Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - externa tv karta
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

externa tv karta

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: externa tv karta
    Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2008 u 01:33
e ovako zvala me danas drugarica ispizdela ishisterisala sto kupila tv kartu za lap top externu i nezna je poveze

jase ubio od smeha i naravno odem i sad se vrnem popizdaveo i ja jer ima vistu a nema drajvera za karticu i evo cec sat vremena ja i dalje ne mogu da ih nadjem
mozda zbog espavanja ili mozda i zbog mozga koji danas nije u najboljem redu ja nisam mogo nista da izguglam sto bi radilo

sad na kutiji pise samo super digital video glaring series ,da g aje...... ko je proizvodjac i sta je to ali bi bio zahvalan kad bi me uputili gde da skinem drajvere za vistu i da ono programce sto pusca tv program posto i to nema ,a mozda dolazi uz drajver

sve u svemu hvala pa makar i sto procitaste ovo pozzzzz

Na vrh
bArCaFaN View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

FoLLoW tHe leAdeR

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bArCaFaN Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2008 u 01:53
A Luka, sto jednostavno ne instalira XP i ne uziva u svim drajverima ovog sveta, nego se zajebava sa budjavom Vistom?
deUs eSt hOMo
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2008 u 02:29
ma glupo zensko vista joj lepa i moderna i sarenija od xp-a u kako mi digla hm da je bar al nije nego sta rekoh digla mi pritisak svojih histerisaje

inace koristim xp sp3 i nem za sad nikakvi problema i nece skoro prelaziti na vistu glupavu koja me sto puta pita da li sam sigurno siguran da sam sto posto siguran da zelim da pokrenem datu aplikaciju.

Na vrh
bArCaFaN View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

FoLLoW tHe leAdeR

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bArCaFaN Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2008 u 02:36
Pa onda nek' trazi drajvere po celom netu, a usout, zasto kad kupuje nesto lepo ne pita da li ta stvar ima drajvere za Vistu i kraj price...
deUs eSt hOMo
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2008 u 02:42
zensko trazilo da bude tv karta crna da joj ide uz lap top i da nema crvebe lampice posto msi svetli plavo e sad ja razbijam glavu de da izguglam to go.......

Na vrh
bArCaFaN View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

FoLLoW tHe leAdeR

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bArCaFaN Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2008 u 02:45
Sta reci...zene...
deUs eSt hOMo
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2008 u 03:51
za xp bese neki program driver detective, ili driver finder....
http://www.google.com/search?q=driver+detective&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a

a sto se tice tv-karte, ja sam imao neku smart tv-fm, i sam vratio za brzo vreme tamo gde sam je kupio, doplatio i nesto drugo uzeo(... jer na kablovsku kad pustim da gledam na tv-u je odlicna slika i zvuk, ali preko tv kartu, joooooj da popizdis, zvuk susti, slika mrezi..... tako nam je kad otides i kazes daj mi tv karticu, neku dobru, a ne znas kakvu tacno, pa ti oni prodaju najvece sranje, pa posle lupas glavu u zid... najbolje googlaj, vidi po forume kakvu bi izabrao, pitaj koja kakva je, pa onda uzimaj...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2008 u 09:57
Originalno postovano od strane luka0037 luka0037 piše:

zensko trazilo da bude tv karta crna da joj ide uz lap top i da nema crvebe lampice posto msi svetli plavo

uuuuuu..plave lampicesmile115

LOL
LOL
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2008 u 12:24
to programce nije htelo sinoc na visti nista da pokaze

da da darije plave lampice i jos scetli plavo kad se otvori na sred ekrana kruzno msi   ,tako da nema da se tv karta ne uklopi uz to

ma ima sve oteram u bipppp i da je posaljem u radnju gde joj uvalili to sr... da se oni zezaju sa vistom

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2008 u 13:56
Jesi li probao program DScaler? Znam da on u sebi ima neke drajvere ili tako nešto... 
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.