Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Igrice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Blood Omen
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Blood Omen

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Arthas View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Arthas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Blood Omen
    Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2004 u 04:32

Pozdrav za sve ljubitelje dobrih igara!!! 

Zanima me da li neko od vas mozda ima Blood Omen 1, Blood Omen 2 i Legasy Of Kain? Ako neko ima nek mi se javi na pm ili mailom pa cemo se dogovoriti!!!

-=Hvala Unapred=-

P.S. Sta mislite o ovim igrama?

[COLOR=blue]
-=::]ArtHas[::=-[/COLOR]
Na vrh
crapy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj crapy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2004 u 17:30

imao sam blood omen 2, ali mi je kompjuter prespor... :(

koliko sam malo igrao, igra mi se cini zakon ali ne mogu ju ponovno nabaviti

Na vrh
Arthas View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Arthas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2004 u 02:53

Pa ono "Blood Omen 2" sam preso ne jednom nego 2 puta i mogu da ti kazem da je igra 'BABA ROGA' znaci ono nema sta nije dobro grafika, prica, likovi, povezanost sa igrom "Soul River" i jos mnogo sto sta, tako da sam odusevljen igrom pa sam kasnije saznao da ima i "Blood Omen 1" i plus da je pre nekoliko dana izasla i nova verzija "Legancy of Kain" gde igras sa dva glavna lika u isto vreme tj. sa Kain-om i sa Raziel-om (glavnom liku u igri "Soul River") to me jos vise odusevilo pa reko hajde da potrazim pomoc mozda neko od vas ima ove delove pa ako mogu nekako da se ili trampimo ili da ih platim.

-A da li mozes nekako da mi nabavis (od nekog) bilo koju verziju ovih igara???-

[COLOR=blue]
Na vrh
crapy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj crapy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2004 u 19:48
ne bas, a ionako ti to ne mogu dostavit u sicg postom jer nikad nisam slao preko granice i bojim se da bi bilo problema
Na vrh
Arthas View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Arthas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2004 u 03:53
pa ok nije problem snacicu se vec nekako!!!
[COLOR=blue]
Na vrh
Arthas View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Arthas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2004 u 04:12

Joj ljudi pa zar niko na ovom forumu nema Blood omen 1, Soul River 1, Blood Omen 2, Soul River 2? Dajte ko ima nek se javi veoma sam zainteresovan!!!

[COLOR=blue]
Na vrh
Sroljo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sroljo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2004 u 22:58
Neznam imali blood omen 1 za pc ali ja ga imam za ps1 (na njemačkom) Skineš emulator i igraš ga samo grfika je iz prahistorije jer je to jedna od prvih igara za ps1
Na vrh
Blues-EXE View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blues-EXE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2004 u 23:58
Originalno postovano od strane Arthas Arthas piše:

Pa ono "Blood Omen 2" sam preso ne jednom nego 2 puta i mogu da ti kazem da je igra 'BABA ROGA' znaci ono nema sta nije dobro grafika, prica, likovi, povezanost sa igrom "Soul River" i jos mnogo sto sta, tako da sam odusevljen igrom pa sam kasnije saznao da ima i "Blood Omen 1" i plus da je pre nekoliko dana izasla i nova verzija "Legancy of Kain" gde igras sa dva glavna lika u isto vreme tj. sa Kain-om i sa Raziel-om (glavnom liku u igri "Soul River") to me jos vise odusevilo pa reko hajde da potrazim pomoc mozda neko od vas ima ove delove pa ako mogu nekako da se ili trampimo ili da ih platim.

<FONT style="BACKGROUND-COLOR: #333333" color=cyan>-A da li mozes nekako da mi nabavis (od nekog) bilo koju verziju ovih igara???-

Ehm ta se igra zove Legacy Of Kain: Defiance vec je izasla ali ima jednu caku igru mozes bez problema stavit na 1024*768 na grafickoj od 32 mb ali ce ti trzat isto ko i na 640*480 ako nemas barem 192 mb ddr ram memorije ako si zainteresovan javi ja je imam
Fission Maild
Na vrh
Arthas View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Arthas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2004 u 11:52

OK zainteresovan sam!Kako cemo da obavimo transakciju hocers da se menjamo za cd-e (za neku igru ili film?) ili $$??

P.S. Imam MSI GE-Force 4 sa 128mb kes memorije i Kingston ram memoriju od 512mb pa mislim da mi nece biti problem da je igram u toj rezoluciji!!!

[COLOR=blue]
Na vrh
Arthas View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Arthas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2004 u 11:53

Originalno postovano od strane crapy crapy piše:

ne bas, a ionako ti to ne mogu dostavit u sicg postom jer nikad nisam slao preko granice i bojim se da bi bilo problema

Pa ok zainteresovan sam!! Na koliko je cd-a?

[COLOR=blue]
Na vrh
Arthas View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Arthas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2004 u 11:55

U Zaje*o sam se!

[COLOR=blue]
Na vrh
Arthas View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Arthas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2004 u 11:56

Originalno postovano od strane Sroljo Sroljo piše:

Neznam imali blood omen 1 za pc ali ja ga imam za ps1 (na njemačkom) Skineš emulator i igraš ga samo grfika je iz prahistorije jer je to jedna od prvih igara za ps1

Sorry poruka je bila tebi namenjena!!! i ona glasi:                       Pa ok zainteresovan sam!! Na koliko je cd-a?

[COLOR=blue]
Na vrh
Sroljo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sroljo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2004 u 21:34
na jednom cd-u je pošalji katalog na hermelin.tuning@net4u.hr ( kopija će ti biti sa orginala )
Na vrh
Arthas View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Arthas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2004 u 03:54
Blues-EXE zainteresovan sam i za tvoju igricu!!!Javi mi se na pm da se dogovorimo please!!!
[COLOR=blue]
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,391 sekundi.