Ima li ko sledece titlove
Web: Titlovi.com
Kategorija: TITLOVI / PREVODI
Ime foruma: Najave, ispravke, obavještenja...
Opis foruma: Razgovori o titlovima, najave, postavljanje, zamjene, ocjene, komentari...
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=21247
Datum ispisa: 18.Lipanj/Jun.2026 u 00:45 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Ima li ko sledece titlove
Objavio: ashtray88
Tema: Ima li ko sledece titlove
Datum objave: 21.Rujan/Sep.2008 u 23:25
1. Fearless sa Jeff Bridges-om (svi titlovi na sajtu su sa Jet Lee-jem iz 2006 ) 2. Ghost Whisperer (sa Jennifer Love Hewitt - na sajtu samo par epizoda) 3. Princ of Bell-Air sa Will Smith-om (1990-1996) 4. The Addams Family (1964-1966)
------------- @$tR@Y
|
Odgovori:
Objavio: blackpearl
Datum objave: 21.Rujan/Sep.2008 u 23:51
sto se domacih prevoda tice nema, jedino tih par za Ghost Whisper
-------------
|
Objavio: miki81
Datum objave: 01.Listopad/Oct.2008 u 17:39
ocu i ja prince of bel air. Mada ako niko nema ja imam neke RIPove sa OBN-a pa mozemo da iskombinujemo da pravimo titl...
|
Objavio: Movie Master
Datum objave: 04.Listopad/Oct.2008 u 11:35
|
SubRip 150b4 i debelo smaranje po epizodi i eto titlova skinutih sa DivX-a sa nalepljenim titlom tj. sa TVrip-a.
|
Objavio: miki81
Datum objave: 11.Listopad/Oct.2008 u 14:55
Ja imam malo bolje ( mozda duze ) smaranje. Prvo u BSplayeru pustim x2 film ( dupla brzina ) pa na svakom titlu uradim screenshot, serija od 25 min se odradi za 12 minuta. Onda sa abbyy Fine Readerom skidam titl i odma snimam u Subtitle workshop i onda ga pustim i pravim vreme.
P.s. Zasto sam se odlucio za ovakav korak. Kao prvo probao sam sa nekim Subripom koji neda smara nego em skida pogresna slova ( pa mi treba 3 sata da pregledam gde je pogresio slova ) a pogotovo sto pravi suluda vremena za titl, umesto u sekundi da primeti da je poceo titl on tek posle 3 sekunde kaze da je izasao titl i normalno posle kad gledas film sa takvim titlom svaka linija traje po 2 sekunde, ne daj boze da je linija duza nema sanse ni gornji red da procitas. Odma ovako kao ja i nema glava da boli, cimas se malo manje i bezbolnije je :) Pogotovo sto subrip sh*tina kretenska 6 puta prepozna isti titl, to mi nikad nece biti jasno, jedan isti red prepozna 6 puta kao da je razlicit titl. idijotski...
|
|