Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kung Fu Filmovi
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Kung Fu Filmovi

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Kung Fu Filmovi
    Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2007 u 01:43
Ala će theacidwiz da se oduševi..... Bravo legendo!!!!
Na vrh
batistuta View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj batistuta Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2007 u 12:59
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Ala će theacidwiz da se oduševi..... Bravo legendo!!!!

Wolverine je meni iznenadio sa jackie chan kad je preveo Dragons forevar...samo produzi.....

Film Legend of twins dragons ne postoji na imdb cudno.....
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2007 u 13:39
Mnogo azijskih filmova ne postoji na IMDb-u... Nije ovo prvi koji se ne može naći....
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2007 u 20:40
http://www.imdb.com/title/tt0105399/
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
batistuta View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj batistuta Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2007 u 02:38
Originalno postovano od strane Kneginja Kneginja piše:

http://www.imdb.com/title/tt0105399/

Big smile nije taj film ovaj je nov iz 2007
Na vrh
batistuta View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj batistuta Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Listopad/Oct.2007 u 04:32
Originalno postovano od strane wolverine wolverine piše:

Preveo sam i postavio moj omiljeni film iz detinjstva :

Shaolin Chamber Of Death (1976) poznatiji kao Drvene lutke Saolina sa mladim Dzeki Chenom

Ovo sam uglavnom preveo na slusanje (kineski engleski koji me je malo namucio) i uz pomoc fucking bugarskog titla, jer nijedan drugi nigde nisam uspeo da nadjem.

ljubitelji Shaolin kung fua - enjoy!!!

Imam ja te filmove od vreme VHS samo sto su zaljepeni titlovi..
Ako si ljubitel Jackie Chana evo ja cu ih prepisati a ti ostalo od njega prevedi...
Na vrh
wolverine View Drop Down
Translator
Translator
sex addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj wolverine Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Listopad/Oct.2007 u 02:49
 Bati-gol pa gde si krio te kasete toliko dugo.
 Nisam toliki fan dzeki chena, ali te starije filmove volim. narocito ako su prikazane dobre borbe (jer treniram kung fu par godina, pa mi dodje ko lektiraBig smile)
bilo bi sjajno ako te ne mrzi da skines prevode za ova 3 filma za sad, a ja cu Darija da teram da skine filomove (sisa ima adsl).

The Fearless Hyena

Snake & Crane Arts of Shaolin

Dragon Fist

ili ako imas jos neki shaolin film na vhs-u, bilo bi super da preporucis jos  nesto.

poz

rock'n'roll is about emotions,
punk rock is about attitude,
hardcore is a way of life!
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Listopad/Oct.2007 u 02:58
a jel ima netko pobjednici i grijesnici???
Na vrh
wolverine View Drop Down
Translator
Translator
sex addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj wolverine Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2007 u 02:17
 ja ne. kako se zove u originalu?
Na vrh
eat your soup View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eat your soup Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2007 u 21:50
7 Grand Masters
Ashes Of Time
Drunken Tai-Chi
Duel To The Death
Kung Fu Cult Master
Legend Of Twins Dragon
Once Upon a Time in China
Shaolin And Wutang
Snake & Crane Arts of Shaolin
The 36th Chamber of Shaolin
The Bride with White Hair
The Prodigal Son
Twin Warriors

Ove ja imam

Na vrh
wolverine View Drop Down
Translator
Translator
sex addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj wolverine Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Studeni/Nov.2007 u 03:47
    A imate li prevode za vecinu ovih filmova? Nebitno, engleski, ruski, bugarski?
Uploadujte ako imate, sem za

Legend Of Twins Dragon
The 36th Chamber of Shaolin
Twin Warriors,
          njih imam

Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Studeni/Nov.2007 u 04:01
a jel ima netko pobjednici i grijesnici???

Originalno postovano od strane wolverine wolverine piše:

ja ne. kako se zove u originalu?

to je ovaj lega,nabavio sam ga nakon dugo vremena,zanimljiv filmicBig smile

winners and sinners

Ažurirao dejan-sl - 18.Studeni/Nov.2007 u 04:03
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
aca_coa View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aca_coa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2007 u 10:34
Skinuo sam ova dva:

1. Clan of the White Lotus aka Fist of White Lotus
2. The Kid with the Golden Arm

Imam ENG titlove, tako da cu sad pokusati da ih prevedem do nedelje uvece. Trebaju mi za ponedeljak.

P.S. Da li se neko seca originalnog imena filma "Grom Osice"? Znam da su tu neki dedica, neki klinac i taj glavni lik, kosmat, uglavnom, valjda u nekoj tuci ubiju malog, pa ovaj podivlja kao zver, pa pocne da im cupa kosu s glave, da jede sve zivo :)
Bio sam do video kluba koji je nekada davno to ima na VHS-u, potrazice po arhivi ako uspeju da nadju.
Na vrh
pekohn View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pekohn Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Prosinac/Dec.2007 u 11:35

gde mogu naci linkove za te filmove??nov sam na forumu pa nemam pojma,gde da trazim...

Ažurirao pekohn - 30.Prosinac/Dec.2007 u 19:01
Na vrh
aca_coa View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aca_coa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Prosinac/Dec.2007 u 18:17
Clan of the White Lotus je preveden, bice okacen titl.
Na vrh
batistuta View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj batistuta Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2008 u 04:03
Citiraj http://www.kloofy.net

nema tu sto nema od Chinesse kung fu
Na vrh
timiljko1 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj timiljko1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2008 u 10:27
dali neko zna naziv filma kung fu na kraju filma secam se radnje biju se dva lika i jedan nabija drugog na koplje zatim ga pomera sa koplj i u koplju nalazi neke dijamante ili tako nesto u tom filmu ima jedan lik koji stalno prdi.Glavna uloga mislim da je mladi Dzeki Chen mozda je to jedan od prvih njegovih filmova
Na vrh
joya View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj joya Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Srpanj/Jul.2008 u 13:59
Ja sam okacio jos dva prevoda iz one Jackie Chanove kolekcije za Fearless Hyena 1 i 2. A i ja to imam sve na kasetama pa prevodim dalje. I vec sam negdje okacio ovaj projekat u temi titlovi koji dolaze.
Nije ko što nije, jer da jeste bilo bi, a nije!
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Srpanj/Jul.2008 u 14:30
Da,da kolega jesi... Svaka ti čast i hvala.
Na vrh
goran-k View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj goran-k Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Kolovoz/Aug.2009 u 23:31
Originalno postovano od strane aca_coa aca_coa piše:

Skinuo sam ova dva:

1. Clan of the White Lotus aka Fist of White Lotus
2. The Kid with the Golden Arm

Imam ENG titlove, tako da cu sad pokusati da ih prevedem do nedelje uvece. Trebaju mi za ponedeljak.

P.S. Da li se neko seca originalnog imena filma "Grom Osice"? Znam da su tu neki dedica, neki klinac i taj glavni lik, kosmat, uglavnom, valjda u nekoj tuci ubiju malog, pa ovaj podivlja kao zver, pa pocne da im cupa kosu s glave, da jede sve zivo :)
Bio sam do video kluba koji je nekada davno to ima na VHS-u, potrazice po arhivi ako uspeju da nadju.

molim te, ako si ikako uspeo da nadjes "grom osicu" da mi kazes originalni naslov filma, ja ga isto ocajnicki trazim Smile
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.