vapaj za pomoc
Web: Titlovi.com
Kategorija: TITLOVI / PREVODI
Ime foruma: Najave, ispravke, obavještenja...
Opis foruma: Razgovori o titlovima, najave, postavljanje, zamjene, ocjene, komentari...
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=16608
Datum ispisa: 15.Lipanj/Jun.2026 u 02:24 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: vapaj za pomoc
Objavio: belacsn
Tema: vapaj za pomoc
Datum objave: 04.Sijecanj/Jan.2008 u 18:43
da se obratim za pomoc svima koji mogu da pomognu.jel, download radi, ja skidam filmove, i ocekujem prevode,ali nikako da se pojave. ima ovde novih filmova za koje ce sigurno biti prevoda, ali ima i od pre par godina, za koje obzirom da se do sada nisu pojavili, sumnjam i da hoce. zato molim osobe koje su u stanju da pronadju ove filmove i ako su u stanju da ih prevedu i postave na sajt. bio bih veoma zahvalan. filmovi su u najmanju ruku solidni i nisje gubljenje vremena pogledati ih, a nisam bas toliko dobar sa engleskim jezikom da bih ih sam prevodio. zato ako ima neko ko moze i hoce, imace moju zahvalnost, a ko zna, mozda jos neko juri ove titlove.
FIlmovi o kojima se radi su:
Blonde.Ambition.2007.DVDSCR.XviD Blood.Car.2007.DVDRip.XviD-DOMiNO Bloodlines - DVDRIP.AVI City.Of.Rott[2006]DvDrip.AC3[Eng]-aXXo Cold.and.Dark[2005]DvDrip[Eng]-aXXo Ghost.Game.DvDrip.AC3[Eng]-aXXo Grindin.2007.DVDRip.XviD(MS_RG-Release) Hack.2007.DVDRip.XviD-VoMiT Jack.Ketchums.The.Girl.Next.Door.2007.DvDRip.AC3 5.1-FxM Puzzlehead[2005]DvDrip[Eng]-aXXo Shredderman.Rules[2007]DvDrip[Eng]-aXXo simon says Swarmed[2005]DvDrip.AC3[aka.Wasps][Eng]-aXXo The Comebacks[2007].CAM.XViD.NeRoZThe. Storm.Warning.DVDRip.XviD-BeStDivX The.Attic.2008.DVDRip.XviD-DOMiNO Poor.Boys.Game.2007.FESTiVAL.DVDRip.XviD-iNViCTA
Unapred zahvalan
|
Odgovori:
Objavio: pejafor3
Datum objave: 04.Sijecanj/Jan.2008 u 21:18
Obrisi ti to sve sa diska, cisto da se ne mucis sa prevodima.
|
Objavio: AcaNDr
Datum objave: 04.Sijecanj/Jan.2008 u 22:18
To je najgore sto covek mora da skida pa brise.Ja zato prvo vidim da li ima prevod,pa onda skidam
------------- I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren
|
|