| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Potrebna pomoc oko titlova.. |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Jureks
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Active member
Pridružen: 08.Kolovoz/Aug.2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 153 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Potrebna pomoc oko titlova..Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2007 u 12:02 |
|
Pozdrav svima.. Ovako..trazim titlove za film "A nightmare in Elm Street 3" i nasao sam samo jedne titlove koji valjaju za moju verziju filma..ali na engleskom. A imam i nekoliko verzija na nasem jeziku koje sam skinuo sa naseg nam dragog foruma/site-a.. al vrijeme bas ne pase..Sad bih ja te titlove na nasem malo pomaknuo vrijeme..da bude kao ovaj engleski titl.. Probao sam to namjestit u SW-u..ali nikako ne ide..pocetak je dobar..pa onda malo fula..pa dobro itd do kraja filma.. Pa sam htio pitat dal bi netko malo iskusniji mogao uskladit vremena engleskog i naseg titla.. Postavit cu link pa ako netko ima volje da mi pomogne..bio bih zahvalan.. Hvala svima!
U ovom su file-u 2 titla..ovaj na engleskom koji je u skladu sa mojojm verzijom filma..i ovaj nas koji bi trebalo uskladit..
Hvala svima i Sretan Bozic! Ažurirao Jureks - 25.Prosinac/Dec.2007 u 12:03 |
|
![]() |
|
pejafor3
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2007 u 13:59 |
|
Ja cu ti pomoci sa savetima kako da odradis u SW. Niko ti to nece uskladjivati ako nema taj film.
Ne treba ti engleski titl. SELEKTUJES ceo titl. Kako izgovore prvu rec, stisnes pauzu, potom stisni ALT+M. Potom ides do sledeceg mesta gde ti fula. Od tog mesta selektujes opet titl do kraja i opet stisnes ALT+M, potom ides do sledeceg mesta gde ti fula i tako jedno 5 puta ponovis sve. Zvuci tesko i glupavo i komplikovano. Ali u stvari ces za 10-15 minuta resiti problem i prilagoditi titl. Ako te nesto nije jasno, ja cu ti pomoci ali kroz PM. Slobodno me pitaj. Jedini problem je sto je danas utorak. A ja utorkom vracam Popaju dug od prosle nedelje za pljeskavice. Znaci moras cekati sredu 0:01. Salim se. Pozz. Pera Zdera Ažurirao pejafor3 - 25.Prosinac/Dec.2007 u 14:02 |
|
![]() |
|
Jureks
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 08.Kolovoz/Aug.2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 153 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2007 u 14:39 |
|
Hvala lega! Ovo stvarno ide..hehe.. :d
|
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2007 u 15:00 |
|
Peja, legenda si!!!!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |