| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Shield, konacno... |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Vic Mackey
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Shield, konacno...Objavljeno: 03.Rujan/Sep.2008 u 22:23 |
|
U cast pocetka poslednjeg ciklusa, titlovi za 6. sezonu su okaceni!
Uzivajte dok traje!!! |
|
![]() |
|
Vic Mackey
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2008 u 15:44 |
|
Poruka za moderatore Prijevoda-online (posto mi je tamo onemogucen pristup forumu).
Sestu sezonu su preveli oni koji su se i potpisali! Prequel, i od 1-5 sam ja, a od 6-10 je Coa (ne znam tacan nick na sajtu). Nadam se da je ovo dozvoljeno, ako nije, izvinjavam se!!! |
|
![]() |
|
pejafor3
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2008 u 16:20 |
Prvo i prvo, kad saljes prevode na PO, automatski imas i prustup forumu, moras se ulogovati i na forum! ZNAČI NIJE TAČNO DA NEMAŠ PRISTUP FORUMU! Tvoji prevodi za 6 seonu su obrisani!!!! Drugo... Ko je od vas preveo... savagavrilovic ili coa ili cinik ili banovani_cinik? A vise ne znam ni ko si ti!!!! I kako ste se vi nasli da prevedete to? Ti od 1-5 epizode a Coa od 6 -10? I kako ste to uspeli da spakujete zajednickim snagama i da postavite isti dan celu sezonu! Do juce nije bilo titlova ni za jednu epizodu 6 sezone, u jednom danu se pojavi 10 prevoda, odnosno za celu 6 sezonu. VIDEO SI TI tamo poruku na forumu u kojoj ja pitam KO JE PREVEO... i da mi se javi preko MAIL-a. A ti tilovi za sezonu 6 nece biti postavljeni na PO dok god se ne raspravi ko je preveo! Pozdrav (vrucina je danas, nemojte me terati da vas vijam preko IP adresa, a kad je meni vruce.... ja BANUJEM samo tako!) |
|
![]() |
|
blackpearl
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Pridružen: 23.Kolovoz/Aug.2005 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 5710 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2008 u 16:29 |
|
Posto ovo nema veze s ovim sajtom zamolila bih vas da dalju raspravu nastavite preko PM ili mejla
ovde ide
|
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |