Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - potrebni prevodi
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

potrebni prevodi

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
panmarko View Drop Down
Uploader
Uploader

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj panmarko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: potrebni prevodi
    Objavljeno: 05.Rujan/Sep.2008 u 22:27
nemam gde da postavim ovo pa ajde ovde pa ako bi neko bio ljubazan da prevede sledece filmove:
1.border lost/tt0892041/-2008
2.last hour/tt0494249/-2008
3.jump out boys/tt1084697/-2008
4.the lost samaritan/tt1118519/-2008
5.time bomb/tt1233551/-2008
6.johnny sunhsine/tt1263687/-2008
filmovi nisu izasli pre 5-10 dana vecina ima eng.prevod i mislim da sigurno prevodi trebaju ne samo meni nego i manjem delu kolega koji vole novije filmove.zahvaljujem na paznji i unapred veliko hvala ako se neko seti da prevede ove filmoveWink
Na vrh
alexandar2304 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alexandar2304 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Rujan/Sep.2008 u 23:55
I ja se slazem sa @panmarko-m..oko potrebnih prevoda...pa ako ima neko ko zeli....bicemo veoma zahvalni....

POzzz
R E S P E C T ! ! !
Na vrh
zaja_l View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zaja_l Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2008 u 18:12
Treba mi prevod za ice age 3
Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2008 u 18:13
jel to uopce izaslo jos?
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2008 u 18:53
Marko procitaj pravila foruma!!!
14). Zabranjeno je traziti da drugi prevode za vas, prevode dobijate za dzabe, sacekajte da se pojave kao i svi ostali!

Ažurirao Vedder - 06.Rujan/Sep.2008 u 18:53

Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2008 u 19:02

Originalno postovano od strane zaja_l zaja_l piše:

Treba mi prevod za ice age 3
ovo mi je stvarno smesno, isto ko koleginica bekaiduka koja je trazila titl za film righteous kill koji izlazi na 12.09.08. pobogu ljudi sta vam je??

Dr Dragan: Ma vazno je prvo nabaviti titl a za film ce izgleda lako. Mislim stvarno katastrofa...

Ažurirao Dr Dragan - 06.Rujan/Sep.2008 u 19:23
Na vrh
panmarko View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj panmarko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2008 u 23:32
Sta znaci zabranjeno je traziti da drugi prevode za vas nerazumem cemu forum 100 ljudi traze prevode a ti se obracas meni da netrazim prevod oonda ukinite postavljanje novih tema i zabranu trazenja prevoda kad to budem video na forumu budi siguran da necu traziti nistaExclamation
Na vrh
Dr Dragan View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Доца

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr Dragan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2008 u 23:41
Koleginica ti je skrenula paznju na pravilo foruma,koje je sasvim jasno.Znaci zabranjeno je traziti,moliti i sl. od ljudi da ti nesto prevedu.
Ako ti treba titl za neki film slobodno ga napisi u topicu potrzanja filmova do ili od 2005.Znaci ljudi da li ima neko prevod za taj i taj film.Ako neko ima postavice ga.Mozda ga neko i prevodi pa vidi da jos nekom treba, opet ce ga postaviti kad zavrsi,znaci samo malo strpljenja i bez naredjivanja.   
Na vrh
panmarko View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj panmarko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2008 u 00:08
dal ti u mom postu vidis neku naredbu ili molitvu,al da nebi dublje isli bez razloga u replike pozdrav i cekam prevode i dal mislis da neko ima prevode ovih filmova cisto sumnjam ja sve prevode novijih filmova koje kolege traze postavim( mislim dobar deo) ako ih nema ni na jednom sajtu glupo je da ih neko drzi samo za sebe.JA se izvinjavam ako je ovo izgledalo kao naredba ili slicno 
Na vrh
Dr Dragan View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Доца

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr Dragan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2008 u 00:18
Pa koliko vidim: "ako bi neko bio ljubazan da prevede sledece filmove"....

A za ove prevode,sta reci filmovi su noviji tako da verujem da ce bar neki od njih biti skorije prevedeni.Samo malo strpljenja,kolega....    
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,110 sekundi.