Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Zaljepiti titl na film
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Zaljepiti titl na film

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Alex View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Alex Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Zaljepiti titl na film
    Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2004 u 20:23
Dali znate još koji program za ljepljenje titlova,osim vitrual duba,a da je dobar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I'll be back
Na vrh
BasMar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BasMar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2004 u 22:46
Neznam niti jedan novi program ali mi je palo nešto na pamet.Ako ste se ikad susreli sa vobsub titlovima znate da su titlovi na sliki isti ko na dvd-u pa sam si zamislio da zašto nebi titlove ripali sa njim?Kasnije je barem lako titlove zalijepit na sliku i titlovi su ko na dvd-u.Šta mislite o tome?
Na vrh
BasMar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BasMar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2004 u 22:48

Čuj postoji ti program koji lijepi titlove na SVCD stream.

WinSubMux-možeš ga skinut sa doom9.org

Na vrh
Alex View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Alex Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2004 u 13:44
Hvala!!!!!!!!!!!!
I'll be back
Na vrh
graskograd View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj graskograd Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2004 u 22:24
"Neznam niti jedan novi program ali mi je palo nešto na pamet.Ako ste se ikad susreli sa vobsub titlovima znate da su titlovi na sliki isti ko na dvd-u pa sam si zamislio da zašto nebi titlove ripali sa njim?Kasnije je barem lako titlove zalijepit na sliku i titlovi su ko na dvd-u.Šta mislite o tome?"

---------------
pa imaš vob sub filter za virtual dub i text sub....
pa na avs zalijepiš titl i baciš baš na sliku...
Na vrh
BasMar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BasMar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2004 u 23:29
Čuj Graskograd ali ovako treba treba na novo enkodirat a ovako jer stoposto to mu treba za VCD ili SVCD ili za linijski divx player samo staviš da ti enkodira u mpeg1 ili 2(ovisi video cd -u) i titlovi su ko na originalu.No kaj se tiče VobSub titlova oni su rijetkost i teško je nać  a nemožeš ih napravit
Na vrh
rhymerator View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2004 u 00:27
U svakom slucaju, mnogo je bolji poseban titl, u to sam se uverio iz prakse...zbog mnogo cega
Na vrh
graskograd View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj graskograd Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2004 u 22:29
@BasMar: pa baš se zato radi avs i fake avi file, da se ne enkodira opet i da se ne gubi na kvaliteti, kapiš? poslije sa tmpegom otvoriš taj fake avi file i baciš u mpeg, samo što je u avs informacija o filterima koji su primjenjeni na film, titlovima, resizeu, cropu, audiu...
vob sub tilove možeš napraviti lako, a to da ih ne možeš na? nema veze, sa textsub filterom za virtual dub možeš bilo koji format titla lijepit na sliku...
@rhymerator: a ?uj, meni je ful bolje kad je titl posebno, ali stavim na film tako da me ne pita svako kome posudim film kao upalit tilove...
Na vrh
Beni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Beni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2004 u 22:39

najbolje je da  koristite virtualdubmod i TMPGEnc zajedno.

parem meni je to najbolje.

...opet nazad nakon dugo vramena ...
Na vrh
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2004 u 09:34
vob sub titlove mozes napraviti ? konvertirati? pomocu SUBITLE WORKSHOPA! ima pun k.... kombinacija!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.