Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Potreban titl za Hortona...:)))
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Potreban titl za Hortona...:)))

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
ivanpanic View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ivanpanic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Potreban titl za Hortona...:)))
    Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2008 u 15:39
    Izvinjavam se sto opet postavljam temu,ali stvarno ne mogu da poverujem da i dalje ne postoji prevod na netu...da li je taj sinhronizovani toliko popularan,ne razumem.

ps.ne znam zasto mi se ovaj post vodi kao neka anketa...???

Ažurirao ivanpanic - 09.Travanj/Apr.2008 u 15:48
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2008 u 16:57
Zato što kolega imaš NEW TOPIC (NOVA TEMA) i NEW POLL (NOVA ANKETA)...
Na vrh
ivanpanic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ivanpanic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2008 u 18:00
    Auuu,koji sam ja slepac...:)))Stvarno nisam video...
Moze li neko da mi postavi titl,please.
;)
Na vrh
ScUdEtO View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ScUdEtO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2008 u 13:20
Prevod je postavljen !!!
Pozdrav...
Na vrh
rizbo5 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rizbo5 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2008 u 13:54
smile105 Cijenim tvoj trud,ali to nisu ti titlovi.Ili je to neka druga vezija crtića,ali ja mislim da ti titlovi imaju veze s nekim filmom a ne s crtićom.
Na vrh
ivanpanic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ivanpanic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2008 u 14:08
Brate,stvarno nije to...???Pominje se neki Atila i rimsko carstvo...nisam gledao crtac,al ne verujem da to ima neke veze...ja i dalje ne mogu da poverujem da titl i dalje nema,a film je izasao jos ihaha...
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2008 u 14:39
pa to je titl za film Atila koji su ljudi skinuli sa opensub. preimenovali ga i okacili vode. inace nekog nije mrzelo da kad je otpakovao titl i video lepo Atila.str da ga preimenuje u hortona i okaci ovde a posle je vec dobro znani metod copy/paste samo da im se pojavi nik na sajtu
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2008 u 14:45
NE POSTAVLJAJTE TAJ PREVOD KOJI NAĐETE NA OPENSUBTITLES ILI GDE VEĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TO NIJE PREVOD ZA OVAJ FILM.
Na vrh
ScUdEtO View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ScUdEtO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2008 u 22:21
Izvinjavam se svima koji su ga skinuli, posto nemam taj crtani nisam mogao da proverim da li je prevara, al ocigledno jeste, i ja sam ga citao i gledao izmedju redova i nisam ni ja bio siguran , ali je presudilo to da ga postavim jer na opensub ima 5 zvezdica od strane ljudi koji su ga skidali.

Pozdrav svima !!!

Ažurirao ScUdEtO - 10.Travanj/Apr.2008 u 22:22
Na vrh
ivanpanic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ivanpanic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2008 u 23:41
Pa dobro ljudi,dal je moguce da niko nema prevod...ja ne verujem...:(
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2008 u 23:55
evo naso sa neki nemam pojma koji je jezik u pitanju ali odgovara tajming za ts verziju koju imam. pocecu da ga prevodim pa kad stignem posto ima 1060 redova, ako je neko iznerviran i nestrpljiv poceo da ga prevodi neka mi se javi pa da podelimo posao pozdrav
Na vrh
ScUdEtO View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ScUdEtO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2008 u 01:22
Nije cudno sto nema prevoda. U poslednjih 3 meseca ljude neverovatno mrzi da prevode. Prosle godine i unazad je bilo to mnogo organizovanije.

Sada imam 26 filmova dvdrip na hdd za koje jos nema prevod a za 50% njih nikakav prevod nema, to je neverovatno. Pre se znalo, dvdrip dok dodje na desetine prevoda se pojavi, prvo za cam, ts, dvdscr pa za dvdrip.

Tako da me ne cudi nista, jednostavno ljude mrzi.
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2008 u 01:49
Jos samo 700 linija i gotov je
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2008 u 09:26
pREVEO SAM HORTONA i evo okacicu titl izvinjavam se ako nesto fali ili nije bas ok ali prevodjen je na slusanje sto sam verujte prvi put radio. U svakom slucaju pomoci ce i olaksati gledanje pozdrav.

e da posto evo zadnjica me boli od sedenja zamolio bi ljude koji ce ga kopirati ili kao nesto kao doradjivati da bar par dana zadrze ime prevodioca       
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2008 u 09:47
Brávó luka!!!!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,257 sekundi.