| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Izasao "MAX.Payne.2008.CAM.XViD-PreVail" |
Odgovori
|
| Korisnik | |
ScUdEtO
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Izasao "MAX.Payne.2008.CAM.XViD-PreVail"Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2008 u 12:32 |
|
Posto se napokon pojavio film, ljudi koji zele da ucestvuju u brzem traganju Engleskog prevoda i postave ga na ovaj sajt, ucinice brze i da se isti prevede u sto kracem roku !!!
Pozdrav svima ... |
|
![]() |
|
Sentinel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Walking Time-Bomb Pridružen: 30.Studeni/Nov.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2736 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2008 u 12:44 |
|
pojma nemam sta hoces s ovim postom...
1) engleski titl se NIKAD ne pojavi prije nego izidju LOSI: spanjolski, portugalski, finski, ceski 2) kad i izadje jedan od tih titlova u pravilu su toliko losi da imas tajming za 3 recenice strpane pod jednu 3) engleski koji dodje nakon tih titlova je u pravilu sugavi translator tako da ono... stvarno pojma nemam zasto si zagrizo... nema dobrog titla za novi film dok netko ne sjedne i ne prevede na slusanje edit: recimo ovako:
Ažurirao Sentinel - 18.Listopad/Oct.2008 u 13:33 |
|
|
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
|
|
![]() |
|
ScUdEtO
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2008 u 14:03 |
|
Bitan mi je Engleski prevod zbog tajminga i zbog lakseg prevodjenja da ne bi morao da ga prevodim na slusanje, jer kada uzmes u obzir vreme koje utrosis na slusanje, a za dan , dva se pojavi Engleski prevod, i neko poput mene ga prevede za par sati, odustanes na pola filma prevodjenjem na slusanje ,jer se prevod na Srpki ili Hrvatski pojavi nakon Engleskog za 1 dan, laksom metodom jer program odradi svoje. Zatrazio sam pronalazenje Engleskog prevoda u cilju da se ovde pojavi prevod pre nego na drugim sajtovima radi renomea koji ovaj sajt ima u Svetu i kod nas. To je najbolja reklama koja najvise od nas zavisi.
Pozdrav kolega. |
|
![]() |
|
N.B.G.
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Sick Boy Pridružen: 29.Srpanj/Jul.2008 Status: Offline Points: 2520 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2008 u 14:06 |
|
@ Sentinel
Kolega, to nije tacno! Mnogi snimci koji su CAM su ekspresno prevedeni i to ne sa tvoje strane! Ima i drugih ljudi kojima nije tesko da isto urade!!! Ažurirao N.B.G. - 18.Listopad/Oct.2008 u 14:07 |
|
|
|
![]() |
|
ScUdEtO
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2008 u 14:14 |
|
Ajde onda da radimo na tome. Nije bitno ko je radio a ko nije, kazem samo da se prevod trazi i posto niko nije postavio temu o trenutno najtrazenijem filmu , ja sam to uradio da podstaknem ljude koji osim mene ovo isto rade. Ne razumem zasto tolika frka. Samo sam pitao da li neko ima Engleski prevod, jer je meni licno lakse da ga za 2 sata prevedem i postavim na sajt. Svako radi na nacin na koji je navikao i koji mu je laksi. O tome ne treba raspravljati.
|
|
![]() |
|
Sentinel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Walking Time-Bomb Pridružen: 30.Studeni/Nov.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2736 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2008 u 14:42 |
tebi necu niti odgovarat jer smatram da je post provokacija, a nastavis li tako vidit cemo kako ce zavrsit @scudeto sto se tice ENG titla, ja ti opet kazem, nijedan, ali bas nijedan engleski titl (pogotovo za CAM) se nije pojavio prije spanjolskog i portugalskog, a onda i kada se pojavi titl je LOS iz razloga sto je izvorni, spanjolski LOS, a jos je k tome preveden translatorom na ENG... bez uvrede, ali netko kao ti nikad nece napravit dobar titl, iz razloga sto ces radit prema titlu koji je radjen na translatoru sa nekog od navedenih jezika. a ako te zadovoljava ona "daj sta das" onda samo naprijed, al opet bez ikakve provokacije, moj titl na slusanje (ako ga i kad ga napisem) ce bit bolji od tvog kojeg ces prekucavat s engleskog koji izadje za dan dva. eto to sam reko, a nikakve zasluge niti bilo sta si ne prisvajam ko sto je ovaj, ajde da ne budem prost, prije tebe insinuirao Ažurirao Sentinel - 18.Listopad/Oct.2008 u 14:49 |
|
|
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
|
|
![]() |
|
Bebinjo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
beb@ch Pridružen: 21.Rujan/Sep.2006 Status: Offline Points: 2360 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2008 u 14:46 |
|
samo da vam velim unaprijed!!
ako mislite ovako nastaviti stavit ću temu pod LOCK pa se lagano provocirajte preko pm!! Bez vrijeđanja i provociranja molim.. |
|
|
|
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2008 u 14:49 |
|
Baš tako. Film postoji, ako će neko da ga prevodi - ima moju podršku, a kako će i za koliko to uraditi, nije na nama. Srećan rad svima.
|
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |