Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Potrebni Engleski Titlovi
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Potrebni Engleski Titlovi

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
bArCaFaN View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

FoLLoW tHe leAdeR

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bArCaFaN Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Potrebni Engleski Titlovi
    Objavljeno: 26.Kolovoz/Aug.2008 u 02:42
Dracula's Curse (2006)

Lust For Dracula (2004)

A Return To Salem's Lot (1987)

Rado bih preveo kad bi neko okacio ovo...Nuke
deUs eSt hOMo
Na vrh
faithlessmary View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Kolovoz/Aug.2008 u 11:22
Eeee, a kad bi meni neko dao sledece titlove na engleskom, bila  bih mu zahvalna do kraja... godine 
Death Weekend (1976), Bullet for Sandoval (1969), Dunkirk (1958), The Buccaneer (1958), The Concord Airport (1979), Pursued (1947), To the devil a daughter (1976), The fastest gun alive (1956) The Principal (1987), The ultimate warrior (1975), Losin' it (1983), Raid on Entebbe (1977), Run of the arrow (1957)

To bi bilo sjajno.. Clap
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Kolovoz/Aug.2008 u 14:05
Za većinu ovih filmova imate titlove na egzotičnim jezicima ovde:
http://www.all4divx.com

Za "The principal (1987)" sam primetio i na engleskom. Ovo je odličan pretraživač, koristite ga. Nego, primetih jednu čudnu stvar Barca: kad otkucaš "Dracula's Curse" n pretraživaču, izlaze dva rezultata od kojih je jedan na srpskom jeziku i na našem sajtu. Međutim, kad klikneš na njega, vodi na neki levi film o Draculi.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Kolovoz/Aug.2008 u 14:14
E pa brate, to je jer smo mi ažurniji od njih i ispravljamo greške naših uploader-a, a oni ne refresh-uju tražilicu tako često...LOL
Ovo što mi imamo na sajtu je http://www.imdb.com/title/tt0287846/ - Dracula (2002) aka Dracula's Curse, tako da tehnički, ne lažu ni oni, samo to nije taj film koji ti očekuješ da bude....
Na vrh
faithlessmary View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Kolovoz/Aug.2008 u 14:15
Ne bih se slozila da za 'vecinu' ovde spomenutih filmova ima na egzoticnim jezicima, a kamoli na engleskom. Nazalost :( A cesto se desava i da kad recimo kucam Loverboy 1989 izbaci dva takva, a oba kad se odzipuju pise 2005. i titl nema veze naravno. P.S. Nadjoh za ovaj Concorde Airport i sad ga prevodim, a za ostale mrka kapa. U svakom slucaju hvala za savet. 
Na vrh
bArCaFaN View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

FoLLoW tHe leAdeR

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bArCaFaN Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Kolovoz/Aug.2008 u 14:52
Originalno postovano od strane cudak_31177 cudak_31177 piše:

Za većinu ovih filmova imate titlove na egzotičnim jezicima ovde:
http://www.all4divx.com

Za "The principal (1987)" sam primetio i na engleskom. Ovo je odličan pretraživač, koristite ga. Nego, primetih jednu čudnu stvar Barca: kad otkucaš "Dracula's Curse" n pretraživaču, izlaze dva rezultata od kojih je jedan na srpskom jeziku i na našem sajtu. Međutim, kad klikneš na njega, vodi na neki levi film o Draculi.

Secam se da sam se ponadao da je to titl za taj fim iz 2006. pa sam ga skinuo i skontao da je to, kao sto darije rece, titl za taj iz 2002., pa sam mu rekao da promeni godinu i da ispravi naziv filma...
deUs eSt hOMo
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,109 sekundi.