Attash u postu
Web: Titlovi.com
Kategorija: SAJT I FORUM
Ime foruma: Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
Opis foruma: Ovdje nas možete pohvaliti, pokuditi, predložiti nešto ili pitati za probleme, ali isključivo u vezi foruma. Ovo nije mjesto za potražnju prijevoda i pitanja kad će se neki pojaviti!
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=22441
Datum ispisa: 05.Lipanj/Jun.2026 u 04:53 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Attash u postu
Objavio: suadnovic
Tema: Attash u postu
Datum objave: 12.Studeni/Nov.2008 u 23:18
Nikako da shvatim kako se uz post moze atasiarati prilog u vidu Zip arhive. Dakle, prilog koji bi bio u samom postu, a ne u bazi. Da li je to Forumskim postavkama uopste moguce? Naime, u nekim postovima su nuzne "ilustracije" softvera na primerima, i glupo je takve stvari slati direkno u bazu. Priroda priloga moze takodje biti raznovrsna: Text file, PNG,..., te se svi oni i ne mogu slati u bazu.
|
Odgovori:
Objavio: darije
Datum objave: 13.Studeni/Nov.2008 u 00:06
Idete na Post Reply i tamo postoji ikonica kao za zip fajlić (File upload); klikom na nju otvara vam se novi prozor gde možete postaviti neki fajl na forum...
-------------
|
Objavio: blackpearl
Datum objave: 13.Studeni/Nov.2008 u 11:19
samo sto ta opija ne radi preko Opere
-------------
|
Objavio: luka0037
Datum objave: 13.Studeni/Nov.2008 u 18:07
Vedder piše:
samo sto ta opija ne radi preko Opere |
nazalost daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
-------------

|
Objavio: suadnovic
Datum objave: 13.Studeni/Nov.2008 u 23:30
Pitanja, pitanja... 1)Sta predstavljaju folderi na levoj strani formulara za upload? Nesto mi se cini da su to mod/adm privilegije? 2)Kod uredjivanja posta, (koristim FF) nemam opciju za unosenje tagova, a cini mi se da je bila na meniju u vidu #, ili sam to video na nekom drugom forumu? Mislim na mogucnost da mi automatski stavi [code][/code] oko postovanih linkova. 3)Isto kao u 2), samo za slike, dok upload slike ide, vidim, opet preko formulara. Interesantno je i da ne mogu uopste da unesem prazne tagove za sliku, forumski editor ih automatski brise (ako nista nije stavljeno unutra). 4)Da li mi se ucinilo, ili je nesto oko FF-a, no u par navrata mi se formular za upload zip-a otvarao u pozadini, dakle iza forumskog post editora. I jos nesto, hteo sam ispod text-a Jack Nicholson da stavim IMDB link, ali nakon popunjavanja desne strane formulara (u delu text linka), nakon klika na OK, u postu se pojavio "sirovi" IMDB link, no ne ispod Jack-ovog imena, kako sam zeleo. Da li sam mozda trebao koristiti navodnike? Komentar?
|
|