Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Igrice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Wanted: Weapons of Fate
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Wanted: Weapons of Fate

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Wanted: Weapons of Fate
    Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2009 u 13:46

Wanted će sadržavati intenzivnu akciju s pogledom iz trećeg lica, te borbe sa potezima kao što su "curving bullets" i "Assassin Time" - prebačeni iz filma, kao i inovativnu mehaniku zaklanjanja. Priča igre se nastavlja tamo gdje je film stao, znači da će fanovi istražiti još jedno poglavlje na Wesleyovom putu ka postanku superubojice.

Wanted: Weapons of Fate izlazi za PC, X360 i PS3 24. ove godine.

http:///www.gamespot.com/pc/action/wanted/video/6206179/wanted-weapons-of-fate-action-sequence-trailer

http://www.gamespot.com/pc/action/wanted/video/6205735/wanted-weapons-of-fate-assassin-time-video

http://www.gamespot.com/pc/action/wanted/news.html?sid=6205040&om_act=convert&om_clk=newsfeatures&tag=newsfeatures;img;1

Danas je izašla za XBOX360, uskoro nas očekuje i verzija za PC.

P.S. Film mi nije bio uopšte zanimljiv, ali kad je u pitanju igrica, jedva čekam!

Ažurirao icemaher - 22.Ožujak/Mar.2009 u 21:05
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2009 u 20:18
Evo i jedan zavrsan komentar nakon sto sam presao igricu, sranje, sranje i sranje kao i film sto je bio za meneLOL, monotona igrica sve jedno isto, sve jedni isti neprijatelji, sve se isto desava, samo ides napred i pucas kao budala. GLUPOST nevidjena, ustvari vec vidjena u FilmuThumbs Down 
Na vrh
denis-pugy View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj denis-pugy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2009 u 22:41
htio sam samo da pitam ako je netko igrao to na kompu...? dali su sjebane- komplicirane komande?....
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2009 u 22:49
Ja sam je igrao na kompjuteru, drugacije i ne mogu jer nemam nikakvu konzoluLOL
Nisu teske komande uopste, sve je objasnjeno, kako prelazis misije sve ti objasnjava igrica. Vise koristis maus(mouse) da uradis onaj "curving bullet". Meni je igra katastrofaThumbs Down
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj denis-pugy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Travanj/Apr.2009 u 17:36
a ha... skida mi se pa če mo vidjeti na šta lići.... ja bi si ju nabavio za ps3...ali ako nabavim za komp onda ps otpada..p.p.s. ja imam svce konzole samo mi fali  wii.....hehehe pozdrav,....nije da se hvalim..ali...ajde možda malo..hehe
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj denis-pugy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Svibanj/May.2009 u 14:43
skinuo sam si tu igricu..od razora1911 ja mislim....niam zicer...ali mi je u nekom cudnm fajlu koji ne mogu montat sa daemon toolsom...pa me zanima ako netko zna sa kojim programom moram mountat da bi mogao instalirat...hvala....
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Svibanj/May.2009 u 15:18
pa probaj da skines novi daemon tools,posto neke igre zahtevaju zadnje verzije daemona,a ako ne,a ako ne onda probaj alcohol
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Svibanj/May.2009 u 15:28
U pravu je acan, alcohol 120% i mora da radi. Ja drugi program i ne koristim za image fajloveWink
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj denis-pugy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Svibanj/May.2009 u 07:57
uspio sam...instalirao sam je sa programom "pover iso.." hvala...
Na vrh
Uldan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Uldan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Svibanj/May.2009 u 01:01
E tebra nemas pojma...da film nije bio dobar igra nebi postojala :D

Druze, pratim celo vreme kako sakupljas 10-30 postova, ali cenim to sto svuda dajes po neki komentar koji svakako nije spam. Ali jedno da ti kazem: Pravila ponašanja na Forumu

Smes napisati da je tebi film i igrica OK, ali ne smes pisati da li neko ima pojma ili nema, ili je budala ili je glup(ovo sa zelenom ne kazem da si napisao, nego samo savetujem). Meni je igra katastrofa, dosadniju igru u zivotu nisam igrao, ides napred i samo ti izlaze neprijatelji i sve se vrti u krug, svaki neprijatelj isto reaguje, i uvek se ponavljaju sve iste face i isto idu ka tebe isto napadaju.... Film mi je bio totalno glup. Ako procitas par mojih postova na forumu shvatices da ja NE volim fantastiku, fakticki ne volim nerealnost u svega(filmova/serija pa i igrica), pa zato sam napisao da mi se uopste ne svidja igrica. Volim uvek od igrice akciju i stealth(šunjanje(valjda sam dobro napisao)).
Nadam se da me razumes. Pozz

Ažurirao icemaher - 20.Svibanj/May.2009 u 01:41
Na vrh
blizard View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blizard Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Lipanj/Jun.2009 u 21:30
nije loša alč skinuo sam neko sa bugom,na zadnjem levelu mi izbacuje
Na vrh
Sale-Ducati View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sale-Ducati Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2009 u 20:56
Uh,svaka cast momci...Thumbs Up
Ja sam se malo zaglavio kod onog sefa SWATa?
Jel moze neka pomoc?
Na vrh
IvanBM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj IvanBM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Srpanj/Jul.2009 u 19:42
Momci, ja sam novi na forumu, ali me ova tema zainteresirala jer je meni igrica zbilja dobra. za razliku od filma koji nije bio nešto posebno, igrica je za razliku od nekih sličnog tipa odlična.
Da se poigrati.
S Poštovanjem!
Ivan B.M.
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sale-Ducati Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Srpanj/Jul.2009 u 16:16
Nije valjda da niko ne moze da pomogne?Unhappy
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Srpanj/Jul.2009 u 19:25
Ja sam presao celu igricu, ali to ne pamtim, toliko mi je bila dosadna pa sam gledao sto pre da je predjem i izbrisem. I da, naravno da NE smeta, slobodno ti pitaj u vezi igrice, zato je ovaj podforum...
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sale-Ducati Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Srpanj/Jul.2009 u 11:28
Originalno postovano od strane icemaher icemaher piše:

Ja sam presao celu igricu, ali to ne pamtim, toliko mi je bila dosadna pa sam gledao sto pre da je predjem i izbrisem. I da, naravno da NE smeta, slobodno ti pitaj u vezi igrice, zato je ovaj podforum...

Uspeo sam da predjem doticni deo uz pomoc N.B.G posto mi je poslao kako se trazi pomoc.
Napredujem sa igricom.
Hvala puno Icemaheru!Clap
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Srpanj/Jul.2009 u 02:19

Ubuduće molim sve članove tima divx-titlovi.com koji ne mogu da pomognu nekome u vezi neke igre, da ne posećuju ovaj podforum, ili ne odgovaraju na postove ljudi koji su zainteresovani za bilo šta vezano za određenu igru. Ovaj podforum se bavi isključivo video igrama a ne titlovima, pa ćemo se toga i pridržavati. Dugo smo se borili za mir na forumu i proterivanje onih koji izazivaju sukobe da bi sad jeli svoja govna.

Sale-Ducati, slobodno postavljaj pitanja kakva god želiš vezana za ovu igru, pa kad dobiješ odgovor.

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sale-Ducati Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Srpanj/Jul.2009 u 11:00
OuchNGB2
Clap
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,187 sekundi.