Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Gate
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Gate

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
NINKE View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NINKE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Gate
    Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2008 u 02:42
Jel ima neko mozda prevod na srpskom, hrvatskom ili bosanskom za ovaj horor film iz 1987. ? Ukoliko ima zamolio bih da postavite prevod ili da mi posaljete na

Unapred zahvalan!

P.S. Zasto ni jedan prevod za TERMINATOR 3 ne radi kako treba? Ni jedan ne ide u tok sa slikom tj zvukom. Ali bukvalno ni jedan. Jos sam ja pokusavao da ga popravim u subtitl workshopu i ne vredi.
Na vrh
NINKE View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NINKE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2008 u 02:09
Originalno postovano od strane NINKE NINKE piše:

Jel ima neko mozda prevod na srpskom, hrvatskom ili bosanskom za ovaj horor film iz 1987. ? Ukoliko ima zamolio bih da postavite prevod ili da mi posaljete na

Unapred zahvalan!

P.S. Zasto ni jedan prevod za TERMINATOR 3 ne radi kako treba? Ni jedan ne ide u tok sa slikom tj zvukom. Ali bukvalno ni jedan. Jos sam ja pokusavao da ga popravim u subtitl workshopu i ne vredi.
???
Na vrh
zac2 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zac2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2008 u 02:28
terminator 3 jesi samo sinkronizirao preko workshopu ili si pomicao i vrijeme  sa strane koje ti se pokazuje
Na vrh
NINKE View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NINKE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2008 u 15:47

Cini mi se ovo drugo, ali posto nisam najstrucniji u rukovanu sa workshopom, mogla bi neka detaljna pomoc sta da radim, ako nesto znaci imam

SUBTITLE WORKSHOP 4.00-Ding dang

Dakle svaki ali svaki prevod za Terminator 3  sa ovog sajta ide ili rani ili kasni.

Jel ima neko za THE GATE prevod?

Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Travanj/Apr.2008 u 10:06
Ako ti ne vidis uputstvo ovde na sajtu za PODESAVANJE TITLOVA uzaludno ti je pomagati. Ja stvarno ne znam zasto ljude mrzi da ukucaju u search, a i skroz gore se lepo vide dva uputstva, jedno veoma lepo koje je napisao Iromafia i jedno koje sam napisao ja.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,164 sekundi.