| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Ima li ko sledece titlove |
Odgovori
|
| Korisnik | |
ashtray88
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Ima li ko sledece titloveObjavljeno: 21.Rujan/Sep.2008 u 23:25 |
|
1. Fearless sa Jeff Bridges-om (svi titlovi na sajtu su sa Jet Lee-jem iz 2006 )
2. Ghost Whisperer (sa Jennifer Love Hewitt - na sajtu samo par epizoda) 3. Princ of Bell-Air sa Will Smith-om (1990-1996) 4. The Addams Family (1964-1966) |
|
|
@$tR@Y
|
|
![]() |
|
blackpearl
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Pridružen: 23.Kolovoz/Aug.2005 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 5710 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Rujan/Sep.2008 u 23:51 |
|
sto se domacih prevoda tice nema, jedino tih par za Ghost Whisper
|
|
|
|
![]() |
|
miki81
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Listopad/Oct.2008 u 17:39 |
|
ocu i ja prince of bel air.
Mada ako niko nema ja imam neke RIPove sa OBN-a pa mozemo da iskombinujemo da pravimo titl... |
|
![]() |
|
Movie Master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017. Pridružen: 24.Svibanj/May.2006 Lokacija: Na korak do... Status: Offline Points: 5671 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2008 u 11:35 |
|
SubRip 150b4 i debelo smaranje po epizodi i eto titlova skinutih sa DivX-a sa nalepljenim titlom tj. sa TVrip-a.
|
|
![]() |
|
miki81
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Listopad/Oct.2008 u 14:55 |
|
Ja imam malo bolje ( mozda duze ) smaranje.
Prvo u BSplayeru pustim x2 film ( dupla brzina ) pa na svakom titlu uradim screenshot, serija od 25 min se odradi za 12 minuta. Onda sa abbyy Fine Readerom skidam titl i odma snimam u Subtitle workshop i onda ga pustim i pravim vreme. P.s. Zasto sam se odlucio za ovakav korak. Kao prvo probao sam sa nekim Subripom koji neda smara nego em skida pogresna slova ( pa mi treba 3 sata da pregledam gde je pogresio slova ) a pogotovo sto pravi suluda vremena za titl, umesto u sekundi da primeti da je poceo titl on tek posle 3 sekunde kaze da je izasao titl i normalno posle kad gledas film sa takvim titlom svaka linija traje po 2 sekunde, ne daj boze da je linija duza nema sanse ni gornji red da procitas. Odma ovako kao ja i nema glava da boli, cimas se malo manje i bezbolnije je :) Pogotovo sto subrip sh*tina kretenska 6 puta prepozna isti titl, to mi nikad nece biti jasno, jedan isti red prepozna 6 puta kao da je razlicit titl. idijotski... |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |