externa tv karta
Web: Titlovi.com
Kategorija: HI-TECH i informatički svijet
Ime foruma: Hardware
Opis foruma: Sve vezano uz hardware pronađite ili pitajte na ovom forumu. Ne znate što i gdje kupiti? Pitajte i diskutirajte na ovom forumu.
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=21965
Datum ispisa: 20.Srpanj/Jul.2026 u 04:00 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: externa tv karta
Objavio: luka0037
Tema: externa tv karta
Datum objave: 24.Listopad/Oct.2008 u 01:33
e ovako zvala me danas drugarica ispizdela ishisterisala sto kupila tv kartu za lap top externu i nezna je poveze
jase ubio od smeha i naravno odem i sad se vrnem popizdaveo i ja jer ima vistu a nema drajvera za karticu i evo cec sat vremena ja i dalje ne mogu da ih nadjem
mozda zbog espavanja ili mozda i zbog mozga koji danas nije u najboljem redu ja nisam mogo nista da izguglam sto bi radilo
sad na kutiji pise samo super digital video glaring series ,da g aje...... ko je proizvodjac i sta je to ali bi bio zahvalan kad bi me uputili gde da skinem drajvere za vistu i da ono programce sto pusca tv program posto i to nema ,a mozda dolazi uz drajver
sve u svemu hvala pa makar i sto procitaste ovo pozzzzz
-------------

|
Odgovori:
Objavio: bArCaFaN
Datum objave: 24.Listopad/Oct.2008 u 01:53
A Luka, sto jednostavno ne instalira XP i ne uziva u svim drajverima ovog sveta, nego se zajebava sa budjavom Vistom?
------------- deUs eSt hOMo
|
Datum objave: 24.Listopad/Oct.2008 u 02:29
ma glupo zensko vista joj lepa i moderna i sarenija od xp-a u kako mi digla hm da je bar al nije nego sta rekoh digla mi pritisak svojih histerisaje
inace koristim xp sp3 i nem za sad nikakvi problema i nece skoro prelaziti na vistu glupavu koja me sto puta pita da li sam sigurno siguran da sam sto posto siguran da zelim da pokrenem datu aplikaciju.
-------------

|
Datum objave: 24.Listopad/Oct.2008 u 02:36
Pa onda nek' trazi drajvere po celom netu, a usout, zasto kad kupuje nesto lepo ne pita da li ta stvar ima drajvere za Vistu i kraj price...
|
Datum objave: 24.Listopad/Oct.2008 u 02:42
zensko trazilo da bude tv karta crna da joj ide uz lap top i da nema crvebe lampice posto msi svetli plavo e sad ja razbijam glavu de da izguglam to go.......
-------------

|
Datum objave: 24.Listopad/Oct.2008 u 02:45
Sta reci...zene...
|
Objavio: icemaher
Datum objave: 24.Listopad/Oct.2008 u 03:51
za xp bese neki program driver detective, ili driver finder.... http://www.google.com/search?q=driver+detective&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a
a sto se tice tv-karte, ja sam imao neku smart tv-fm, i sam vratio za brzo vreme tamo gde sam je kupio, doplatio i nesto drugo uzeo(... jer na kablovsku kad pustim da gledam na tv-u je odlicna slika i zvuk, ali preko tv kartu, joooooj da popizdis, zvuk susti, slika mrezi..... tako nam je kad otides i kazes daj mi tv karticu, neku dobru, a ne znas kakvu tacno, pa ti oni prodaju najvece sranje, pa posle lupas glavu u zid... najbolje googlaj, vidi po forume kakvu bi izabrao, pitaj koja kakva je, pa onda uzimaj...
------------- https://www.tvtime.com/en/user/66431209/profile" rel="nofollow - TV TIME
|
Objavio: darije
Datum objave: 24.Listopad/Oct.2008 u 09:57
luka0037 piše:
zensko trazilo da bude tv karta crna da joj ide uz lap top i da nema crvebe lampice posto msi svetli plavo |
uuuuuu..plave lampice

-------------
|
Datum objave: 24.Listopad/Oct.2008 u 12:24
to programce nije htelo sinoc na visti nista da pokaze
da da darije plave lampice i jos scetli plavo kad se otvori na sred ekrana kruzno msi ,tako da nema da se tv karta ne uklopi uz to
ma ima sve oteram u bipppp i da je posaljem u radnju gde joj uvalili to sr... da se oni zezaju sa vistom
-------------

|
Objavio: darije
Datum objave: 24.Listopad/Oct.2008 u 13:56
Jesi li probao program DScaler? Znam da on u sebi ima neke drajvere ili tako nešto...
-------------
|
|