Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Igrice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Igre za play station 2
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Igre za play station 2

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Smallville55 View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Smallville55 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Igre za play station 2
    Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2008 u 14:44

Bok ljudi.Jel zna itko neku stranicu gdje se mogu downloadat igrice za play station 2.Ima na torrent spy ali ima mali izbor i nije bas nesto.Jel ima ko kakvu bolju stranicu?hvala unaprijed.
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2008 u 00:42
proveri ovde:
http://zamunda.net/browse.php?search=&cat=17&incldead=1

ali prvo registriraj se

Ažurirao icemaher - 18.Sijecanj/Jan.2008 u 00:47
Na vrh
sukis View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sukis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2008 u 17:19
imam i ja nekoliko igrica za sony 2 al ,ovaj sajt sigurno ima neke ili nema za downlod ili ne? bas me zanima jer nemogu da se registrujem.

Ažurirao sukis - 07.Travanj/Apr.2008 u 17:22
Da ljubav greje ja bih odavno bila mrtva .
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2008 u 22:10
takva je stranica ne pusta uvek za registraciju, ali kad uspes da se registriras onda imas veliki izbor igrica, preko 700igrica, PS1 i PS2
Na vrh
sappy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sappy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2008 u 12:36
Evo neki od linkova gdje se mogu naći igrice za PS2

http://games.katz.cd/search/ps2

http://wordpress.com/tag/ps2-games/

Nema na čemu....
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2008 u 14:23
http://www.torrentz.com/search?q=PS2+games
Na vrh
sappy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sappy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Svibanj/May.2008 u 15:38
http://game-freaks.net/index.html -  stranica na njemačkom, no vrlo dobra
http://ps2full.blogspot.com/ - ova pak na španjolskom, no igara ko blata....

Uživajte...
Na vrh
sukis View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sukis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Lipanj/Jun.2008 u 11:45
hvala pogledacu u toku dana
Na vrh
sukis View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sukis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Kolovoz/Aug.2008 u 00:02
katz je super nema sta nema  ja sam ne  esoft.in nasla gomilu igara i to skidam 2 linka odjednom 1 sa rapida  a 2 sa filefactory otpakujem , proverim na simulatoru za ps2 ako pokrene igricu znaci   radi ako ne ne rezi bolje- bacices disk . male igre sam rezala na obican disk  normalno. hvala za katz SAPPY Clap
Na vrh
convict View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj convict Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Listopad/Oct.2008 u 00:54
a jeli zna neko gdje se ovaj simulator za ps2 moze naci?
Na vrh
Masso View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Masso Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Svibanj/May.2009 u 13:34

Ovde mozes da nadzes dosta igrica za PS2 i za PC takodze.

EDIT: reklamiranje zabranjeno, šalji mu na pm...

Ažurirao bubba ho-tep - 01.Svibanj/May.2009 u 15:28
ZATKO
Na vrh
VladoKc View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj VladoKc Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Svibanj/May.2009 u 20:16
Znam da nije tema,ali zna netko dobru stranicu za skidanje torrenti x360 igara. znam za xbox sky,dali ima koja druga ??? Puno hvala.
ki pa drago?
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Svibanj/May.2009 u 20:44
ako zna neko odgovorice ti na pm. Ovde vise zakljucujemo temu jer nije u skladu sa pravilima.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.