Iz 5 dvd na 1 dvd
Web: Titlovi.com
Kategorija: HI-TECH i informatički svijet
Ime foruma: Software
Opis foruma: Za sva pitanja, probleme i diskusije o programima.
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=15405
Datum ispisa: 09.Lipanj/Jun.2026 u 02:38 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Iz 5 dvd na 1 dvd
Objavio: simbaleo
Tema: Iz 5 dvd na 1 dvd
Datum objave: 19.Listopad/Oct.2007 u 13:16
imam 6 dvd s nekim spotovima e sad bih ja htjeo da izdvojim samo neke spotove i napravim jedan dvd na koji je to nacin najbolje i najjednostavnije izvesti i s kojim programima i naravno da ne moram ponovo da kodiram dvd
ako ima neki tutorijal jos bolje
hvala unaprijed
|
Odgovori:
Objavio: darije
Datum objave: 19.Listopad/Oct.2007 u 15:20
Nadam se da sam te razumeo, ako ne ispravi me. Imaš 6 DVD-ja sa DivX sadržajem....? Mislim, spotovi su u DivX formatu?
-------------
|
Datum objave: 21.Listopad/Oct.2007 u 18:29
|
imam 6 dvd(original tj snimak s originala) a ne divx i sad bih htjeo da napravim jedan dvd s spotovima koji me zanimaju
|
Datum objave: 21.Listopad/Oct.2007 u 19:36
Hm, to zaista nisam nikad radio, ali recimo: programom CloneDVD možeš iz DVD-ja izvaditi delove koji ti trebaju (VOB-ove). E sad, ja sam radio spajanje dva DVD filma na jedan (imaš uputstvo ovde) programom DvdReMake. Takođe, pravio novi meni na DVD-ju , DVD-lab-om... ( i za to imaš uputstvo ovde)... E sad, ovo tvoje za spajanje više pojedinačnih delova.... Ne znam, prostudiraj malo sve ovo, pa vidi da li ti može nešto pomoći...
I još nešto, ti ćeš CloneDVD-jem imati dosta VOB-ova.... mogao bi sve njih recimo da ubaciš u NeroVision-on i naparaviš tvoj meni (izbornik) i kompletan DVD.... ...recimo...
-------------
|
Datum objave: 21.Listopad/Oct.2007 u 19:41
Objavio: icemaher
Datum objave: 21.Listopad/Oct.2007 u 23:56
|
mozes i sa dvd decrypterom da izbacis chaptere sa omiljenih spotova iz DVD kojih hoces nadvor kao vob fajlovi, i posle naravno iskonvertuj sa nekim programom kao nero vision. ali prvo kad pustis dvd decrypter idi na mode i selektuj IFO. i ce ti izaci svi chapteri i titlovi tako da ces moci svi koje zelis spotove prebaciti kao posebni vob file-ovi. pozdrav
|
Datum objave: 22.Listopad/Oct.2007 u 01:40
Da, naravano možeš i sa DVD Shrink-om.... Izbor je na tebi.
-------------
|
Datum objave: 22.Listopad/Oct.2007 u 09:23
DECKI HVALA SVIMA BUDEM PROBAO. DALI SE ONAD TI VOBOVI OPET MORAJU KONVERTOVATI ILI NE I KOKO TRAJE TAJ PROCES
|
|