Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Igrice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Need For -Speed - Underground
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Need For -Speed - Underground

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
božo View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Need For -Speed - Underground
    Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2004 u 09:18
Zanima me dali je ko prešo 112 stazu i ksko?
Na vrh
rhymerator View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2004 u 10:34
Ja koliko znam ima 111 staza???...
Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2004 u 11:44
Pa piše da ima 111 ali meni piše 112/111 a utrkojem se sa nekom ženskom ja mislim da je melissa i ima nisana 350z
Na vrh
Maverick View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Maverick Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2004 u 12:14

preso sam ti ja

trik ti je u tome da ju skucas u zid i odmaknes sto je vise moguce i probaj se ne zakucavat uspjet ces

112 stazu imaju samo neke verzije neznam koje

I am what I am nothing more and nothing less,but still with knowledge of that, I am more than u'll ever be!
Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2004 u 12:16
a jel to zadnja ili ima još njih
Na vrh
Kristijan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kristijan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2004 u 12:32
evo božo mi je rekao da stavim ovu sliku....

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2004 u 12:58

Neznam ja sam na 100 tek , videcu da li moja verzija ima vise od 111 staza...

a o tome posle 111 znate da sam bas razmisljao sta bude...

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2004 u 13:00

Izvinjavam se sto ovo pisem u poseban post (upravo sam se ovo setio) ali savet za bozu:

pokusaj da je skucas u ivicnjak kada pokusa da te zaobidje i koristi nitro u trenucima kada prebacujes brzinu...i kada pokusava da te zaobidje, primenjivao sam ovo u mnogim stazama koje nisam mogao da predjem i bilo je delotvorno...

Na vrh
Gotenks View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gotenks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2004 u 15:06

probaj ju u zavoju gurnu po mogucnosti u neki auto ili jos bolje kamion...

tak ju full onesposobis i ako ne napravis neku pogresku pobijedit ces...

i ono sa mijenjanjem brzina s nitrom to pokusaj...

djeluje...

I'm tired of bein' poor and even worse I'm black
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2004 u 18:01
Da li postoji mogucnost dobiti sve delove na kolima unique??? Jer ja imam svega 4 unique dela a vec sam na 100 stazi? Tj. Da li se to sve dobije do 111 ili je bas nemoguce sve delove dograditi do unique?
Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2004 u 18:08
ja isto imam samo 4 uniq
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2004 u 18:10
Razmisljam o tome da se uopste svi unique delovi ne mogu ni sakupiti jer sam vec na 100/111 , a tek 4 ---> sto znaci da bi skoro svaku sledecu trku trebo dobijat po 1 unique , sto tebi bozo vidim nije bilo tako iako si na 112?!?
Na vrh
Gotenks View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gotenks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2004 u 19:11
da nemozes dobit sve unq dijelove ali ja ih imam:gume,vinyl,hauba,motor,nitro i spoiler a na 107 stazi sam

I'm tired of bein' poor and even worse I'm black
Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Ožujak/Mar.2004 u 15:52
evo prešo sam i meni je to bila zadnja
Na vrh
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Ožujak/Mar.2004 u 17:26

prešao sam je prije 2mjeseca! 112/111 mi je bilo a ovu zadnju sam uspio na medium! kvaka je u tome da nitro ne trosis nego pokusavas sto bolje igrati i biti blizu nemoras voditi! i onda zadnji krug nitro i batine!

Na vrh
Ultima View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ultima Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2004 u 21:26

Originalno postovano od strane G@rfield G@rfield piše:

Ja sam završio i ima 117 ili 118 staza. Zadnja nagrada je full body unique (biraš između dva seta kompletnih spojlera za auto).

Kak ti imaš 118 staza . Ja imam 112 i nisam dobil full body . Jel to neki patch il kaj ?

Ultima
Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2004 u 22:39
e jel ima razlike ak se igra na hard mislim jel se dobije više auta i više uniq djelova
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2004 u 00:35
Za upgrade-ove ces imati dovoljno para cak ako polovinu predjes na easy modu...a ovo za delove koje ne kupis u underground modu istina je da ih nemozes koristi u single...dakle opet bolje igrati na hard...kako bi u single modu mogo napravit bolji car.
Na vrh
Goshin View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Goshin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2004 u 20:45

Znate one bodove koji se dobiju iza svake utrke?

Oni vam otključavaju sve, pa tako imam sve unique i onaj poseban kostur. I igrajte na hard jer se dobije vise bodova. I tu igru sam presao 3 puta.

I'm tired of fighting, I'm going home.
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2004 u 22:51
Znamo
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,165 sekundi.