| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Povezivanje zvucne i kas.Deka |
Odgovori
|
| Korisnik | |
sasavictor
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 07.Kolovoz/Aug.2007 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 24 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Povezivanje zvucne i kas.DekaObjavljeno: 08.Srpanj/Jul.2008 u 17:06 |
|
Povezao bih komp sa kaset-dekom. Imam povecu kolekciju sterih muzickih kaseta koje skoro vise nigde ne mogu da pustam sem kod kuce. U kolima na nekim zurkama, pustaju se samo diskovi.
E, sad sta mi je sve potrebno sem kablova, koji softveri i sta mi sve treba? ![]() |
|
![]() |
|
sasavictor
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2008 u 16:18 |
|
Da malo pojasnim; Zvucna je Gigabyte Realtek i sojena je sa obicnim stereo kablom i najobicnijim stereo dzekom, (kao za slusalice) za kaset-dek na izlazu. Drajver je prepoznao da je nesto ukljuceno u zvucnu, ali ja nemam nikakvog zvuka. Probao sam i neka stelovanja ali opet nista.
Da li mi treba neki poseban plejer ili bilo sta sto bi moglo da natera komp da "propeva", pa i da nesto i snimim u Mp3 format? |
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2008 u 17:45 |
|
Ako si lepo spojio, znači iz kasetofona u ulaz za mikrofon na kompu, treba ti još samo Nero WaveEditor. Pusti kasetu i proveri koji je od onih ponuđenih "line" za snimanje... (logično bi bilo da je microfone, ali sam kod nekih likova viđao i line in) Ja sam baš pre neki dan presnivao ocu neka kola iz pretprošlog veka.. Skroz je OK ispalo....
|
|
|
|
![]() |
|
joya
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 13.Svibanj/May.2008 Lokacija: Tuzla - BiH Status: Offline Points: 1674 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2008 u 20:21 |
|
Ili da pojacas na dek malo jace od pola pustis kasetu da pjeva i nabavis dobar mikrofon, briblizis deku ne blize od 10 cm upalis Adobe Audition ili Soun Forge i snimas kompletne kasete. I naravno tako snimas i sav onaj sum kojeg kasnije otklanjas sa raznim pluginima kroz Neprevazidjeni SOUND FORGE ver. 9.0 i izostravas zvuk ili radis restaurizaciju. Ali ovo ti ne bi preporucio ovo je tzv. pjeske metoda.
Sve ti je vec ranije darije rekao. |
|
|
Nije ko što nije, jer da jeste bilo bi, a nije!
|
|
![]() |
|
sasavictor
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2008 u 23:35 |
|
Zvuk sam na kraju dobio. Uradio sam dupli klik na onaj mali zvucnik dole desno kod sata i aktivirao master volume,
pa sam otisao na Options, pa Properties, onda sam tu u nekoj padajucoj listi cekirao cekboks "Rear blue in". Posle sam samo u Master Volume-u pojacao i tako sam dobio zvuk. Kod mene na zvucnoj postoje posebno priključci za mikrofon, zvucnike i posebno ulaz za neku komponentu. Svaki prikljucak je u drugoj boji a ovaj je plav. Sad samo da isprobam te programe sto ste mi naveli pa cu javiti jesam li uspeo. |
|
![]() |
|
sasavictor
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2008 u 00:39 |
|
Veliko hvala. Uspeo sam. Nisam znao kakav tip programa ili plejera mi je bio potreban. Ali sam to uspeo sa nekim programom koji vec imam WavePad.
Opet veliko hvala. ![]() |
|
![]() |
|
joya
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 13.Svibanj/May.2008 Lokacija: Tuzla - BiH Status: Offline Points: 1674 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2008 u 17:36 |
|
drago mi je sto si uspio rijesiti problem
|
|
|
Nije ko što nije, jer da jeste bilo bi, a nije!
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |