Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - animirani
Opis foruma: Ovdje možete naći informacije o svim vrstama animiranih filmova, serija...
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=26421 Datum ispisa: 05.Lipanj/Jun.2026 u 09:27 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Ice Age: Dawn of the Dinosaurs (2009)Objavio: AcaNDr
Tema: Ice Age: Dawn of the Dinosaurs (2009)
Datum objave: 03.Srpanj/Jul.2009 u 21:40
Originalni naslov:
Ice Age 3: Dawn of the Dinosaurs
Žanr:
animirani, avantura, komedija
Godina izdanja:
2009.
Zemlja:
SAD
Izdavač/Distributer:
20th Century Fox
Uloge:
John Leguizamo, Queen Latifah, Denis Leary, Ray Romano, Simon Pegg, Seann William Scott
Režija:
Carlos Saldanha, Mike Thurmeier
Scenaristi:
Michael Berg, Peter Ackerman
Producenti:
Lori Forte, John C. Donkin
Ledeni junaci iz blokbastera "Ledeno doba" i "Ledeno doba 2: Otapanje" se vracaju u neverovatnoj avanturi za sve generacije. Skret i dalje pokusava da uhvati oduvek zeljeni zir (a mozda ce pre uspeti da pronadje ljubav svog zivota), Meni i Eli ocekuju rodjene njihovog mini-mamuta, Sid upada u nevolju kada pokusava da napravi svoju porodicu otimajuci jaja dinosaurusa, a sabljasti tigar Dijego se preispituje da li je postao previse ’’nezan’’ druzeci se sa svojim drugarima. Na zadatku da spasu bespomocnog Sida, druzina ulece u misteriozni podzemni svet gde dolaze u bliski kontakt sa dinosaurusima, neprijateljski nastrojenim biljkama i zivotinjama i tako upoznaju jednooku lasicu, Baka. "Ledeno doba 3: Dinosaurusi dolaze", najnoviji je nastavak hit serijala "Ledeno doba", koji je do sada zaradio preko 1.2 milijarde dolara sirom sveta. Film " Ledeno doba 3: Dinosaurusi dolaze" rezirao je Karlos Saldana, koji je rezirao drugi i bio koreditelj prvog filma u serijala. Film je producirala kuca Blue Sky Studios, zasluzna za naslove kao sto su serijal "Ledeno doba" i "Horton’’.
------------- I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren
Odgovori: Objavio: N.B.G.
Datum objave: 03.Srpanj/Jul.2009 u 22:38
-------------
Objavio: Buki
Datum objave: 04.Srpanj/Jul.2009 u 11:00
Također čekam s nestrpljenjem, ali strpiti ću se dok se ne pojavi kvalitetna verzija
Objavio: outside
Datum objave: 04.Srpanj/Jul.2009 u 15:34
i ja jedva čekam,,ali mislim da ću se strpiti do dvd rip-a,,,,
Objavio: Ivona
Datum objave: 05.Srpanj/Jul.2009 u 10:36
pozdrav ekipa... počela sam skidati ovaj film/crtani na preporuku prijatelja.. rekao je da je super pa čim ga pogledam javim... ali vjerujem da će biti super jer su mu prethodila 2 super dijela...
Datum objave: 05.Srpanj/Jul.2009 u 10:42
pozdrav i tebi,,ja bi ti samo preporučio da pričekaš malu bolju verziju filma,,jer cam je uistinu loša verzija i može ti pokvariti film,,a sada kako ti hoćeš
Datum objave: 05.Srpanj/Jul.2009 u 10:51
nije baš da se razumijem u te stvari koja verzija je bolja ali svakako bi htjela da je bolja slika jer sam gledala film Proročanstvo sa Nicholas Cage-om pa sam odustala... el mi možeš pomoći i reći na što da obratim pažnju kad skidam neki film... trenutno skidam ovako: Ice_Age_3_Dawn_Of_The_Dinosaurs_ENGLiSH_CAM_XviD_MAXSPEED
Datum objave: 05.Srpanj/Jul.2009 u 11:00
e ovako znači imaš kvalitete filmova:(redoslijed od najgore do najbolje) cam,,telesync,telecine,screener,dvd screener,dvd rip,, e sad ti skidaš cam verziju Ice_Age_3_Dawn_Of_The_Dinosaurs_ENGLiSH_CAM_XviD_MAXSPEED
što je najgora verzija(to je nekto snimao u kino sa digitalnom kamerom),,ja iskreno ništa neskidam što nije dvd rip,jer loša kvaliteta filma mi jako uništi film i zato to izbjegavam,,ako treba još objasnit,samo pitaj
Datum objave: 05.Srpanj/Jul.2009 u 11:04
hvala puno... bitno mi je da znam kako to sve funkcionira... nikad prije nisam skidala filmove jer nisam imala flat rate... nova sam u tome pa laganini učim... ako još nešto nebudem znala, javim se... još jednom hvala...
Datum objave: 05.Srpanj/Jul.2009 u 11:07
ma ništa..
Objavio: N.B.G.
Datum objave: 06.Srpanj/Jul.2009 u 16:39
Objavio: Slepac
Datum objave: 09.Srpanj/Jul.2009 u 12:27
Baš su brzo sinhronizovani. I ja takođe čekam DVDRip.
Objavio: panmarko
Datum objave: 18.Srpanj/Jul.2009 u 22:07
evo da pitam jel ima neko ledeno doba 1 sinhronizovano ili dal uopste postoji mislim na srpski ili cro
-------------
Objavio: panmarko
Datum objave: 18.Srpanj/Jul.2009 u 22:09
e zaboravi pa verzija ice age 3 sinhro ima da pricekamo malo izgleda
-------------
Objavio: luka0037
Datum objave: 27.Srpanj/Jul.2009 u 01:03
odgledao konacno i ovaj nastavak i to 3 D verziju koja je nazalost sinhronizovana (nosam navikao na ove nove sinhronizacije i cisto sumnjam da cu ikad posto sam ja odrastao uz neprecazidjenu sinhronizaciju od pre 20 setak god)
Nego da se vrnemo na filmic
Kao prvo davno se nisam proveo bolje u bioskopu (t.c. Usce) konacno mogu da kazem da mi nije zao kesa za kartu
3D osecaj je stvarno doneo crtac u novom svetlu ( prvo gledanje nove tehnologije ) Veverica i Sid kao i do sad svojim ludostima mame osmeh i vracaju crtac u zivot kad god ga mamut smori svojim papucarenjem i preteranom brigom o bebi. Batalite lose kopije i ostala sranja odvojte dzeparac i pogledajte ovo u bioskopu necete se pokajati ( izuzev sinhronizacije) a na jesen kad izadje dvd obecavam lud prevod koji ce nadmasiti sinhronizaciju i dodati jos malo smeha
-------------
Objavio: Slepac
Datum objave: 30.Srpanj/Jul.2009 u 00:02
Napravili su i 3D verziju? Baš bih voleo da gledam...
Objavio: luka0037
Datum objave: 30.Srpanj/Jul.2009 u 01:11
ima i 6d verzija pa uzivaj u delta sitiju
-------------
Objavio: Movie Master
Datum objave: 30.Srpanj/Jul.2009 u 01:22
Slažem se da je film odličan.Odgledao sam ga u solidnoj CAM verziji,nisam mogao da čekam,samo sam morao da isključim prevod jer je prevodioc trabunjao takve gluposti da mi se smučilo.Preporučujem film za gledanje jer je izuzetno zabavan.
-------------
Objavio: bagzi94
Datum objave: 26.Sijecanj/Jan.2011 u 20:00
Ja sam odgledao u verziji Axxo DVDRip, odlična slika!
Smejao sam se, zababavio, pa pomalo i rastužio.
Najači je...
Šteta što deca gledaju Pepa Prase a ne ovo.
------------- Niko nije zadovoljan svojim bogatstvom, ni nezadovoljan svojom pameću.