Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - ROUTER
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

ROUTER

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
garry1 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj garry1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: ROUTER
    Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2008 u 03:35
svaki titl koji ovaj lik stavi je pod HRVATSKI nema veze sa HRVATSKIM JEZIKOM jer ga provuče kroz ATITLOVE i pusti. Taj nema veze sa prevođenjem kao ni ja, a ako ga već hoćeš sa Srpskog u Hrvatski onda to napravi kako treba ili nemoj nikako.
Na vrh
Kayser Soze View Drop Down
Uploader
Uploader

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kayser Soze Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2008 u 19:49
da puno rijeci ostane pogotovo imena đek, majkl čikago, njujork itd itd ostane i ono da idemo da radimo da .... i jos neke stvari ...

e sad .. zato imate program koji se zove B3S Subtitler trenutno koristim 0.5.9 verziju koji je daleko napredniji od atitlova i onog scgtitlovi cini mi se da se tako zvao.... pogledajte skinite program .. iako mislim da vecina to zna al evo za svaki slucaj za one koi ne znaju program ispravi 90% i vise rijeci a i vrlo je lako dodavati nove...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,204 sekundi.