Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pa dobro, dokle više? ...po milioniti put
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Pa dobro, dokle više? ...po milioniti put

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
Minal View Drop Down
Active member
Active member

"izgubljen"

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Minal Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Pa dobro, dokle više? ...po milioniti put
    Objavljeno: 11.Listopad/Oct.2007 u 09:31

A ko ce meni reci sta ima ovaj mamlaz "nebeskiandjeo" od toga sto je uzeo moj titl za film Return To House On Hounter Hill, koji je radjen u ijekavici, prekucao zadnju liniju titla gdje je moj potpis i uploadirao ga pod srpski jezik, a da nista drugo nije promjenio? Cak nijednu rijec nije prepravio na ekavicu. Ja stvarno ne razumijem te ljude, od kojeg li oni kompleksa pate? Svjestan sam toga da kad stavim titl na internet da ce biti ljudi koji ce ga uzeti, da on vise nije samo moj vec je dostupan svima i da mogu raditi od njega sta god hoce, da ce ga prepraviti na svoj jezik i nikad mi to nije smetalo. Ali ovakve stvari mi smetaju. A smetaju mi samo zato sto ne razumijem bit takvog cina. Zar ce dobiti 100 eura na osnovu prosjeka titlova pod srpskom, hrvatskom, slovenskom, bosanskom zastavom? Pa de onda i meni javi adresu toga koji ti toliko placa pa da i ja zaradim tako sto cu kupiti tudje titlove i podvaljivati ih pod svojim imenom. Sto nas par ovdje koji se trudimo da ovakvi mamlazi pogledaju film sa kvalitetnim prevodom moramo biti dezurne budale?

POZDRAV
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Listopad/Oct.2007 u 09:35
Minal druze, razmisli malo.

Ako ADMINISTRATOR krade, zasto ne bi krali i ostali??

LOPOV JE USTOLICEN ZA ADMINISTRATORA PRE MESEC DANA.
Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Listopad/Oct.2007 u 09:45
@Minal   Pobrisao sam kradene titlove od tog nebeskiandjeo ,,, i dao sam mu zuti ,,, neka postavi samo jos jedan kraden ili titl gde je obrisano ime prevodioca i dobice jos jedan zuti ,,,
A bude li se pravio pametan dobice i ban ,,,
Kad god primetis neki kraden titl prijavi nam da bi mogli srediti ,,, Pozdrav!
Na vrh
Minal View Drop Down
Active member
Active member

"izgubljen"

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Minal Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Listopad/Oct.2007 u 09:45
panonski, vjeruj mi da mi kradja uopste ne smeta. Nikad mi nije smetala, ali kad vidim da se potrudio pa prepravio moj titl na jezik koji mu pase. Dakle i on se na neki nacin potrudio da nesto uradi. I to je sasvim u redu i nemam nista protiv toga, mada ga nije preveo sa engleskog. Samo ne razumijem bit ovakvog cina i ovakvog nacina kradje. Stvarno ljudi, u cemu je poenta? Naravno da nisam prvi sa cijim je titlom ovakvo nesto uradjeno i da se to puno puta i ostalima desilo, pa vas pitam jeste li ikad uspjeli saznati sta ovakvi imaju od toga?

POZDRAV
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Listopad/Oct.2007 u 09:52
Originalno postovano od strane Dr Koks Dr Koks piše:

Kad god primetis neki kraden titl prijavi nam da bi mogli srediti ,,, Pozdrav!

Ja primecujem svakodnevno kradene, duplirane i multiplicirane titlove naseg ADMINISTRATORA.

I uploadane na pogresnom jeziku ili sa pogresnim naslovom.

A u zadnje vreme (od kako ima opciju brisanja) naprasno nestaju autorski titlovi sa sajta.

I dokle tako?

Budale prijavljuju, a on nastavlja po svome.

@minal: to nije prvi puta da nebeski andjeo brise potpise autora.

Ažurirao panonski govnar - 11.Listopad/Oct.2007 u 09:53
Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Listopad/Oct.2007 u 09:55
Vidi, ja se zaista trudim ,,, ali mi treba pomoc clanova tj originalnih prevodioca koji najbolje primete sta im je ukradeno ,,,

Ti samo pisi tamo gde je predvidjeno sta smatras da ne valja a ja cu nakon provere brisati ,,,

Ažurirao Dr Koks - 11.Listopad/Oct.2007 u 09:55
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Listopad/Oct.2007 u 10:04
Uopste tvoj trud ne dovodim u pitanje, Koks.

O drugom je rec.

edit:  Mislim stvarno, sto bi se trudio i brisao ako uprava tolerise kradju??

Ažurirao darije - 11.Listopad/Oct.2007 u 13:22
Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Listopad/Oct.2007 u 10:07
Ajde onda lepo ispisi sta je pokradeno da resim ,,,
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Listopad/Oct.2007 u 10:18
Mislis da je to resenje?

Pre mesec dana, na zatvorenom topicu za prevodioce imali smo veliku raspravu o STEPPENWOLFU i njegovim sranjima na uploadu titlova. Tada jos nije bio administrator.

Meni je dejan_sl tada zapretio izbacivanjem sa foruma, a par dana kasnije STEPPENWOLF je unapredjen u administratora.

Ne radi se samo o kradji, radi se o svim mogucim, rekao bih namernim greskama da se upropasti baza titlova.

A vrlo me zanima sta je ispravljeno otkad ste vas dvojica administratori, jer, koliko ja vidim, sve je po starom.
Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Listopad/Oct.2007 u 10:32
Sta je to po starom svega ti ,,, polomio sam se i ovo sve da procitam i pobrisem duplo a sad si se ti nasao pametan da omalovazavas moj rad ,,,

Mogu samo da kazem sta sam ja uradio ,,,
Pobrisao sam sve duple prevode od sledecih slova:
[a] [c] [d] [e] [f] [g] [h] [j] [k] [m] [n] [o]

[q] [r] [x] [y] [z] [brojevi]

Sve kradene titlove (za koje sa video da to jesu. to ne znaci da su svi pobrisani), plus titlove za serije koji su pokradeni sa PO ,,, do duse te serije takodje radim trenutno uz pomoc kolega sa Prijevoda Online ,,, a tu ce mi pomoci Pejafor3 kako smo se juce dogovorili ,,,

Svaki titl na koji sam naisao da je na vise cd-a a postavljeni su odvojeno sam obrisao, naravno osim ako je slucaj da je titl jedini na sajtu pa sam ostavio (ovo radim od jutros i jos nije zavrseno ,,, bice danas ,,,).

Ovo je cisto da clanovima podnesem izvestaj sta sam ja uradio ,,,

edit: za sav rad su znali stalni admini kojima sam izvestavao sta sam radio ,,,

Ažurirao Dr Koks - 11.Listopad/Oct.2007 u 10:42
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Listopad/Oct.2007 u 10:46
Originalno postovano od strane Dr Koks Dr Koks piše:

Sta je to po starom svega ti ,,, polomio sam se i ovo sve da procitam i pobrisem duplo a sad si se ti nasao pametan da omalovazavas moj rad ,,,

Mogu samo da kazem sta sam ja uradio ,,,
Pobrisao sam sve duple prevode od sledecih slova:
[a] [c] [d] [e] [f] [g] [h] [j] [k] [m] [n] [o]

Ja o svojoj pameti nisam govorio. Ali:

- srpski titlovi pod hrvatskom zastavicom i dalje su tamo

- hrvatski titlovi pod srpskom zastavicom takođe

- titlovi za 2CD koji su u stvari ustvari 1CD isto su na starom mestu

- banisin ''autorski'' prevod ukraden od clana rvalsorim i dalje je tamo

- svi STEPPENWOLFOVI duplikati 'preuzeti' od kneginje, DoDo i    batistute i dalje su tamo

I dosta od nabrojanog je bas pod slovima f,g,h,l

Dakle? Sta si ti to uradio?
Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Listopad/Oct.2007 u 10:53
Mnogo si bre bezobrazan ,,, ajde ti pregledaj 30 000 titlova ,,, pa da vidim sta bi ti uradio ,,,

A jel ja mogu da menjam zastavice, NE MOGU ,, a ne zelim da brisem autorski prvod i postavljam pod mojim imenom ,,,

Kad budes imao neke argumente onda nesto reci ,,, mislim da sam dobar posao odradio ,,,

Ažurirao Dr Koks - 11.Listopad/Oct.2007 u 10:55
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Listopad/Oct.2007 u 11:01
Cuj Koks, ako ti nista od svega nabrojanog ne mozes da popravis, onda ne vidim svrhu tvog rada.
Imam sve argumente u ruci, zato i pisem ovo.
Nije se tesko snaci sa bazom titlova, ako si s njom imao posla kao ja.

Ne kazem da se nisi naradio, samo vidim da ce clan umesto hrvatskog autorskog titla za 2CD (kao sto pise) skinuti srpski za 1 CD sa obrisanim potpisom prevodioca. Tako je bilo i pre. Nista se nije promenilo.

Ažurirao darije - 11.Listopad/Oct.2007 u 13:19
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Listopad/Oct.2007 u 11:14
Pazi ovako: za razliku do pre par godina kad je ovde postojala autokratija, danas je mnogo drugačije... Admin i mod tim rade zajedno i dogovorom rešavaju neke stvari - da ne kažem sve stvari. Ne kažem da je baš uvek konsenzus...
Iz razloga jer Deki i ja ne možemo sve sami, pao je dogovor da se uzmu ljudi koji će srediti malo bazu... Dogovorom je odlučeno da to budu dr Koks i STEPPENWOLF. Stojim iza tih ljudi, jer im verujem, ali takođe prihvatam svaku tvoju, ili bilo čiju drugu sugestiju na pogrešan rad ove dvojice!!! Imam uvida u to šta je brisano, ali zaista nisam svaki obrisani prevod ponaosob proveravao (zašto bi onda postavljali druge ljude)... Zato i postoje drugi članovi koji imaju dobre namera prema sajtu, da prijave pogreške, a ja ili Deki ćemo ih već ispraviti...
Prijavi sve nove duplikate ili pogrešno izbrisane titlove....
I još nešto: neću ovde tolerisati nikakvo ponižavanje i vređanje drugih ljudi!!!!!!!Ovaj put samo slovo na monitoru....
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Listopad/Oct.2007 u 11:19
Originalno postovano od strane darije darije piše:

I još nešto: neću ovde tolerisati nikakvo ponižavanje i vređanje drugih ljudi!!!!!!!Ovaj put samo slovo na monitoru....

Neces ni imati prilike. Ja vise necu pisati o ovome.

Ali:

lopov je lopov i kradja je kradja.
To nije vredjanje i ponizavanje nego cinjenica.
Ako ce neko svaki dan iznova praviti iste greske, sve manje ljudi ce ih prijavljivati. Jer nema svrhe.
Toliko.

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Listopad/Oct.2007 u 11:35
Ima svrhe, veruj mi... Nemoj da ti sujeta ispliva na površinu, reci mi tačno taj i taj je "maznut" od tog i tog, kao i do sad... I BIĆE ISPRAVLJENO!!!!
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Listopad/Oct.2007 u 11:40
Nema sujete, ja sam profesionalac.

Slazem se, prijavicu i bice ispravljeno. Danas.

Sutra ce on postaviti novi...

Sve smo to vec prosli: ja sam prijavljivao, koks je brisao, steppenwolf je postavljao sve nove i nove.

i nove.

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Listopad/Oct.2007 u 11:51
Još nisi otkrio o čemu se radi....
Sredićemo sve, nemoj da se sekiraš i nerviraš....Čekamo SIPU da potvrdi ono što si rekao i STEPPENWOLF - a takođe.... Dok njih dvojicu ne suočimo, džaba nam priče....

Ažurirao darije - 11.Listopad/Oct.2007 u 13:22
Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Listopad/Oct.2007 u 12:30
@Koks svaka čast na trudu i tvojoj dobroj volji da to radiš..čovjek si uzeo vremena da to sredi da bude kako treba..s time da ga nitko nije tjerao na to,nego njegovom dobrom voljom...ako ima prigovora Koks daj njemu palicu pa nek se on jebe s provjeravanjem i brisanjem titlova...

Ažurirao darije - 12.Listopad/Oct.2007 u 03:31
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Listopad/Oct.2007 u 19:22
Duplikati se nece srediti jer se svaki dan dodaju novi.
Bog je stvarao kako je stvarao, ali nije imao iza ledja Steppenwolfa da mu  spamuje.

Sto se Panonskog tice, Bebinjo, njemu je dosta i grub prevod u notepadu bez tajminga.
Toliko.

Ažurirao darije - 12.Listopad/Oct.2007 u 03:31
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.