| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
vapaj za pomoc |
Odgovori
|
| Korisnik | |
belacsn
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 08.Prosinac/Dec.2007 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 4 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: vapaj za pomocObjavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2008 u 18:43 |
|
da se obratim za pomoc svima koji mogu da pomognu.jel, download radi, ja skidam filmove, i ocekujem prevode,ali nikako da se pojave. ima ovde novih filmova za koje ce sigurno biti prevoda, ali ima i od pre par godina, za koje obzirom da se do sada nisu pojavili, sumnjam i da hoce.
zato molim osobe koje su u stanju da pronadju ove filmove i ako su u stanju da ih prevedu i postave na sajt. bio bih veoma zahvalan. filmovi su u najmanju ruku solidni i nisje gubljenje vremena pogledati ih, a nisam bas toliko dobar sa engleskim jezikom da bih ih sam prevodio. zato ako ima neko ko moze i hoce, imace moju zahvalnost, a ko zna, mozda jos neko juri ove titlove. FIlmovi o kojima se radi su: Blonde.Ambition.2007.DVDSCR.XviD Blood.Car.2007.DVDRip.XviD-DOMiNO Bloodlines - DVDRIP.AVI City.Of.Rott[2006]DvDrip.AC3[Eng]-aXXo Cold.and.Dark[2005]DvDrip[Eng]-aXXo Ghost.Game.DvDrip.AC3[Eng]-aXXo Grindin.2007.DVDRip.XviD(MS_RG-Release) Hack.2007.DVDRip.XviD-VoMiT Jack.Ketchums.The.Girl.Next.Door.2007.DvDRip.AC3 5.1-FxM Puzzlehead[2005]DvDrip[Eng]-aXXo Shredderman.Rules[2007]DvDrip[Eng]-aXXo simon says Swarmed[2005]DvDrip.AC3[aka.Wasps][Eng]-aXXo The Comebacks[2007].CAM.XViD.NeRoZThe. Storm.Warning.DVDRip.XviD-BeStDivX The.Attic.2008.DVDRip.XviD-DOMiNO Poor.Boys.Game.2007.FESTiVAL.DVDRip.XviD-iNViCTA Unapred zahvalan |
|
![]() |
|
pejafor3
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2008 u 21:18 |
|
Obrisi ti to sve sa diska, cisto da se ne mucis sa prevodima.
|
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2008 u 22:18 |
|
To je najgore sto covek mora da skida pa brise.Ja zato prvo vidim da li ima prevod,pa onda skidam
|
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |