| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
trebam titlove i malo razumevanja |
Odgovori
|
| Korisnik | ||
panmarko
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Uploader
Pridružen: 04.Prosinac/Dec.2007 Lokacija: srbija do tokia Status: Offline Points: 390 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: trebam titlove i malo razumevanjaObjavljeno: 12.Ožujak/Mar.2008 u 14:29 |
|
|
molio bih prevodioce da ako je moguce postave titlove za neke nove filmove a ne da se prevode stari 5 ili 1o godina neznam kome to treeba?neki clanovi sa pravom traze titlove novih filmova jer je normalno da se to trazi a opet neki se javljaju da hocemo titl pre filma,pa nerazumem sta ce mi titl ako nemam film znaci da verovatno ljudi imaju film pa im treba prevod znaci da taj prevodioc treba da zna sta je izaslo od novih filmova i da ako hoce to prevede i postavi a ne da se javljaju i govore imam titl a nedam,pa sta postize tim verovatno da samo oni znaju.tolko od mene a filmovi su 1.carver 2.conspiracy 3.cold heart canyon i jos hvala kolegi tonhairu na eng prevodu samo meni a nadam se i ostalim clanovima vise pasu srp ili hrv prevodi pozdrav svima nadam se da nisam nikog povredio jer to mi nije bila namera jer vidim da kad se javi modelator njih 5 odma pisu bravo care banuj ga i tako to pa valjda je ovo forum gde moze da se kaze ko sta hoce a ne da se uvlacimo u d... nekom.da se razumemo nikog ja neteram na nista znaci to je dobra volja prevodioca ali ako se neko prihvati tog posla naka ga odradi kako valja
|
||
|
||
![]() |
||
jbt47
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 03.Lipanj/Jun.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 130 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2008 u 14:59 |
|
Ima dosta ljudi kojima trebaju prijevodi ne samo toliko starih filmova, već i starijih. Inače, stvar je svakog prevodioca da sam odluči što će prevoditi. A iz iskustva, smatram da su stariji filmovi mnogo kvalitetniji od novih. |
||
|
Vive l'amour
|
||
![]() |
||
cudak_31177
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!! Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: Ivanjica Status: Offline Points: 11760 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2008 u 15:12 |
|
Ne da se slažem sa tobom, nego ti skidam kapu! AKO JE NEŠTO NOVO, ILI MLAĐE, NE ZNAČI DA JE BOLJE, ILI PAMETNIJE |
||
|
|
||
![]() |
||
cudak_31177
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!! Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: Ivanjica Status: Offline Points: 11760 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2008 u 16:14 |
|
|
Mi smo još uvek mladi (relativno), i svesni šta je ispravno, a šta nije. Novitet...hahaha...a šta da radimo sa svim onim dobrim filmovima iz 90-tih godina? Zaboga, pa i to je matoro!
Ažurirao darije - 12.Ožujak/Mar.2008 u 22:58 |
||
|
|
||
![]() |
||
Sl08A
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 03.Kolovoz/Aug.2005 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 165 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2008 u 17:36 |
|
|
Eto da se i ja ukljucim. I ja bih rekao da su filmovi 90-tih odlicni i zato prevodim stare filmove. Retko danas srecem neke dobre nove filmove, mahom su puni animacije i efekata, a radnja filma, nigde, samo udri, leti i slicno i kraj i nista novo.
|
||
![]() |
||
tonihair
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 19.Listopad/Oct.2007 Lokacija: Macedonia Status: Offline Points: 90 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2008 u 18:01 |
|
|
Mislim da bi ocenili film kao dobar ili los trebalo bi najpre da ga odgledamo (ne mora do kraja
|
||
|
two beer or cela GAJBA Beer ??????
|
||
![]() |
||
cudak_31177
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2008 u 19:40 |
|
Izgleda da nemaš baš iskustvo sa starijim tetama. Ako je tako, oprosti mu Bože, ne zna šta propušta. Da naglasim, ne baba, već STARIJA TETA.
|
||
|
|
||
![]() |
||
srkis
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 15.Studeni/Nov.2005 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 1642 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2008 u 20:43 |
|
|
Sta se palite, tip vam je bacio zisku sam' tako...
A decku zacetniku posta jedan komentar od starijeg cike: ti taze filmovi ce biti, taj program prevode profesionalci koje placaju grosse pirati. Pa kad nekome od nas to padne saka mi to okacimo na sajt. Ono drugo, matoro, yebiga, to moramo sami da prevedemo (uglavnom). Ažurirao srkis - 12.Ožujak/Mar.2008 u 20:46 |
||
![]() |
||
cudak_31177
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2008 u 20:52 |
|
|
To si u pravu, ali ako ne odgovorimo na ovo, neko će ukapirati da je čovek u pravu, i reći će "Pa tako je, staro nije dobro, staro ne valja", što je velika glupost. Kakve veze ima dali je film star, ako ga nisi gledao? Za mene je "The Robe" novitet, iako mukica ima 55 punih godina. Šta treba, da ga nikad ne pogledam zato što je neki fensi batica odlučio da uspostavi novi sistem vrednosti? Što se mene tiče, prevodim 20 starih na jedan novi.
|
||
|
|
||
![]() |
||
panmarko
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
Pridružen: 04.Prosinac/Dec.2007 Lokacija: srbija do tokia Status: Offline Points: 390 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2008 u 21:32 |
|
|
evo da odgovorim na prozivanja.... prvo ja sam "63 godiste i nisam neki fensi batica i sto ste uhvatili za te stare filmove ako necete da prevodite nove filmove nemorate i niko vas ne tera da to uradite drugo dal je tebi bolja baba,tetka ili strina od devojke to je tvoja licna stvar trece po cemu je to u stara vremena bilo bolje mozda yugoslavia u kojoj neko zive i dalje cetvrto niko ovde ne pljuje po starim filmovima ali ako imam film star 5 ili 10 godina valjda imam prevod pa necu valjda da cekam 2 godine da neko okaci prevod za isti peto pa normalno je da su stariji filmovi kvaliteniji ali sta sad jel netreba da gledamo nove filmove jel hocete da kazete da nijedan nevalja? i nakraju ti prevodi sto starih filmova na jedan novi to je tvoj problem samo nemogu da svi misle kao ti
|
||
|
||
![]() |
||
cudak_31177
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2008 u 21:57 |
|
|
Godište ne određuje dali je neko fensi ili ne, to određuju stil i stavovi. I to više nije važno, pa se nećemo dalje vređati.
To, šta je nekome ovde potrebno, određuje većina, a ne pojedinac. Ja ne tražim da svi misle kao ja. Daleko bilo da je tako. Ali, ako malo pogledaš postove, videćeš da je ogromna (i mnogo veća) potražnja za titlovima starih filmova KOJI NE POSTOJE. Ako ti imaš titlove za sve stare filmove (kao što si napomenuo ("ako imam film star 5 ili 10 godina valjda imam prevod")), molim te okači ih apsolutno sve, pa ćemo posle rado svi da skočimo na novitete, i ispunjavamo pojedinačne želje. Do tada, adio Mare, i ti i ja nemamo šta da pričamo. I što se ja uopšte nerviram oko ovoga? Od sada preskačem ovakve postove, radim svoje i boli me pozadina šta ko priča. Ažurirao cudak_31177 - 12.Ožujak/Mar.2008 u 23:53 |
||
|
|
||
![]() |
||
panmarko
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2008 u 22:47 |
|
|
ma u redu je ljudi bolje da zatvorimo replike jer ovo nevodi nigde.necu se javljati vise pozdrav svima na forumu
|
||
|
||
![]() |
||
simbaleo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 31.Sijecanj/Jan.2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 111 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Ožujak/Mar.2008 u 09:22 |
|
|
Ok za te starije prijevode to je uredu ali gdje da skinem te stare filmove s kojih stranica.
ako netko ima da mi posalje prijevode nase za filmove od bud spencera i terence hil hvala svima unaprijed |
||
![]() |
||
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |