zato to izbjegavam,,ako treba još objasnit,samo pitaj ![]() Ažurirao outside - 05.Srpanj/Jul.2009 u 11:02 |
|
![]() |
|
Ivona
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Srpanj/Jul.2009 u 11:04 |
|
hvala puno... bitno mi je da znam kako to sve funkcionira... nikad prije nisam skidala filmove jer nisam imala flat rate... nova sam u tome pa laganini učim... ako još nešto nebudem znala, javim se... još jednom hvala...
|
|
![]() |
|
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Srpanj/Jul.2009 u 11:07 |
|
ma ništa..
|
|
![]() |
|
N.B.G.
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Sick Boy Pridružen: 29.Srpanj/Jul.2008 Status: Offline Points: 2520 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2009 u 16:39 |
|
|
![]() |
|
Slepac
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Srpanj/Jul.2009 u 12:27 |
|
Baš su brzo sinhronizovani. I ja takođe čekam DVDRip.
|
|
![]() |
|
panmarko
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
Pridružen: 04.Prosinac/Dec.2007 Lokacija: srbija do tokia Status: Offline Points: 390 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Srpanj/Jul.2009 u 22:07 |
|
evo da pitam jel ima neko ledeno doba 1 sinhronizovano ili dal uopste postoji mislim na srpski ili cro
|
|
|
|
![]() |
|
panmarko
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
Pridružen: 04.Prosinac/Dec.2007 Lokacija: srbija do tokia Status: Offline Points: 390 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Srpanj/Jul.2009 u 22:09 |
|
e zaboravi pa verzija ice age 3 sinhro ima da pricekamo malo izgleda
|
|
|
|
![]() |
|
luka0037
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Zakeralo Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Krusevac Status: Offline Points: 6630 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Srpanj/Jul.2009 u 01:03 |
|
odgledao konacno i ovaj nastavak i to 3 D verziju koja je nazalost sinhronizovana (nosam navikao na ove nove sinhronizacije i cisto sumnjam da cu ikad posto sam ja odrastao uz neprecazidjenu sinhronizaciju od pre 20 setak god)
Nego da se vrnemo na filmic Kao prvo davno se nisam proveo bolje u bioskopu (t.c. Usce) konacno mogu da kazem da mi nije zao kesa za kartu 3D osecaj je stvarno doneo crtac u novom svetlu ( prvo gledanje nove tehnologije ) Veverica i Sid kao i do sad svojim ludostima mame osmeh i vracaju crtac u zivot kad god ga mamut smori svojim papucarenjem i preteranom brigom o bebi. Batalite lose kopije i ostala sranja odvojte dzeparac i pogledajte ovo u bioskopu necete se pokajati ( izuzev sinhronizacije) a na jesen kad izadje dvd obecavam lud prevod koji ce nadmasiti sinhronizaciju i dodati jos malo smeha |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Slepac
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2009 u 00:02 |
|
Napravili su i 3D verziju? Baš bih voleo da gledam...
|
|
![]() |
|
luka0037
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Zakeralo Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Krusevac Status: Offline Points: 6630 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2009 u 01:11 |
|
ima i 6d verzija pa uzivaj u delta sitiju
|
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Movie Master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017. Pridružen: 24.Svibanj/May.2006 Lokacija: Na korak do... Status: Offline Points: 5671 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2009 u 01:22 |
|
Slažem se da je film odličan.Odgledao sam ga u solidnoj CAM verziji,nisam mogao da čekam,samo sam morao da isključim prevod jer je prevodioc trabunjao takve gluposti da mi se smučilo.Preporučujem film za gledanje jer je izuzetno zabavan.
|
|
|
|
![]() |
|
bagzi94
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 24.Veljaca/Feb.2010 Lokacija: Aleksandrovac Status: Offline Points: 3808 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2011 u 20:00 |
|
Ja sam odgledao u verziji Axxo DVDRip, odlična slika!
Smejao sam se, zababavio, pa pomalo i rastužio. Najači je... Šteta što deca gledaju Pepa Prase a ne ovo.
![]() |
|
|
Niko nije zadovoljan svojim bogatstvom, ni nezadovoljan svojom pameću.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |