| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
DODATAK, VAZNO! kingdom proper r5 mvs !!! |
Odgovori
|
| Korisnik | |
xW0Lf
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: DODATAK, VAZNO! kingdom proper r5 mvs !!!Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2007 u 15:32 |
|
u prevodu koji je poceo da kruzi, nedostaju delovi koje izgovaraju (verovatno) arapi... tj. strani jezik ne-engleski nije preveden...
nasao sam *.srt fajl koji sadrzi te ne-engleske delove prevedene na engleski.... trenutno sam u velikoj frci na poslu pa me mrzi da se sa time zezam.. ali ako ima nekoga ko tezi perfekciji... neka iskoristi prilozeni fajlic da ga ugradi u vec postojeci prevod, kako bi bio 100% kompletan.. Ponavljam, u pitanju su recenice koje nisu prevedene sto je i za ocekivati.. jer malo ko zna arapski ili koji vec.... www.divx-titlovi.com/cgi-bin/uploads/20071129_153020_mvs-king_eng_pa.rar |
|
|
ko se boji vuka jos... tri za gros... tri za gros... vuka se ne bojim ja tralalala :) :) :)
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |