Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Treba mi par prevoda!!!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Treba mi par prevoda!!!

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
ssshhhOOO View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ssshhhOOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Treba mi par prevoda!!!
    Objavljeno: 13.Rujan/Sep.2008 u 19:44
    Evo ovako ljudi... Potrebno mi je par prevoda ( ajde i mozda koja sezona )!
Tropic Thunder - Skriner
A Teachers Crime - aXXo
i ako ima negde za svih 6 sezona prevod za MythBusters!!!

Thanx a lot... PEACE!!!
Na vrh
gracanin View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj gracanin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2008 u 23:58
I meni treba prevod za

A Teacher's Crime - axxo

http://www.imdb.com/title/tt1133948/

Tropic Thunder imas daskines izasao je mozda nije skiner ali axxo ima sajtu

takodje mi treba 25 to life

The way of war

ruins

POOR BOY'S GAME

Holding out

B.T.K.

Kiss.Of.The.Vampire

1408

Dungeon Girl

Maternal Obsession

Mojave Phone Booth

Ažurirao gracanin - 23.Prosinac/Dec.2008 u 21:07
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2008 u 02:55
Originalno postovano od strane gracanin gracanin piše:

Pride and Glory

sto ne proveri prevod pre kacenja kad vec imas film i trazis prevod?

Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2008 u 03:02
gracanin to sto si postavio ti je titl za Music And Lyrics, nije to za Pride and Glory
Na vrh
fotomisko View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fotomisko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2008 u 12:44
Treba mi prevod za film Quantum.of.Solace.DVDSCR.x264-DEViSE srpski,hrvatski ili bosanski jezik.fotomisko@gmail.com
Misko
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2008 u 13:06
Originalno postovano od strane fotomisko fotomisko piše:

Treba mi prevod za film Quantum.of.Solace.DVDSCR.x264-DEViSE srpski,hrvatski ili bosanski jezik.fotomisko@gmail.com

Pa imaš na sajtu nekoliko prijevoda za ovaj film,a ako ti ne odgovara prijevod za tvoju verziju,podesi ga pomoću programa Subtitle Woorkshop(za koji imaš uputstva na sajtu).
Na vrh
danijelsrbija View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj danijelsrbija Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2008 u 15:42
Cao,
zna li neko gde se moze naci prevod za Dracula 2008
Danas sam ga skinuo ali na titlovi koc,taj prevod ne postoji.

Na vrh
zoka_ki View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zoka_ki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2008 u 21:55
Pozdrav ljudi!

Potreban mi je prevod za najnoviji crtani film Bolt, posto vidim da ga niko nema interesuje me da li ce uskoro poceti da se prevodi?

Unapred zahvalna, cmok!
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2008 u 21:57
U 2008 godini, ne postoji ni jedan film koji se zove "Dracula". Ima "Bonnie & Clyde vs. Dracula (2008)", "Drácula Boliviano (2008)", "How My Dad Killed Dracula (2008)", "Dracula Year Zero (2008)" i video igra "Dracula: Origin (2008) (VG)". Koji je taj tvoj?
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2008 u 21:59
Originalno postovano od strane zoka_ki zoka_ki piše:

Pozdrav ljudi!Potreban mi je prevod za najnoviji crtani film Bolt, posto vidim da ga niko nema interesuje me da li ce uskoro poceti da se prevodi?Unapred zahvalna, cmok!

Zoko, ne zna se to. Prevodi šta ko hoće, a nisam čuo da se neko javljao za ovo.
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj danijelsrbija Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2008 u 14:34
U pitanju je Bram Stoker’s Dracula’s Guest (2008) STV DVDRip XviD Postavljeno: 12 Avg 2008 u 9:52pm
Ovo je link odakle sam ga skinuo

Pokusao sam na svim popularnim adresama gde inace skidam titl i nigde ga nema. Ako znas gde ga mogu naci bio bi ti zahvalan da mi pustis link.
Hvala,pozdrav.Smile

Ne postavljaj linkove za pirateriju!!!

Ažurirao icemaher - 22.Prosinac/Dec.2008 u 14:55
Na vrh
krca2001 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj krca2001 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2008 u 18:49
    ima li neko prevod za Quarantine ,hvala unapred
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2008 u 20:55
Originalno postovano od strane krca2001 krca2001 piše:

ima li neko prevod za Quarantine,hvala unapred

Za sada samo na engleskom, strpi se, biti će vjerovatno...
Na vrh
Enigma90 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Enigma90 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2008 u 23:07
Pozz...
Triba mi titl za film Pistol Whipped!?
Posto ona dva titla koja imaju tamo neodgovaraju,volio bih kad bi netko priveo...
Hvala!!!
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2008 u 23:11
Originalno postovano od strane Enigma90 Enigma90 piše:

Pozz...Triba mi titl za film Pistol Whipped!?Posto ona dva titla koja imaju tamo neodgovaraju,volio bih kad bi netko priveo...Hvala!!!

Na vrh
Enigma90 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Enigma90 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2008 u 23:16
Ah,sorry tek sam sad procita pravilo broj 14!
jbga,nisam znao!
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2008 u 23:28
Pa ljudi, valjda je normalno da prvo pročitate pravila foruma. Ljudi odavde nisu vaši robovi (grubo rečeno), dakle ne rade po zahtevu. Nema zahtevanja. Svako radi šta mu se svidi. Idi na jednu od ove tri stranice:

http://www.divx-titlovi.com/Forum/forum_posts.asp?TID=16063&FID=2&PR=3

http://www.divx-titlovi.com/Forum/forum_posts.asp?TID=17343&FID=2&PR=3

http://www.divx-titlovi.com/Forum/forum_posts.asp?TID=20689&FID=2&PR=3

Ovo su uputstva za podešavanje titlova. Pokušaj, stvarno nije teško. Naučio sam klinca od devet godina da to radi, dakle možeš i ti.
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2008 u 00:41
Originalno postovano od strane Enigma90 Enigma90 piše:

Triba mi titl za film Pistol Whipped!?Posto ona dva titla koja imaju tamo neodgovaraju,volio bih kad bi netko priveo...

Pa pomoću programa Subtitle Woorkshop ga podesi.
Bilo bi glupo da netko opet prevodi film kada se taj prijevod može podesiti.
Na sajtu imaš uputstva i sve ti je objašnjeno...
Na kraju imaš još jednu opciju ako ti se neda radit u SW-u , a to je da skineš onu verziju filma za koji prijevod na sajtu odgovara.

Ažurirao Buki-Fiume - 23.Prosinac/Dec.2008 u 00:44
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj danijelsrbija Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2009 u 14:59
Bram Stokers Draculas Guest 2008 ovo je taj za koji nema prevod.
Kasno odgovaram na poruku,jer me nije bilo neko vreme.
U svakom slucaju hvala,nadam se da ga ima negde.
dnkmb@eunet.rs
Na vrh
milanbelas13 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj milanbelas13 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2009 u 15:32
Treba mi titl ya film My first wedding. bio bih vam veoma zahvalan kada bi ga pronasli.Pozdrav!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.