Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kada ce se uraditi prevodi za ove filmove
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Kada ce se uraditi prevodi za ove filmove

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Herkules View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Herkules Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Kada ce se uraditi prevodi za ove filmove
    Objavljeno: 15.Lipanj/Jun.2008 u 01:07
Kada ce se uraditi prevodi za ove filmove:
Fear House,
21-TwentyOne,
Never Back Down,
Prom Night,
The Ruins,
The Hottie and the Nottie,
Ironman,
Million Dollar Baby Confused
Sve pohvale za novi sajt,bilo je krajnje verme za pomene.Wink
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Lipanj/Jun.2008 u 01:12
sto bi napisao kolega iromafia111 koristi opciju search za neke imas gomilu prevoda a za ostale kad bude bice
Na vrh
Herkules View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Herkules Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Lipanj/Jun.2008 u 01:38
Nasao sam dva prevoda sa spiska (21,Million Dollar Baby,),moja greska,a za ostale prevode cekam vise od mesec dana. Da li bi mogao biti malo precizniji u odgovoru,da li ce gore navedeni filmovi biti prevedeni u skorije vreme,nemoj samo da mi kazes "kad bude bice" malo preciznije molim?
Na vrh
batistuta View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj batistuta Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Lipanj/Jun.2008 u 01:48
nije IRONMAN nego je IRON MAN i ti neznas sta trazis vec ima titl na sajt
Na vrh
Herkules View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Herkules Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Lipanj/Jun.2008 u 02:10
Znam kako se pise IRON MAN i vrlo dobro znam sta trazim samo sto su ljudi nepismeni pa jedan film napisu na deset nacina,mnogo puta sam nalazio filmove pod nepravilno napisanim nazivom. Uostalom skinuo sam vec dasad par prevoda za film IRON MAN ali svi su bili za crtani,vidim da sad ima dosta novih titlova,nadam se da je jedan od njih za film.
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Lipanj/Jun.2008 u 02:16
ja imam filmove koji su iz prosle godine i stariji pa nemaju prevod tako da mesec dana nije strasno
nazalost ne mogu da budem ne znam kolko precizan posto prevovodi se pojavljuju zavisno kako ko resi da prevede film a ne po narudzbini
Na vrh
batistuta View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj batistuta Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Lipanj/Jun.2008 u 02:28
Originalno postovano od strane Herkules Herkules piše:

Znam kako se pise IRON MAN i vrlo dobro znam sta trazim samo sto su ljudi nepismeni pa jedan film napisu na deset nacina,mnogo puta sam nalazio filmove pod nepravilno napisanim nazivom. Uostalom skinuo sam vec dasad par prevoda za film IRON MAN ali svi su bili za crtani,vidim da sad ima dosta novih titlova,nadam se da je jedan od njih za film.

http://divx-titlovi.com/Default.aspx?page=subtitles&name=iron+man&language=

Sta pricas sad gluposti kakav crtan od svih odavde IRON MAN su za film tako da si ti nesto greska i titl vec ima skoro 1 mesec na sajt ...
Na vrh
Herkules View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Herkules Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Lipanj/Jun.2008 u 02:29
o.k. hvala.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.