Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Gde nestanu titlovi koje posaljem?
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Gde nestanu titlovi koje posaljem?

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
pavlef View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pavlef Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Gde nestanu titlovi koje posaljem?
    Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2008 u 10:26
Poslao sam nekoliko titlova . Moram priznati da sam slab sa Engleskim i spor sa radom u WorkSub. i pored svih cimanja prijatelja i recnika, napravim titl koji nije na ovom sajtu ponudjen - Sutra dan se pojavi taj naslov ali sebe      (moj rad) ne vidim  i dalje ? Da li to neko prisvoji ? U sustini nije vazno, vazno je da sto vise ljudi dobije oraz na licu kada nadje ono sto hoce.  Net je globalno drugarstvo , zar ne? Ali opet kazem da se trudim da prevod bude tacan i sa dobrim vremenom! Da li mozda ne Uploadujem na pravom mestu?
Voleo bih da mi odgovorni sa sajta odgovore putem e-maila! Hvala.
TI MENI HILFE ?
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2008 u 00:23
Reći ćeš mi koji su prevodi u pitanju pa ću proveriti tvoje navode.
Znači, tačan naziv pod kojim si ih uplaod-ovao; još ako bi zano i približni datum, mada nije neophodno.
Na divx-titlovi.com prevodioci (ALI PRAVI) su svetinja i zaštićeni su kao beli medvedi, krađa titlova se oštro kažnjava....isto kao i svaki drugi vid prevara!!!

Ažurirao darije - 21.Sijecanj/Jan.2008 u 00:34
Na vrh
pavlef View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pavlef Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2008 u 01:14
npr:
 1) national treasure 2 - potraga za tajnim dnevnikom [2007]
 licno sam prevodio tekst koji sam nasao kod nekih RU. sajtova
(mogu vam uploudovati taj original na Engleskom )

2)Looney Tunes Back in Action WS (2003)
...je mozda sa ovog sajta ali je vreme bilo skroz neispravno i kako me je sin naterao da popravim tako sam i poceo da vam saljem svoje radove_korigovane tacne prevode )
3)superbad
4)hotrod
(filmovi 3. i 4. ista prica kao film 2.)
...Ma sa moje strane je sve COOL bitno je da mi ostanemo dobri Clap_ Sa moje strane ne bih vas opterecivao vise na ovu temu ( mozda sam ono pitanje  / temu  zapoceo u nekom trenutnom afektu ).... IDEMO DALjE - pozdrav iz Beograda !
TI MENI HILFE ?
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2008 u 02:10
Vrlo čudna stvar, da nijedan tvoj titl ne postoji. Ne verujem da su baš svi ovi bili duplikati i da su obrisani... Odgovorićeš mi na dve stvari:
-pod kojim nikom si postavljao prevode? Pitam ovo, jer si se koliko vidim registrovao tek 1. januara. Naravno, osim ako si pomenute prevode postavio u periodu između 1. i 20.
-da li si dobio povratni e-mail sa zahvalnicom za upload?

Zamolio bih te da mi pošalješ na PM ili kopiraš ovde taj e-mail, koji si dobio od sajta.
Takođe još nešto, upload-uj bilo koji prevod, za bilo koji film, čisto da proverimo da li ti upload radi.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2008 u 02:26
I još nešto: Evo tvoje teme, Catacombs 2007 , objavljene: 01.januara.2008 u 20:57, (http://www.divx-titlovi.com/Forum/forum_posts.asp?TID=16563&KW=)
Originalno postovano od strane pavlef pavlef piše:

Upravo sam postavio 'Katakombe'
Treba mi Christmas in Wonderland ako ko moze da mi dostavi
pavlef@yahoo.com

Nijedan uploadovani prevod za ovaj film nije pod tvojim nikom.
CATACOMBSMovie Master12/2/2007 6:17:48 PMSerbian
CATACOMBS 2007 DVDRIP XVID-DVFrouter12/10/2007 9:23:34 PMCroatian
CATACOMBS 2007 DVDRIP XVID-DVFCera112/2/2007 6:57:20 PMBosnian
CATACOMBS 2007 DVDRIP XVID-DVFbanisa200611/23/2007 11:49:29 AM-English-
CATACOMBS 2007 DVDRIP XVID-DVFmAyDaY1/10/2008 2:30:23 AMCroatian
CATACOMBS 2007 ENG DVDRIP [HUGO]nebeskiandjeo1/8/2008 4:18:40 AMSerbian

Ipak verujem da tvoji prevodi ne nestaju, nego ti jednostavno nešto dobro ne uradiš pri upload-u. Zamolio bih te još jednom, da proveriš inbox, da li imaš e-mail sa sajta i da upload-uješ neki prevod, probe radi.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2008 u 13:27
Šta bi kolega? Nema te? Ajde nemoj da si se uplašio, pa ne ujedamo mi....LOL

Ajde javi se, jer me baš me interesuje da rešimo tu misteriju nestanka tvojih prevoda....
Na vrh
Kayser Soze View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kayser Soze Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2008 u 04:34
pala mi je na pamet jedna stvar ...ako si zazipao u rar mozda ti nece uploadat jer ja stvarno ne znam koji je razlog ali ako stavim rar titl se jednostavno ne pojavi.... a kad stavim u *.zip sve je dobro ..

eto mozda nije to problem ali mozda i pomogne ... probaj zipat u zip ne u rar
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.