Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Iz 5 dvd na 1 dvd
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Iz 5 dvd na 1 dvd

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
simbaleo View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj simbaleo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Iz 5 dvd na 1 dvd
    Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2007 u 13:16
imam 6 dvd s nekim spotovima e sad bih ja htjeo da izdvojim samo neke spotove i napravim jedan dvd na koji je to nacin najbolje i najjednostavnije izvesti i s kojim programima i naravno da ne moram ponovo da kodiram dvd

ako ima neki tutorijal jos bolje

hvala unaprijed
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2007 u 15:20
Nadam se da sam te razumeo, ako ne ispravi me. Imaš 6 DVD-ja sa DivX sadržajem....? Mislim, spotovi su u DivX formatu?
Na vrh
simbaleo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj simbaleo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2007 u 18:29
imam 6 dvd(original tj snimak s originala) a ne divx i sad bih htjeo da napravim jedan dvd s spotovima koji me zanimaju
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2007 u 19:36
Hm, to zaista nisam nikad radio, ali recimo: programom CloneDVD možeš iz DVD-ja izvaditi delove koji ti trebaju (VOB-ove). E sad, ja sam radio spajanje dva DVD filma na jedan (imaš uputstvo ovde) programom DvdReMake. Takođe, pravio novi meni na DVD-ju , DVD-lab-om... ( i za to imaš uputstvo ovde)... E sad, ovo tvoje za spajanje više pojedinačnih delova....
Ne znam, prostudiraj malo sve ovo, pa vidi da li ti može nešto pomoći...

I još nešto, ti ćeš CloneDVD-jem imati dosta VOB-ova.... mogao bi sve njih recimo da ubaciš u NeroVision-on i naparaviš tvoj meni (izbornik) i kompletan DVD....
...recimo...
Na vrh
simbaleo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj simbaleo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2007 u 19:41
hvala pokusat cu
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2007 u 23:56
mozes i sa dvd decrypterom da izbacis chaptere sa omiljenih spotova iz DVD kojih hoces nadvor kao vob fajlovi, i posle naravno iskonvertuj sa nekim programom kao nero vision. ali prvo kad pustis dvd decrypter idi na mode i selektuj IFO. i ce ti izaci svi chapteri i titlovi tako da ces moci svi koje zelis spotove prebaciti kao posebni vob file-ovi. pozdrav 
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Listopad/Oct.2007 u 01:40
Da, naravano možeš i sa DVD Shrink-om.... Izbor je na tebi.
Na vrh
simbaleo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj simbaleo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Listopad/Oct.2007 u 09:23
DECKI HVALA SVIMA BUDEM PROBAO.
 DALI SE ONAD TI VOBOVI OPET MORAJU KONVERTOVATI ILI NE I KOKO TRAJE TAJ PROCES
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.