| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Attash u postu |
Odgovori
|
| Korisnik | |
suadnovic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Banned user
Pridružen: 29.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Niš Status: Offline Points: 837 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Attash u postuObjavljeno: 12.Studeni/Nov.2008 u 23:18 |
|
Nikako da shvatim kako se uz post moze atasiarati prilog u vidu Zip arhive. Dakle, prilog koji bi bio u samom postu, a ne u bazi. Da li je to Forumskim postavkama uopste moguce?
Naime, u nekim postovima su nuzne "ilustracije" softvera na primerima, i glupo je takve stvari slati direkno u bazu. Priroda priloga moze takodje biti raznovrsna: Text file, PNG,..., te se svi oni i ne mogu slati u bazu. Ažurirao suadnovic - 12.Studeni/Nov.2008 u 23:24 |
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2008 u 00:06 |
|
Idete na Post Reply i tamo postoji ikonica kao za zip fajlić (File upload); klikom na nju otvara vam se novi prozor gde možete postaviti neki fajl na forum...
|
|
|
|
![]() |
|
blackpearl
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Pridružen: 23.Kolovoz/Aug.2005 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 5710 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2008 u 11:19 |
|
samo sto ta opija ne radi preko Opere
|
|
|
|
![]() |
|
luka0037
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Zakeralo Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Krusevac Status: Offline Points: 6630 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2008 u 18:07 |
nazalost daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
suadnovic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Pridružen: 29.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Niš Status: Offline Points: 837 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2008 u 23:30 |
|
Pitanja, pitanja...
1)Sta predstavljaju folderi na levoj strani formulara za upload? Nesto mi se cini da su to mod/adm privilegije? 2)Kod uredjivanja posta, (koristim FF) nemam opciju za unosenje tagova, a cini mi se da je bila na meniju u vidu #, ili sam to video na nekom drugom forumu? Mislim na mogucnost da mi automatski stavi [code][/code] oko postovanih linkova. 3)Isto kao u 2), samo za slike, dok upload slike ide, vidim, opet preko formulara. Interesantno je i da ne mogu uopste da unesem prazne tagove za sliku, forumski editor ih automatski brise (ako nista nije stavljeno unutra). 4)Da li mi se ucinilo, ili je nesto oko FF-a, no u par navrata mi se formular za upload zip-a otvarao u pozadini, dakle iza forumskog post editora. I jos nesto, hteo sam ispod text-a Jack Nicholson da stavim IMDB link, ali nakon popunjavanja desne strane formulara (u delu text linka), nakon klika na OK, u postu se pojavio "sirovi" IMDB link, no ne ispod Jack-ovog imena, kako sam zeleo. Da li sam mozda trebao koristiti navodnike? Komentar? Ažurirao suadnovic - 13.Studeni/Nov.2008 u 23:49 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |